Maszka bez oczka (Radom)-zostaje w dt.-MASZEŃKA UMARŁA

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sie 21, 2010 23:49 Re: Straciłam oczko, teraz trafię do schroniska-uratuj mnie!

:dance: :dance2: :dance: :dance2: tak ja ogórki robie...no wiec:

"Pokaż profil
Agnieszka ...(tu wykasowałam dane)
Rozwiń

* Galeria
* Wyślij prezent
* Wspólni znajomi
* Podaruj €urogąbki

« powrót do odebranych
nowsza starsza
Jeśli jest wysterylizowana i nie boi się psów,tymczasik czekaale to ostatni kotek prawda? :D
"

Agnieszce chodzi o to, czy za kilka dni jej jakiejs biedy nie podstawie.... :1luvu:
Transport do Poznania teraz szukajcie, a ja ide w końcu te sałatki ciapać...
Malinka1 prosze o telefon do mnie na pw...musimy Was skontaktowac i sie juz umówicie co i jak...kiedy..Ale sie cieszę...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Nie sie 22, 2010 9:23 Re: Straciłam oczko, teraz trafię do schroniska-uratuj mnie!

no i kamień z serca :lol:

rozejrzyjcie się po wątku transportowym
Poznań to w końcu metropolia i na szlakach leży
Obrazek Obrazek

:201461 :cat3: . . . . . NASZ KOCI BLOX http://kocidomtymczasowy.blox.pl/html

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Od: Wto gru 05, 2006 0:13

Post » Nie sie 22, 2010 10:42 Re: Straciłam oczko, teraz trafię do schroniska-uratuj mnie!

Bożenko podaj mi numer tel na pw, przecież nie mam telefonu do Ciebie. Rozumiem, że ten dom w Poznaniu to dt z możliwością pozostania w nim?Daleko to bardzo, nie umiem szukać na wątku transportowym, może wspólnymi siłami coś znajdziemy? Może Warszawa-Poznań, łatwiej ktoś by ją dowiózł do Warszawy. Do mnie tel 501-732-982.

malinka1

Od: Czw cze 28, 2007 8:27

Post » Nie sie 22, 2010 11:41 Re: Straciłam oczko, teraz trafię do schroniska-uratuj mnie!

Bardzo się cieszę!!!

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Nie sie 22, 2010 11:49 Re: Straciłam oczko, teraz trafię do schroniska-uratuj mnie!

malinka1 pisze: nie umiem szukać na wątku transportowym, może wspólnymi siłami coś znajdziemy?

link do wątku transportowego viewtopic.php?f=1&t=62304
wystarczy przysiąć i poczytać
można dać swój własny post określający potrzeby
Obrazek Obrazek

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Post » Nie sie 22, 2010 13:33 Re: Straciłam oczko, teraz trafię do schroniska-uratuj mnie!

hop

Kaprys2004

Post » Nie sie 22, 2010 14:36 Re: Straciłam oczko, teraz trafię do schroniska-uratuj mnie!

Biedna Koteńka. A czy ktoś niezależny może sprawdzić ten domek w Poznaniu? Tak dla świętego spokoju :wink: i napisać na forum co i jak?
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Nie sie 22, 2010 15:02 Re: Straciłam oczko, teraz trafię do schroniska-uratuj mnie!

malinka1 pisze:Bożenko podaj mi numer tel na pw, przecież nie mam telefonu do Ciebie. Rozumiem, że ten dom w Poznaniu to dt z możliwością pozostania w nim?Daleko to bardzo, nie umiem szukać na wątku transportowym, może wspólnymi siłami coś znajdziemy? Może Warszawa-Poznań, łatwiej ktoś by ją dowiózł do Warszawy. Do mnie tel 501-732-982.

