Przepraszam, że nie pisałam, ale ostatnio nie mam czasu na nic, zaczynam nie wiedzieć jak się nazywam

.
Babunia z maluszkiem zamieszkały chwilowo w klatce w przedpokoju u tego Pana, który ją dokarmiał. Babunia została wysterylizowana, bo brzuszek miała bardzo dziwny, okazało się, że była tam niewielka ilość płynu, na szczęście nie fipowego, kocia dostała baterię leków i jak na razie płyn się nie zbiera, mam wielką nadzieję, że tak już zostanie.
Nie wiemy jak długo Babunia będzie żyła, jest bardzo zmęczona [choć to nie do końca właściwe słowo], zaczyna ją też męczyć szalejący maluch.
Babunia potrzebuje miejsca gdzie będzie mogła spokojnie spędzić ostatnie miesiące życia, bo obawiamy się, że nie wiele miesięcy przed nią, myślę, ze babunia ma więcej lat, bardzo trudno jest to kat naprawdę ocenić, to prawdziwa staruszka

Po listopadowym święcie podjadę do tego Pana i zrobię zdjęcia Babuni i synkowi, mały jest kapitalny, biało szary, cudny łobuziak.
Wyniki krwi ma idealne, będę mu szukać domu stałego.
Na badania Babuni wpłynęły pieniądze od dwóch osób, bardzo im dziękuję
Dagmara-olga – 100 zł.
Mrr – 20 zł
Pokryło to test Babuni i część badań Babci i Synka.
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer
"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!" - Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek
“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/