Ruda kotka bez oczka w typie Norwega- ma wspanialy DOM!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 06, 2010 21:44 Re: NORWESKI LEŚNY (?!) RUDA KOTKA BEZ OCZKA w typie - DS!!!

Pieczarko , tak jak pisałam nie ogłaszałam jej nigdzie. Ze względu na specyfikę sytuacji myślałam, że warto poszukać wśród doświadczonych ludzi DT lub DS.
Ja teraz nie mam jak jej wziąć nawet na jeden dzień. ( w jednym pokoju koty, w drugim pies a w łazience nowa kotka).
Więć ciężko byłoby ja zabrac na sterylke.. bo co potem? Odwieść spowrotem na wieś? Miałam nadzieje na DT gdzie zostałaby wysterylizowana ( pomoc w zabiegu finansowa w miare mozliwosci :oops: ) lub DS z forum gdzie miałabym pewność, że zabieg będzie miał miejsce.
Bałabym sie bardzo oddać ją w rece komuś z ogłoszenia na "zaufanie".. :( Taki kot w typie rasy- kotka ruda daje piękne potomstwo..nie łatwo oczy zmydlić :(

Jest kilka osób co do Wawy jezdzi z 3miasta. Moze z Wawy łatwiej znalesc do Krakowa transport?
Wydaje mi sie Pieczarko, że byłabys dobrym, sprawdzonym Dt i z czystym sumieniem przekazałabym Ci Rudą.. :oops:

Angel_

Od: Wto wrz 22, 2009 21:33

Post » Czw maja 06, 2010 22:02 Re: NORWESKI LEŚNY (?!) RUDA KOTKA BEZ OCZKA w typie - DS!!!

Angel_ pisze:Pieczarko , tak jak pisałam nie ogłaszałam jej nigdzie. Ze względu na specyfikę sytuacji myślałam, że warto poszukać wśród doświadczonych ludzi DT lub DS.
Ja teraz nie mam jak jej wziąć nawet na jeden dzień. ( w jednym pokoju koty, w drugim pies a w łazience nowa kotka).
Więć ciężko byłoby ja zabrac na sterylke.. bo co potem? Odwieść spowrotem na wieś? Miałam nadzieje na DT gdzie zostałaby wysterylizowana ( pomoc w zabiegu finansowa w miare mozliwosci :oops: ) lub DS z forum gdzie miałabym pewność, że zabieg będzie miał miejsce.
Bałabym sie bardzo oddać ją w rece komuś z ogłoszenia na "zaufanie".. :( Taki kot w typie rasy- kotka ruda daje piękne potomstwo..nie łatwo oczy zmydlić :(

Jest kilka osób co do Wawy jezdzi z 3miasta. Moze z Wawy łatwiej znalesc do Krakowa transport?
Wydaje mi sie Pieczarko, że byłabys dobrym, sprawdzonym Dt i z czystym sumieniem przekazałabym Ci Rudą.. :oops:

TŻ będzie w Warszawie w maju dwa razy. Drugi i czwarty tydzień maja tak po 3-4 dni. Organizuj transport do Warszawy. Dam mu kontenerek do samochodu.

Pieczarka

Od: Wto lip 15, 2008 12:23

Post » Nie maja 09, 2010 12:11 Re: NORWESKI LEŚNY (?!) RUDA KOTKA BEZ OCZKA w typie - DS!!!

I co jest szansa na transport z nad morza do Warszawy? Jest szansa dla niej na DS. Mam na razie jedną potencjalną rodzinę.

Pieczarka

Post » Nie maja 09, 2010 16:56 Re: NORWESKI LEŚNY (?!) RUDA KOTKA BEZ OCZKA w typie - DS!!!

Ja będę jechać z okolic Gdańska do Warszawy 30 maja wieczorem. Rozumiem, że Twój TŻ, Pieczarko, będzie w Wawie wcześniej, tak?
Obrazek

gaota

Od: Pt cze 19, 2009 9:10

Post » Pon maja 10, 2010 17:39 Re: NORWESKI LEŚNY (?!) RUDA KOTKA BEZ OCZKA w typie - DS!!!

Jest śliczna i baaardzo podobna do mojego rudego syberyjczyka... ;).
Dziękuję. Trzymam kciuki za wszystkich :)!...

RudyiSrebrnyKot

Od: Nie paź 25, 2009 12:46

Post » Pon maja 10, 2010 21:35 Re: NORWESKI LEŚNY (?!) RUDA KOTKA BEZ OCZKA w typie - DS!!!

Słuchajcie dziewczyny, jeżeli ktoś przywiezie kotę z 3miasta do Warszawy, to mogę ją parę dni przetrzymać u siebie, do momentu odwiezienia do Krakowa ...
Obrazek Obrazek

kasia_czy

Od: Pt mar 26, 2010 21:54

Post » Pon maja 10, 2010 21:51 Re: NORWESKI LEŚNY (?!) RUDA KOTKA BEZ OCZKA w typie - DS!!!

kasia_czy pisze:Słuchajcie dziewczyny, jeżeli ktoś przywiezie kotę z 3miasta do Warszawy, to mogę ją parę dni przetrzymać u siebie, do momentu odwiezienia do Krakowa ...