Wysłałam Tobie telefon do Agnieszki....Rozmawiaj o DT...a ja z czasem sie postaram,zeby tymczas był wieczny, ok/Zreszta, Masza jest taka urocza,ze wpadna jak sliwki sami i ja zostawia....
Na pewno ktos do Poznania pojedzie...zaraz zapytam na watku transportowym swinek morskich(bo tam preznie działam :wink: )To mój drugi po kotach "fiś"
BOZENAZWISNIEWA

Post » Nie sie 22, 2010 15:03 Re: Straciłam oczko, teraz trafię do schroniska-uratuj mnie!

ewan pisze:Biedna Koteńka. A czy ktoś niezależny może sprawdzić ten domek w Poznaniu? Tak dla świętego spokoju :wink: i napisać na forum co i jak?

Domek jest sprawdzony...w sobote adoptowali slepa kotke z Płocka....to byłaby juz przesada-drugi raz w ciagu tygodnia dom sprawdzac.... :(Sam kierownik schroniska Slepke tam zawiózł....z żoną....)
Staram się Agnieszkę namówic do wstapienia na MIAU..mam nadzieje,ze uniknie "cyrków'....jakie sie tu dzieja w ostatnim czasie

Umieściłam prośbe o transport na forum świnkowym

Agnieszka nie ma nic przeciwko kolejnej wizycie, tylko moja uwaga co do sposobu Twoich ostroznosci mnie zadziwia.Jesli masz lepszy dom to sie zadeklaruj,a nie dziury w całym zawsze szukają co niektórzy...To Agnieszka robi "przysługę' dając DT kotu...tak dla przypomnienia...Jak masz lepszy pomysł na 'przyszłosc'Maszy prosze...Jak widzisz Ona tu nawet nie jest zalogowana...i dobrze...
Ostatnio edytowano Nie sie 22, 2010 17:03 przez BOZENAZWISNIEWA, łącznie edytowano 1 raz
BOZENAZWISNIEWA

Post » Nie sie 22, 2010 15:25 Re: Straciłam oczko, teraz trafię do schroniska-uratuj mnie!

A ja się będę upierała aby któraś z dziewczyn z Poznania jednak ten dom odwiedziła, ostrożności nigdy dosyć. Jakoś fakt, że sam kierownik schroniska zawiózł tam kota do mnie nie przemawia. Czy jest tutaj ktoś z Poznania?
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Nie sie 22, 2010 18:52 Re: Straciłam oczko, teraz trafię do schroniska-uratuj mnie!

Jeśli tylko znajdziemy możliwość dowiezienia Maszy do p.Agnieszki, to ją damy bez powtórnego sprawdzania domu. Rozmawiałam już z p.Agnieszką z Poznania. Przeraża mnie tylko odległość.

malinka1

Od: Czw cze 28, 2007 8:27

Post » Nie sie 22, 2010 20:30 Re: Straciłam oczko, teraz trafię do schroniska-uratuj mnie!

No jest jeszcze opcja 'uszczęśliwienia"Maszy w moim domu :lol: :lol: :lol: :wink:
Transport co jakis czas jest do Poznania z Warszawy.Do tego czasu może zamieszkac z nami... :wink:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Nie sie 22, 2010 21:17 Re: Straciłam oczko, teraz trafię do schroniska-uratuj mnie!

A ja trzymam kciuki..

Kaprys2004

Post » Nie sie 22, 2010 22:44 Re: Straciłam oczko, teraz trafię do schroniska-uratuj mnie!

i ja też :ok: :ok: :ok:
za kotusię i domek
Obrazek Obrazek

delfinka

Post » Nie sie 22, 2010 23:51 Re: Straciłam oczko, teraz trafię do schroniska-uratuj mnie!

Słuchajcie...sprawa jest powazna i bardzo wazna.....Masze trzeba do Poznania dostarczyc....Nie wiem, moze jakas zrzute zrobic....ona musi tam dojechac...
"
dzisiaj 00:45

Pokaż profil
Agnieszka
Napisz wiadomość274
Rozwiń

* Galeria
* Wyślij prezent
* Wspólni znajomi
* Podaruj €urogąbki

« powrót do odebranych
nowsza starsza