_kathrin pisze:Super jest ten pokaz!
Mówiłam że on potrafi coś jeszcze, nie tylko kręcić kierownicą

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
danka05 pisze:Moja Zoli dostała śfira na punkcie tych maluchów. Siedzi całe dnie z nimi w kojcu, myje, pilnuje żeby za mocno nie szalały, a one ją ssokają. Tylko nic nie leci i muszą do misek nadal zaglądaćNie mam sumienia jej pędzić ,a strasznie sie boję o grzyba. No nic zobaczymy może jakoś ja to ominie.
danka05 pisze:Mam ogromny problem co mi sen zakłuca. Czy znajdzie się ktoś chętny aby maluszki zabrać do siebie na jeden góra dwa dni? My mamy komunię 3 maja i nie możemy się nie stawić, problem polega na tym że to jest w Rzeszowie i nie mam możliwości zabrać ich ze sobą, bo to mordęga dla nich 300 kilosków w jedną stronę potem w zamknięciu gdzieś w kącie i znowu 300 kilosków do domu. Wydaje mi się to bardzo głupim pomysłem aby je zabierać. Z drugiej strony nie wyobrażam sobie aby nie jadły tyle godzin i kto im leki poda. Druga propozycja to jeśli nie ma nikt możliwości ich zabrać, to może ma chęć na mini wakacje wśród większej grupy zwierząt i przyjedzie do nas na ten dzień. Bardzo proszę pomyśleć i dać mi znać bo mało czasu mi zostało aby coś zorganizować.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus, Google [Bot], imatotachi, puszatek i 411 gości