Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgosiaD pisze:Zaskakujące jest właśnie to, że w większości to wielkie miziaki. Przy łapaniu wiele z nich po wzięciu na ręce zwyczajnie się wtulałoW tych oczach naprawdę widać błaganie o pomoc. A jak oczy nie wystarczą włącza się gruchanie... Jak u Gołąbeczki, która mruczała zachłystując się ropą co chwilka
Nie wiem na jak długo wystarczy tego sprzątania, wiem, że większość tych kotów ma bardzo mało czasu... Bez nas, bez kasy wiele z nich odejdzie chorych, brudnych i bez nadziei. Kasą nie mogę narazie wspomóc (wywaliło mi się życie)), mogę za to np. zaproponować to co potrafię czyli masaż kręgosłupa dla osoby, która przekaże pieniążki dla kotów serockich (ja nazywam je Serkami
). Może dać to na bazarek? Jeśli uznacie to za dobry pomysł - wieeelka prośba - nie dam rady (czasowo) prowadzić bazarku, ale jak ktoś mógłby...
Zofia&Sasza pisze:MalgosiaD pisze:Zaskakujące jest właśnie to, że w większości to wielkie miziaki. Przy łapaniu wiele z nich po wzięciu na ręce zwyczajnie się wtulałoW tych oczach naprawdę widać błaganie o pomoc. A jak oczy nie wystarczą włącza się gruchanie... Jak u Gołąbeczki, która mruczała zachłystując się ropą co chwilka
Nie wiem na jak długo wystarczy tego sprzątania, wiem, że większość tych kotów ma bardzo mało czasu... Bez nas, bez kasy wiele z nich odejdzie chorych, brudnych i bez nadziei. Kasą nie mogę narazie wspomóc (wywaliło mi się życie)), mogę za to np. zaproponować to co potrafię czyli masaż kręgosłupa dla osoby, która przekaże pieniążki dla kotów serockich (ja nazywam je Serkami
). Może dać to na bazarek? Jeśli uznacie to za dobry pomysł - wieeelka prośba - nie dam rady (czasowo) prowadzić bazarku, ale jak ktoś mógłby...
Ja myślę, że pomysł jest świetny! Tyle siedzimy przy komputerach, że kościosłupy muszą szwankowaćJa bazarku też nie poprowadzę, ale przyłączam się do prośby Małgosi.
One naprawdę mają BARDZO niewiele czasu...
Irenka pisze:Wsparłam solidnie Serki - czy zasłużyłam na masaż ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 88 gości