Świetny pomysł.

gaota może przywieżć Rudą do Warszawy 30 maja to ja szukam transportu do Krakowa na 31 maja/ 1 czerwca.

Pieczarka

Post » Pon maja 10, 2010 21:58 Re: NORWESKI LEŚNY (?!) RUDA KOTKA BEZ OCZKA w typie - DS!!!

Pieczarka pisze:
kasia_czy pisze:Słuchajcie dziewczyny, jeżeli ktoś przywiezie kotę z 3miasta do Warszawy, to mogę ją parę dni przetrzymać u siebie, do momentu odwiezienia do Krakowa ...

Świetny pomysł.

gaota może przywieżć Rudą do Warszawy 30 maja to ja szukam transportu do Krakowa na 31 maja/ 1 czerwca.

Możecie mi ją przywieźć nawet jeszcze przed 30 maja, wtedy kiedy transport będzie ...
Nawet tydzień wcześniej , ugościmy ją u nas, odpocznie przed dalszą podróżą :)
Do 2 czerwca rano jestem w Warszawie, później wyjeżdżam na Mazury na weekend :D
Obrazek Obrazek

kasia_czy

Post » Pon maja 10, 2010 22:00 Re: NORWESKI LEŚNY (?!) RUDA KOTKA BEZ OCZKA w typie - DS!!!

Super!

Pieczarka pisze:

Świetny pomysł.

No to gaota , bardzo proszę na pw daj znac gdzie dokładnie w Trójmieście bedziesz i mozesz kotke odbrać , postaram sie załatwic transport. ( kotka przebywa na wsi dobre kilkanaście- dziesiąt km w strone morza od nas- Wejherowa).

Angel_

Post » Pon maja 10, 2010 22:16 Re: NORWESKI LEŚNY (?!) RUDA KOTKA BEZ OCZKA w typie - DS!!!

Kota znalazła już dom????? Proste, taka piękność ... wszytskiego najlepszego kiciuuu :wink:
Obrazek

Miss

Od: Wto gru 01, 2009 13:59

Post » Pon maja 10, 2010 22:24 Re: NORWESKI LEŚNY (?!) RUDA KOTKA BEZ OCZKA w typie - DS!!!

Miss pisze:Kota znalazła już dom????? Proste, taka piękność ... wszytskiego najlepszego kiciuuu :wink:

Póki co u Pieczarki DT , ale wspomiła coś o Ds..( mam nadzieje, ze jak bedzie pewne to coś więcej sie dowiemy).

Angel_

Post » Wto maja 11, 2010 10:58 Re: NORWESKI LEŚNY (?!) RUDA KOTKA BEZ OCZKA w typie - DS!!!

Nie wydam jej dopóki nie wysterylizuje i nie zobaczę jaki ma charakter. Bo jak faktycznie okaże się że jest jedynaczką i nie toleruje innych kotów to taki dom będziemy szukać.

Pieczarka

Post » Wto maja 11, 2010 13:04 Re: NORWESKI LEŚNY (?!) RUDA KOTKA BEZ OCZKA w typie - DS!!!

Pieczarka pisze:Nie wydam jej dopóki nie wysterylizuje i nie zobaczę jaki ma charakter. Bo jak faktycznie okaże się że jest jedynaczką i nie toleruje innych kotów to taki dom będziemy szukać.

Dzięki Ci Pieczarko niewyobrażalne :piwa:

Angel_

Post » Wto maja 11, 2010 18:33 Re: NORWESKI LEŚNY (?!) RUDA KOTKA BEZ OCZKA w typie - DS!!!

na watku transportowym znalazłam:

Trójmiasto - Warszawa Ecrire średnio raz w miesiącu

może Was zainteresuje
Obrazek Obrazek

kasia_czy

Post » Wto maja 11, 2010 22:39 Re: NORWESKI LEŚNY (?!) RUDA KOTKA BEZ OCZKA w typie - DS!!!

Angel_ pisze:

Super!

Pieczarka pisze:

Świetny pomysł.

No to gaota , bardzo proszę na pw daj znac gdzie dokładnie w Trójmieście bedziesz i mozesz kotke odbrać , postaram sie załatwic transport. ( kotka przebywa na wsi dobre kilkanaście- dziesiąt km w strone morza od nas- Wejherowa).

Hej, plan wycieczki mam taki, że w piątek jestem we wsi paredziesiąt km przed Gdańskiem, a w sobotę lub niedzielę jadę nad morze do Władysławowa, Chałup albo może tylko do Gdańska. To się okaże, ale na pewno jakoś się dogadamy i kicia przyjedzie z nami do Warszawy.
Obrazek

gaota

Od: Pt cze 19, 2009 9:10

[poprzednia][następna]