Mam za dużo kota...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 06, 2010 21:35 Re: Mam za dużo kota...

PcimOlki pisze:
magbag pisze:...
Obawiam się, że z tym Twoim matematyczno naukowym podejściem jednak wzór idealnych kocich wymiarów będzie trudny do stworzenia -....

Hehe... niekoniecznie. Przypadkiem wiem jak ogólnie ugryźć zagadnienie i jakimi technikami się posłużyć. Resztę mogą policzyć maszyny. Mimo tego, element subiektywny zawsze sprawi, że to moje koty są najpiękniejsze i najmądrzejsze - niezaleznie od ich masy. :)
Odchudzałem je wyłącznie, aby zdrowe były.

To jest absolutny pewnik - i dotyczy niewątpliwie każdego naszego kochanego kota ;). A wzór - gdyby był - generalnie odnosiłby się do cudzych kotów, co nie przeszkadza, że większość chętnie by te swoje ideały zmierzyła, zważyła i porównała do owego wzorca.
A skoro wiesz, jak zagadnienie ugryźć to teraz tylko nadal dane porównawcze wypada zbierać, mierząc kolejne - nie zawsze chętne do współpracy naukowej - koty ;).

magbag

Od: Pt lis 27, 2009 10:50

Post » Czw paź 07, 2010 13:39 Re: Mam za dużo kota...

magbag pisze:Coś tak jakbym moją Melkę widziała - też odgryza palec razem z tym co na nim serwuję :twisted: (a Pucek odbiera w ten sposób podawane jedzenie super delikatnie). Ale super, że Aria ma z kim biegać - tyle, że mając na uwadze obżarstwo nowego teraz będziesz musiała uważac na wagę obydwu ;).

Oj chyba tak będzie... Chociaż nic dziwnego, że on tak się na jedzenie rzuca - wygląda raczej jak model do nauki kociego układu kostnego a nie domowe zwierzątko... Więc pewnie teraz będzie tuczenie, a później odchudzanie :wink:

I zapewniam, że na internecie można znaleźć nie tylko przeciętne wymiary dotyczące ciała kobiety... :lol:
ObrazekDid you forget to take your meds?

spilled_milk

Od: Czw lut 26, 2009 14:45

Post » Czw paź 07, 2010 22:53 Re: Mam za dużo kota...

spilled_milk pisze:....
I zapewniam, że na internecie można znaleźć nie tylko przeciętne wymiary dotyczące ciała kobiety... :lol:

Hehe, no pewnie - jeśli się poszuka, można znaleźć nawet wymiary rury centralnego ogrzewania i przeciętną długość tygrysiego ogona, a także średnią ilość centek na centkowanym ogonie lamparta. :D

PcimOlki

Od: Nie wrz 16, 2007 14:12

[poprzednia]