Maleńka tri znaleziona na trawie. Już w swoim domu

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 28, 2010 13:40 Re: Maleńka tri znaleziona na trawie.Szuka domu,prosi o jedzonko

Marzy mi się czarne kocię na DT; moja czarna Lola już taka ogromna i pięęękna...

Tri nie wydałabym za skarby świata bez sterylizacji.

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Pt paź 29, 2010 13:56 Re: Maleńka tri znaleziona na trawie.Szuka domu,prosi o jedzonko

Zapraszam na bazarek Obrazek
szukasz pomysłu na kolejny urlop? ... przewodniki po świecie czekają
viewtopic.php?f=20&t=119255

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Sob paź 30, 2010 17:22 Re: Maleńka tri znaleziona na trawie.Szuka domu,prosi o jedzonko

kalla pisze:
niebieskawck pisze:Kolejka po małą już stoi :twisted:
Sama dałam znać dwóm chętnym, więc jak wiecie coś o innych tri to proszę o kontakt bo jedna to za mało na :twisted:
Jak ja bym chciała by o moich działkowiczów tak 'walczono' :roll: przecież to czarne koty są najpiękniejsze :!: :!: :!:
okrutny i niesprawiedliwy świecie...

Do mnie właśnie wszyscy dzwonią o czarną, która już dawno ma dom i nie chcą innych.

Dopiero teraz przeczytałam. Ja szukam domu m.in. dla czarnej koteczki z działek. Ma już 5miesięcy i nikt sie nie interesuje :( Jest tam i jej czarny braciszek i dwa rudzi-o nich pytają bo śliczni,ale wszyscy chyba myślą,że 5miesięcy to za dużo :roll:
A przecież to jeszcze kociaki !!!
Są i dwa czarne pięciotygodniowe ale płci na razie nieznanej, bo jeszcze boją się podejść...
Ewentualnie tu jest album ze zdjęciami tych 5miesięcznych i wydarzenie na FB http://www.facebook.com/event.php?eid=1 ... 109&ref=mf . Jeśli 5miesięcy to nie za dużo dla chętnego to można też podać telefony do opiekunki p.Romy 22 751 37 33 lub 784 080 783 . Koty są w niebezpieczeństwie, sąsiedzi grożą,że jak nie 'znikną' to potopią albo ... :evil:
Z góry dziękuję za ewentualną pomoc
Ania
Obrazek

Mylić jest rzeczą ludzką,
przyznanie do błędu wymaga wysiłku, na który nie każdego niestety stać.

niebieskawck

Od: Śro wrz 15, 2010 18:17

Post » Sob paź 30, 2010 17:29 Re: Maleńka tri znaleziona na trawie.Szuka domu,prosi o jedzonko

Mała tri już domek znalazła ?? :?:
Zainteresowana pisała bezpośrednio i żadnej odpowiedzi nie dostała ... :?:
Obrazek

niebieskawck

Post » Sob paź 30, 2010 18:01 Re: Maleńka tri znaleziona na trawie.Szuka domu,prosi o jedzonko

jeśli odbrze wszystko pojdzie, to pojedzie do domu we wtorek

kto nie dostał odpowiedzi?
Adoptuj, nie kupuj. Obrazek

Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ...
Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...

Anna Rylska

Od: Wto wrz 12, 2006 12:16

Post » Sob paź 30, 2010 18:35 Re: Maleńka tri znaleziona na trawie.Szuka domu,prosi o jedzonko

Znajoma znajomej, która pisała ponoć bezpośrednio(może coś pomyliła)...
Ale skoro kicia już zarezerwowana :lol: to bez znaczenia, przekażę pocztą łańcuszkową by potwierdzić,że się spóźniła. Trzymam kciuki za szczęśliwe zakończenie :ok: :ok: :ok:

pozdrawiam
Ania
Obrazek

niebieskawck

Post » Sob paź 30, 2010 18:45 Re: Maleńka tri znaleziona na trawie.Szuka domu,prosi o jedzonko

we wtorek wszytsko się wyjaśni
prosimy o kciuki

dom ma już rocznego kota

Anna Rylska

Post » Sob paź 30, 2010 19:41 Re: Maleńka tri znaleziona na trawie.Szuka domu,prosi o jedzonko

