OTW- Teo (*) ,Zelda (*)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 12, 2010 6:59 Re: OTW-Teo+Zelda-kocham je,ale musza odejść!DOM szukany PILNIE!

madrugada pisze:W allegro jestem zielona, ale chociaż podniosę kotki na dzień dobry.

ja też sie witam!
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Wto paź 12, 2010 14:13 Re: OTW-Teo+Zelda-kocham je,ale musza odejść!DOM szukany PILNIE!

cisza na watku i w telefonie :cry:
Obrazek

ASK@

Post » Wto paź 12, 2010 20:10 Re: OTW-Teo+Zelda-kocham je,ale musza odejść!DOM szukany PILNIE!

kciukam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Wto paź 12, 2010 21:55 Re: OTW-Teo+Zelda-kocham je,ale musza odejść!DOM szukany PILNIE!

Kto to słyszał domu na trzeciej stronie szukać!
Ostatnio edytowano Śro paź 13, 2010 7:30 przez hanelka, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Śro paź 13, 2010 5:47 Re: OTW-Teo+Zelda-kocham je,ale musza odejść!DOM szukany PILNIE!

napisałam do domu ale cisza wielka. martwię sie o nie.
właśnie siadam do ogłoszeń.
Chyba zamówie i płatne ogłoszenia,ale teraz spłukana jestem na maksa.Jeszcze stado całe musze odrobaczyć.I zaszczepic Biska i Tulisia.
Obrazek

ASK@

Post » Śro paź 13, 2010 7:32 Re: OTW-Teo+Zelda-kocham je,ale musza odejść!DOM szukany PILNIE!

Gdyby nie weci dałoby się jeszcze jakoś żyć... :(
Mam nadzieję, że cisza to tylko efekt braku czasu.
Obrazek

hanelka

Post » Śro paź 13, 2010 8:09 Re: OTW-Teo+Zelda-kocham je,ale musza odejść!DOM szukany PIL

.
Ostatnio edytowano Śro sie 29, 2018 22:07 przez madrugada, łącznie edytowano 1 raz
Aktualny wątek Noliny: viewtopic.php?f=46&t=218357

madrugada

Od: Pon maja 18, 2009 12:01

Post » Śro paź 13, 2010 8:19 Re: OTW-Teo+Zelda-kocham je,ale musza odejść!DOM szukany PILNIE!

madrugada pisze:
ASK@ pisze:napisałam do domu ale cisza wielka. martwię sie o nie.
właśnie siadam do ogłoszeń.
Chyba zamówie i płatne ogłoszenia,ale teraz spłukana jestem na maksa.Jeszcze stado całe musze odrobaczyć.I zaszczepic Biska i Tulisia.

Szkoda, że nie ma wieści o kotkach.

dziś znów napisałam. jesli nic nie dostanę to zadzwonię.
Obrazek

ASK@

Post » Śro paź 13, 2010 8:22 Re: OTW-Teo+Zelda-kocham je,ale musza odejść!DOM szukany PILNIE!

POWODZENIA ASIU!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Śro paź 13, 2010 11:50 Re: OTW-Teo+Zelda-kocham je,ale musza odejść!DOM szukany PILNIE!

wieści:

...W poniedziałek byłyśmy na zdjęciu szwów z Zelduszką. Wszystko w najlepszym porządku - ruszyłam z ogrzewaniem pełną parą, więc kity większość czasu spędzają na poduchach na parapecie - tuż nad kaloryferem.
...
Serce mi się kraje jak myślę o rozstaniu - bo kocury sama słodycz, ale jestem pewna, że tak będzie lepiej i dla mnei i dla nich. Szukam dalej...
Obrazek

ASK@

Post » Śro paź 13, 2010 11:52 Re: OTW-Teo+Zelda-kocham je,ale musza odejść!DOM szukany PILNIE!

