Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Formica pisze:Dwa maluchy mają się zdaje awaryjny domek, na dwoma kolejnymi inna osoba też się ciężko zastanawia. Zostają dwa...
Wszystkie malce chętnie jedzą, jednemu buraskowi (Czupurkowi) oba oczka ropieją. Wszystkie ładnie przybrały na wadze przy wczorajszym kontrolnym ważeniu.
![]()
![]()
![]()
Teściowa wyjeżdża w niedzielę i nie będę miała co z nimi zrobić.
Gosiara pisze:Formica pisze:Dwa maluchy wciąż nie mają się gdzie podziać!
Moja kumpelka,która mieszka w Zbro wezmie te maluszki na dt te które tego potrzebują,więcej napiszę Ci Kasiu na ggNie jedno kocie uratowała,wykarmiła,ma tez psy(adoptowane i znajdy) w domu które matkują kociętom i jej dorosłym kotom,zoo totalne,ptaszki,świnki morskie,wielkie serca dla zwierząt mają też dwa konie,jedyne o co proszą to chcą być anonimowi,mieszkają w wsi,a tam ludzie nie muszą wszystkiego wiedzieć,bo za chwile reszta już wie
Ja jedynie pośredniczę...Mogę Magdzie zawieść kociaki i robić im na bieżąco fotki...
anulka111 pisze:To jaka sytuacja z kociakami na teraz?
Formica pisze:Martyna donosi, że u niej kocięta zaczęły kichać i prychaćwięc podrzucenie ich maluszków na razie nie wchodzi w grę.
Zobaczymy co wet powie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 687 gości