Kciuki za domek, ogromne :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Wto lis 02, 2010 12:02 Re: Maleńka tri znaleziona na trawie.Szuka domu,prosi o jedzonko

wielkie kciuki!! to dziś ten dzień? :ok:

dragonfly.87

Od: Wto lut 24, 2009 16:43

Post » Wto lis 02, 2010 12:13 Re: Maleńka tri znaleziona na trawie.Szuka domu,prosi o jedzonko

Cały czas trzymamy i na wieści czekamy :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Post » Wto lis 02, 2010 13:17 Re: Maleńka tri znaleziona na trawie.Szuka domu,prosi o jedzonko

Obrazek też czekam na wieści ... oby tylko same dobre - kciuki za małą TRI :D

Willow_

Post » Wto lis 02, 2010 14:25 Re: Maleńka tri znaleziona na trawie.Szuka domu,prosi o jedzonko

Malutka od rana u mnie w domku. Moj Pers nie niesmialy ale ciekawy, a Ona wyluzowana lazi sobie po domu i oglada nowe miejsca.. spi pod lozkiem juz godzine, a ja sie martwie bo nie chciala zjesc.. mam nadzieje ze drugie podejscie bedzie pomyslne...
Dziekuje za Malenkie Cudo!!!
Dostanie u nas duzo milosci!!!

puchalka

Od: Wto paź 26, 2010 13:36

Post » Wto lis 02, 2010 14:37 Re: Maleńka tri znaleziona na trawie.Szuka domu,prosi o jedzonko

puchalka pisze:Malutka od rana u mnie w domku. Moj Pers nie niesmialy ale ciekawy, a Ona wyluzowana lazi sobie po domu i oglada nowe miejsca.. spi pod lozkiem juz godzine, a ja sie martwie bo nie chciala zjesc.. mam nadzieje ze drugie podejscie bedzie pomyslne...
Dziekuje za Malenkie Cudo!!!
Dostanie u nas duzo milosci!!!

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Ależ się cieszę :D To wspaniałe wieści, cudowne :D
Apetyt na pewno wróci :ok: Przecież malutka miała dzisiaj tyle wrażeń, to i jeść się nie chciało :wink:
Obrazek

bulba

Post » Wto lis 02, 2010 15:26 Re: Maleńka tri znaleziona na trawie.Szuka domu,prosi o jedzonko

puchalka pisze:Dziekuje za Malenkie Cudo!!!

Gratuluję ... i Tobie, i Małej Obrazek
Uprzejmie poproszę o zdradzenie imienia jakie Mała dostała i zdjęcia z nowego domku, i pokazanie puchatego rezydenta ... wszyscy kibicujący małej TRI na pewno się ucieszą :)

Willow_

Post » Wto lis 02, 2010 18:04 Re: Maleńka tri znaleziona na trawie.Szuka domu,prosi o jedzonko

puchalka super, że napisałaś :mrgreen: :1luvu:
malutka w ciągu dnia zazwyczja się chowa się do łóżka i dużo śpi, jak chce siusiu lub papu, to wtedy wstaje,
Kochana przygotuj się na wieczorne i ranne występy ze strony Bezy

aha , nawet niew iem, czy pisałam mała u nas miała na imię Beza- reaguje, odpowiada na nie

kopiuje z innego naszego wątku, z prośbą o pomoc dla kocurka Oskara - w zakupie karmy i leczeniu, diagnozie
Anna Rylska pisze:
Do tego od piątku wiedzorem mamy w domu jeszcze kocurka z brwinowskiej lecznicy, mial być w piątek wieczorem uśpiony- powód kolejne zatkanie, chore nerki- czy jakaś powazna choroba?nie wiemy co jeszcze na tą chwilę. Kot wylądował u nas, został zacewnikowany, po czym wczoraj wyrwał sobie cewnik; bardzo boi się ludzi, tylko nie mnie, dziwne, nawet mojego męża jak widzie, to straach go paraliżuje.
Właściciele chcieli pozbyć się problemu, dlatego kazali uśić bo leczenie moze być kosztowne i długie ( badań jeszcze nie miał, nie miał, nie wiemy dokładnie co i jak, testów nie miał nigdy robionych); podpisali zrzeczenie się kota, który wylądował u mnie.

Anna Rylska pisze:Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

to kocurek, który miał być uśpiopny

będziemy bardzo wdzięczni za pomoc w postaci karmy weterynaryjnej, badaniach

Anna Rylska

[poprzednia][następna]