Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Wielbłądzio pisze:Hop.
Kto jeszcze może pomóc???
Potrzebna karma sucha i mokra (w każdej ilości), mleko w proszku dla maluchów, materiały do produkcji kocich budek, pieniądze (np. na leczenie i szczepienia wszystkich tymczasów, małych przede wszystkim), pomoc przy łapankach...
Mało kto robi dla warszawskich kotów aż tyle co Agnieszka. Mało kto do tego stopnia poświęcił im całe swoje życie. Jesteśmy tutaj wszyscy głównie po to, żeby nawzajem sobie pomagać.
Kto następny może i chce...?
Bonia7 pisze:Zapłacę za to mleko w proszku - światłe w temacie osoby proszę o priva z konkretnym określeniem zasad sponsoringu![]()
Czyli o rozpisanie, co konkretnie mam robić i jakie są aktualne potrzeby w tym zakresie (ilość). Im konkretniejszy będzie priv, tym szybciej sprawa będzie załatwiona
Conchita pisze:Ja napisałam po prostu Dla kotów, albo Na koty - Prakseda pewnie wie najlepiej, co im potrzebne w pierwszej kolejności...
mziel52 pisze:Dołączam się do nawoływań. Hop. hop! Kto następny?
Beliowen pisze:Słuchajcie, na KŁ pojawiło się ogłoszenie o pracy biurowej na 3/4 etatu
może Prakseda byłaby tą ofertą zainteresowana? jeśli nie ma dostępu do forum, może ktoś pomógłby w skontaktowaniu się obu pań?
viewtopic.php?f=8&t=118759
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 43 gości