Czarne dziewczyny spod mostu liczą na cud (Wrocław)!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 19, 2010 13:18 Re: Koty pod mostem - potrzebna pomoc, Wrocław

No właśnie miałam wczoraj z Piratem jechać do Dorana, ale nie udało mi się go zapędzić do transportera :oops: Daje im Synulox z żarciem i tyle.
Obrazek
Obrazek Obrazek

edu

Od: Sob sie 28, 2010 16:30

Post » Czw paź 21, 2010 21:00 Re: Koty pod mostem - potrzebna pomoc, Wrocław

Synulox jest pyszny! Powinno wchodzić samo. Małpek (dziś Szekspir) dostawał synulox prosto do pysia, jak nie udało się ukroić kawałka tabletki, sypałam do pysia proszek i grzecznie jadł :P
No, ale Małpek to Małpek, cudaczek najukochańszy :1luvu:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Czw paź 21, 2010 22:54 Re: Koty pod mostem - potrzebna pomoc, Wrocław

O, witaj!....
No faktycznie z podawaniem S nie ma problemów, ale właśnie Pirat, który w międzyczasie okazał się Piratką, przeszedł na Unidox, ale też je bez problemów, generalnie jest wszystkożerna w każdych ilościach... No i mam kolejną małą radostkę - Piratka okazała się szybkoudomowialna: po kilku dniach w klatce daje się głaskać i mruczy :D No i - trzymamy kciuki - w niedzielę idzie do DS :1luvu: To wszystko możliwe dzięki wspaniałym ludziom, których poprzez kocią chorobę poznałam! Czarne małe coś (nie wiem, czy chłopak czy dziewczę :oops: ) też ma szansę na dom. :ok:
pozdrawiam :wink:
Obrazek
Obrazek Obrazek

edu

Post » Pt paź 22, 2010 7:25 Re: Koty pod mostem - potrzebna pomoc, Wrocław

Ale super wiadomości, skąd w te domki bierzecie :oops: ostatnio nikt do nas nie dzwoni :cry: :roll:
Wkleję wątek maluszka który pilnie szuka DT: viewtopic.php?f=1&t=118909&p=6559661#p6559661

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Pt paź 22, 2010 7:31 Re: Koty pod mostem - potrzebna pomoc, Wrocław

Każdy człowiek i dobry dom to tylko i wyłącznie cud. Który się należy kotom.
A unidox nie jest smaczny, więc podziwiam futrzaka, że grzecznie go wcina :D
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pt paź 22, 2010 7:40 Re: Koty pod mostem - potrzebna pomoc, Wrocław

Tak, tu tylko o cudach można gadać... Ale nie mówmy hop, cud będzie, jak obydwa maluchy będą w domkach!
Agness, ja wiem, sama się dziwię, to tak wyszło przez znajomych. Jak szczęśliwie porozdaję moją ferajnę (bo jeszcze przecież mam 3 czterotygodniowe dymniaczki...) to napewno się zaangażuję w szukanie domków innym potrzebującym kotkom, zawsze to zwiększa szansę, nie? A teraz jeszcze z Martką odkacamy piwnicę na Pomorskiej - 5 maluchów, w tym dwa do leczenia :cry:

edu

Post » Pt paź 22, 2010 7:53 Re: Koty pod mostem - potrzebna pomoc, Wrocław

edu pisze:Tak, tu tylko o cudach można gadać... Ale nie mówmy hop, cud będzie, jak obydwa maluchy będą w domkach!
Agness, ja wiem, sama się dziwię, to tak wyszło przez znajomych. Jak szczęśliwie porozdaję moją ferajnę (bo jeszcze przecież mam 3 czterotygodniowe dymniaczki...) to napewno się zaangażuję w szukanie domków innym potrzebującym kotkom, zawsze to zwiększa szansę, nie? A teraz jeszcze z Martką odkacamy piwnicę na Pomorskiej - 5 maluchów, w tym dwa do leczenia :cry:

super że im pomagacie :1luvu: Mnie czasem złość ogarnia że jest tyle ludzi we Wrocławiu a tak mało z nich chce się angażować w pomoc potrzebującym zwierzakom... z resztą w pomoc komukolwiek :(

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Pt paź 22, 2010 13:57 Re: Koty pod mostem - potrzebna pomoc, Wrocław

Agness78 pisze:
edu pisze:Tak, tu tylko o cudach można gadać... Ale nie mówmy hop, cud będzie, jak obydwa maluchy będą w domkach!

super że kociaki będą miały domki :-)

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Pt paź 22, 2010 14:10 Re: Koty pod mostem - potrzebna pomoc, Wrocław

Tylko nie zapeszmy, tfu, tfu przez lewe... A żeby nie było za pięknie to Piratka się rozchorowała bardziej zamiast zdrowieć, teraz idą zastrzyki, ale domek wie, że chora.
Obrazek
Obrazek Obrazek

edu

Post » Pt paź 22, 2010 19:02 Re: Koty pod mostem - potrzebna pomoc, Wrocław

Czy na Pomorskiej to jest niedaleko wysokich bloków stojących koło Archiwum Państwowego?
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Sob paź 23, 2010 11:19 Re: Koty pod mostem - potrzebna pomoc, Wrocław

tak
ObrazekObrazek

martka

Od: Śro gru 28, 2005 23:11

Post » Sob paź 23, 2010 14:43 Re: Koty pod mostem - potrzebna pomoc, Wrocław

Tak Małgosiu, to są wysokie bloki przy ruchliwym skrzyżowaniu. Pani karmicielka ma sajgon w piwnicy i walczy z lokatorami, ostatnio jeden pan wyrzucił wszystkie koty w tym maluchy na ulicę i trzęsły sie pod oknem. A auta jadą... Próbujemy z martką złapać kocice na sterylki, ale to b. trudny teren. Udało się zabrać 5 maluchów i są teraz na przeleczeniu z kataru, ale co dalej też nie wiem, jak się nie znajdzie tymczas, to z powrotem do piwnicy?
Obrazek
Obrazek Obrazek

edu

Post » Nie paź 24, 2010 15:23 Re: Koty pod mostem - potrzebna pomoc, Wrocław

Piratka, która chyba zostanie Sarenką, pojechała dziś do domku :piwa:
Obrazek
Obrazek Obrazek

edu

Post » Nie paź 24, 2010 16:11 Re: Koty pod mostem - potrzebna pomoc, Wrocław

:piwa: świetne wieści :D
:ok: za domek dla czarnego podrostka
Wątek mojego płaskatego Ludwiczka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=131964
Florjanka (*)
ObrazekObrazek

gabi.cezar

Od: Sob gru 19, 2009 18:21

Post » Śro paź 27, 2010 11:40 Re: Koty pod mostem - potrzebna pomoc, Wrocław

No i czarnuszek jest w trakcie załatwiania domku, trzymajcie kciuki dalej. A ja czym prędzej zmieniam zaraz pierwszy post...
Obrazek
Obrazek Obrazek

edu

[poprzednia][następna]