Shy stracił dom przez aktualnych opiekunów z fundacji AFN...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob cze 05, 2010 14:54 Re: PILNIE! Jutro lub poniedz transport Gdańsk-Poznań dla Shy'a!

Marzenia może zostaw w tytule też Warszawa -Poznań.... nie wiadomo jaka opcja wypali...
Obrazek Obrazek

evalla

Od: Pon lis 05, 2007 19:46

Post » Sob cze 05, 2010 15:05 Re: PILNIE! Jutro lub poniedz transport Gdańsk-Poznań dla Shy'a!

evalla pisze:Marzenia może zostaw w tytule też Warszawa -Poznań.... nie wiadomo jaka opcja wypali...

Nie zmiesci mi sie wszystko :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: dlatego na razie umiesciłam Gd-P :mrgreen: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Sob cze 05, 2010 15:32 Re: PILNIE! Jutro lub poniedz transport Gdańsk-Poznań dla Shy'a!

to może tak ?
PILNIE! Jutro lub poniedz transport Gda-Poz lub Wawa-Poz
Obrazek Obrazek

evalla

Post » Sob cze 05, 2010 15:37 Re: PILNIE! Jutro lub poniedz transport Gdańsk-Poznań dla Shy'a!

evalla pisze:to może tak ?
PILNIE! Jutro lub poniedz transport Gda-Poz lub Wawa-Poz

Proszę bardzo ! :wink: :ok: :ok: :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Sob cze 05, 2010 16:17 Re: PILNIE! Jutro lub poniedz transport Gda-Poznań lub Wawa-Pozn

podrzucę - może się uda! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Sob cze 05, 2010 16:39 Re: PILNIE! Jutro lub poniedz transport Gda-Poznań lub Wawa-Pozn

Chyba czegoś nie rozumiem... Rozmawiałam z Marzenia11, mówiłam że jade jutro z Warszawy do Poznania, byłyśmy umówione, że zabieram kitę, miałam czekać na telefon. Jedną komórkę mam popsutą, może ktoś próbował się do mnie dodzwonić, ale przecież jest jeszcze miau i privy i maile. Więc kontak ze mną jest, ale nikt się więcej nie odezwał. Myślałam, że sprawa nieaktualna.

MartaK

Od: Sob mar 18, 2006 22:02

Post » Sob cze 05, 2010 16:44 Re: PILNIE! Jutro lub poniedz transport Gda-Poznań lub Wawa-Pozn

MartaK pisze:Chyba czegoś nie rozumiem... Rozmawiałam z Marzenia11, mówiłam że jade jutro z Warszawy do Poznania, byłyśmy umówione, że zabieram kitę, miałam czekać na telefon. Jedną komórkę mam popsutą, może ktoś próbował się do mnie dodzwonić, ale przecież jest jeszcze miau i privy i maile. Więc kontak ze mną jest, ale nikt się więcej nie odezwał. Myślałam, że sprawa nieaktualna.

Myślałam, ze wiesz, bo ja tu tylko... szukam i podrzucam :wink: Kwestia jest taka, że Shy miał przyjechac wczoraj do warszawy. Był w Ostrodzie w tdt od środy i czekał na przejazd, ale sie biedak rozchorował nieco, dostał biegunki i wylądował u weta. Dostał antybiotyk i czekamy jak na niego zareaguje i czy już może dalej jechać. w związku z tym mało prawdopodobne jest że Shy będzie w warszawie jutro tak aby mógł pojechać z Tobą do Poznania. Ale jego ds na niego czeka, nie wrocił do schroniska, dlatego szukamy transportu na przyszły tydzień, albo z warszawy do Poznania, albo z Gdanska do Poznania. Licząc na to, ze chłopak szybko się pozbiera. Jutro jedzie evalla do gdanska, natomiast nie mamy też możliwości przewiezienia kocurka jutro do W. Stąd taka sytuacja. Mam nadzieję, ze jasno napisałam i wszystko dla Ciebie jest jasne. szczerze mowiąc mialam się do Ciebie odzywac na początku tygodnia z pytaniem, czy w najbliższym czasie znów się nie wybierasz z wawy do poznania :wink:

Marzenia11

Post » Sob cze 05, 2010 16:54 Re: PILNIE! Jutro lub poniedz transport Gda-Poznań lub Wawa-Pozn

sytuacja zmienna ale aby coraz bliżej do celu! :ok:
Obrazek Obrazek

evalla

Post » Sob cze 05, 2010 16:58 Re: PILNIE! Jutro lub poniedz transport Gda-Poznań lub Wawa-Pozn

Evalla - rozmawiałam przez telefon przed chwilą z MartąK - na 100% za tydzień w niedzielę również jedzie z Warszawy do Poznania. Więc najpóxniej za tydzień Shy może być w swoim ds. Pozostają do uzgodnienia tylko dokładne godziny.
Tak więc - ponieważ w miarę regularnie jestes na forum i z tego co się zorientowałam (mam nadzieje, ze prawdiłowo) to masz kontakt z innymi osobami od Shy'a - trzeba:
1. zorganizować przewoz Shya do Warszawy w przyszłym tygodniu
2. skontaktować się z Rakea, która proponowała tdt dla Shy'a w warszawie
3. ustalić dokładne godziny przejazdu shy'a z warszawy do poznania w niedzielę za tydzień.

I oczywiście zmobilizować chłopaka aby zdrów był i w końcu dał się zawieźć do swojego domu! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Marzenia11

Post » Sob cze 05, 2010 17:17 Re: PILNIE! Jutro lub poniedz transport Gda-Poznań lub Wawa-Pozn

no, Shz. nie wyglupiaj sie tylko pakuj walizki i do domu! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu:

Marzenia11

Post » Sob cze 05, 2010 17:31 Re: PILNIE! Jutro lub poniedz transport Gda-Poznań lub Wawa-Pozn

a o której za tydzień ?
Ja będę jechała z Gdańska do Warszawy, i mogę Shya przejąć w Iławie, ale jestem w Wawie wtedy ok. 23. a podejrzewam że to za późno...
Obrazek Obrazek

evalla

Post » Sob cze 05, 2010 17:36 Re: PILNIE! Jutro lub poniedz transport Gda-Poznań lub Wawa-Pozn

no to pewnie za pozno, ale vega29 pisala o mozliwosci przewozu kotka w srody i piatki autem do warszawy. na to licze :wink: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Sob cze 05, 2010 18:40 Re: PILNIE! Jutro lub poniedz transport Gda-Poznań lub Wawa-Pozn

a no jakby tak to wszystko by się zgrało.
Obrazek Obrazek

evalla

Post » Sob cze 05, 2010 19:21 Re: PILNIE! Jutro lub poniedz transport Gda-Poznań lub Wawa-Pozn

:!: :!: :!:

Marzenia11

Post » Sob cze 05, 2010 20:13 Re: PILNIE! Jutro lub poniedz transport Gda-Poznań lub Wawa-Pozn

:!:

Marzenia11

[poprzednia][następna]