Niech jej się nie kraje... Ech :(
Obrazek

hanelka

Post » Śro paź 13, 2010 12:01 Re: OTW-Teo+Zelda-kocham je,ale musza odejść!DOM szukany PIL

.
Ostatnio edytowano Śro sie 29, 2018 22:08 przez madrugada, łącznie edytowano 1 raz
Aktualny wątek Noliny: viewtopic.php?f=46&t=218357

madrugada

Od: Pon maja 18, 2009 12:01

Post » Śro paź 13, 2010 12:31 Re: OTW-Teo+Zelda-kocham je,ale musza odejść!DOM szukany PILNIE!

madrugada pisze:Nie rozumiem niektórych ludzi :(

Przypięłam banerek, może to coś pomoże...

dziękuję :!:
Obrazek

ASK@

Post » Śro paź 13, 2010 21:23 Re: OTW-Teo+Zelda-kocham je,ale musza odejść!DOM szukany PILNIE!

Takie piękne, wyjątkowej urody koteczki... ech...
za PRAWDZIWY dom dla nich :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

LSVC

Od: Pon gru 28, 2009 22:25

Post » Śro paź 13, 2010 22:07 Re: OTW-Teo+Zelda-kocham je,ale musza odejść!DOM szukany PILNIE!

Witam,

przede wszystkim chciałam podziękować za zaangażowanie jakie wkładają Państwo w znalezienie Zeldzie i Teo nowego domu. Bardzo to doceniam i szczerze dziękuję, bo zależy mi, żeby znalazły spokój i szczęście u boku właściciela, który będzie je może lepiej rozumiał i będzie miał możliwość poświęcić im więcej czasu. Sama na pewno nie mam takiej siły przebicia ani doświadczenia, jeśli chodzi o ogłoszenia.

Zdaje sobie sprawę, że dramatyczne historie bardziej chwytają za serce i być może w przypadku zabiedzonych i ignorowanych przez właściciela kotów, przyczyniają się zwykle do szybszej adopcji. Jednak obserwując moją historię stworzoną na różnych forach i portalach ogłoszeniowych na potrzeby znalezienia nowego domu dla Zeldy i Teo, nie potrafię mimo wszystko nie reagować. Nie zamierzam przedstawiać Państwu moich wyników badań, ani tłumaczyć się z ilości obowiązków i sytuacji życiowej. Nie uważam, żeby ktokolwiek, kto nie należy do kręgu mojej rodziny i bliskich, miał jakiekolwiek prawa do takich zwierzeń. Wierzę i mam szczerą nadzieję, że każdy z Państwa będzie w stanie to uszanować - o zrozumienie nie proszę.

Mogę Państwa zapewnić, że Zelda i Teo są zadbanymi, kochanymi i wyprzytulanymi kotami i jest im u mnie bardzo dobrze, a decyzja o ich oddaniu nie była ani łatwa ani pochopna, o czym Pani Asia chyba powinna wiedzieć najlepiej. Pani Asiu, nie wiem skąd podejrzenia, że mogłabym Panią oszukać w jakiejkolwiek kwestii i ta niezachwiana pewność, że nie byłam u lekarza... Żeby jeszcze uspokoić Pani skołatane nerwy, brak wieści z mojej strony nie oznacza, że kotom dzieje się krzywda i postanowiłam je ugotować w potrawce i pożreć, tylko że prawdopodobnie gotuję im właśnie mięsne pulpeciki lub wypełniam inne codzienne obowiązki. Mam ich dosyć dużo.

Jest dla mnie bardzo ważne, żeby nowy właściciel Teo i Zeldy dał im bezpieczny, ciepły dom - ale zależy mi też, żeby nie miał oporów, do kontaktowania się ze mną - nie wyobrażam sobie, żebym nie wiedziała co z kotami dzieje się dalej - mimo całego zła jakie im być może teraz wyrządzam, od ponad pół roku to jednak ja jestem ich właścicielką. Domyślam się, że moja kreacja stworzona na potrzeby ogłoszeń, temu zdecydowanie nie sprzyja.

To, że ich los nie jest mi obojętny powinno być dla Państwa zrozumiałe i jasne, biorąc pod uwagę, że przecież mogłam je oddać od razu - bezmyślnie, do zatłoczonej klatki w domu tymczasowym.

Jeszcze raz dziękuję za wsparcie i pomoc. Mam szczerą nadzieję, że ideą tego portalu będzie zawsze i przede wszystkim dobro zwierząt i że przyczyni się on do znalezienia Zeldzie i Teo godnego domu.

Pozdrawiam,

AJ

AHJ

Od: Śro paź 13, 2010 21:58

[poprzednia][następna]