[WRO] 2 kotki, podrzucone pod szpital, już w DS! :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie maja 09, 2010 17:54 Re: [WRO] 2 kotki, podrzucone pod szpital, już w DS! :)

Zapraszam na bazarek: viewtopic.php?f=20&t=111059
Na spłatę długów w lecznicy i pomoc dla DT :oops:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Czw maja 13, 2010 9:06 Re: [WRO] 2 kotki, podrzucone pod szpital, już w DS! :)

Niestety złe wiadomości od Pingwinki :cry:
Kicia wczoraj pojechała do wetki na ściągnięcie szwów i Pani dr tak ją podsumowała.... że szok 8O
1. Kicia ma Koci katar 8O ode mnie jechała zdrowiutka, ale może rozwinęło się w miedzyczasie :roll:
2. Rana po sterylce źle wygląda, podejrzenie przepukliny 8O ( byłam z nią na kontroli dzień przed adopcją (3 dni po zabiegu), ranka bardzo ładnie wyglądała. Rzeczywiście rana może być spuchnięta, ale żeby przepuklina? 8O )
3. Ranka na szyi to wg Pani dr na 100% alergia :( - Dodam że kotka była u mnie 2 tyg i ranka się pieknie goiła a przecież kotka bardzo ładnie jadla RC i nie drapała się :( Dziwię się że Pani dr kazała kupić RC Young Female a nie karmę hypoalergoczną - skoro to alergia :roll: ... no ale wetem nie jestem :?

Wczoraj doznałam szoku 8O Pani bardzo chce kotkę zatrzymać i nie dzwoniła z pretensjami ale jednak nie spodziewała się takiego stanu rzeczy :( Mam wyrzuty sumienia, bo może trzeba było ją jeszcze z 2 tyg potrzymać :( może u mnie wyszłoby to wszystko.... ale chciałam żeby miała już swoich Dużych a nie siedziała sama w mieszkaniu :(

Kicia dzisiaj lub jutro jedzie na konsultacje do dr Marszałek. Mam do Pani dr pełne zaufanie i mam nadzieję, że
diagnoza nie będzie aż tak tragiczna dla koteczki :oops: :cry:

Agness78

Post » Pt maja 14, 2010 19:16 Re: [WRO] 2 kotki, podrzucone pod szpital, już w DS! :)

ufffff troszkę mi ulżyło :oops:

Kicia jest już po wizycie. Nie ma KK :ok: ani przepukliny po sterylce :ok: ( nawet była na USG żeby dodatkowo to potwierdzić )
Alergia też póki co nie została ani potwierdzona ani wykluczona :ok: do obserwacji :)

Kicia dzisiaj zmieniła weta :ok: ogromnie się cieszę , bo teraz będzie w dobrych rękach :1luvu: :ok:

Agness78

Post » Pt maja 14, 2010 19:54 Re: [WRO] 2 kotki, podrzucone pod szpital, już w DS! :)

tak myślałam, że trzeba zmienić weta :-)

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

[poprzednia]