Słoneczko, Kropeczka i Basia - podaruj im lepszy los!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 10, 2010 9:50 Re: KOTY Z SUCHANINA SZUKAJĄ DOMÓW, JEŚLI ICH NIE ZNAJDĄ UMRĄ...

Zrobiłam im wyróżnione trojmiasto :ok:

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/zwierze ... 63079.html
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Pon maja 10, 2010 10:16 Re: KOTY Z SUCHANINA SZUKAJĄ DOMÓW, JEŚLI ICH NIE ZNAJDĄ UMRĄ...

Marea pisze:Zrobiłam im wyróżnione trojmiasto :ok:

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/zwierze ... 63079.html

Super :ok:
Nawet skromna pomoc jest zawsze lepsza od wielkiego współczucia.
Obrazek

Izzi

Od: Nie sty 10, 2010 12:52

Post » Pon maja 10, 2010 13:21 Re: KOTY Z SUCHANINA SZUKAJĄ DOMÓW, JEŚLI ICH NIE ZNAJDĄ UMRĄ...

hoop podrzucę wątek
Obrazek Obrazek
Moje tymczasy viewtopic.php?f=1&t=120108&p=6675666#p6675666
Madzia ur 16.09.2011 :)

kinga-kinia

Od: Wto sty 27, 2009 19:28

Post » Pon maja 10, 2010 22:27 Re: KOTY Z SUCHANINA SZUKAJĄ DOMÓW, JEŚLI ICH NIE ZNAJDĄ UMRĄ...

Dziękuję! :*

Budka została usunięta bo nie chcieli jej przed swoim blokiem, ani w jego pobliżu bo nie chcą tam kotów....
ObrazekObrazekObrazek

Marlon

Od: Pon paź 26, 2009 19:01

Post » Pon maja 10, 2010 22:31 Re: KOTY Z SUCHANINA SZUKAJĄ DOMÓW, JEŚLI ICH NIE ZNAJDĄ UMRĄ...

Hej, pytałam kilka wypowiedzi wcześniej czy jest szansa na DT jesli udałoby się zebrać karmę i jakieś finanse?? wiesz coś na ten temat??
Obrazek

FUNDACJA STAWIAMY NA ŁAPY - NASZ WĄTEK NA FB https://www.facebook.com/stawiamynalapy/

katgral

Od: Pt gru 29, 2006 19:04

Post » Wto maja 11, 2010 8:41 Re: KOTY Z SUCHANINA SZUKAJĄ DOMÓW, JEŚLI ICH NIE ZNAJDĄ UMRĄ...

Przepraszam, że nie odpisałam już się poprawiam.

W tym właśnie jest problem. Nie mamy nigdzie miejsca na ani jednego kota (Sabina ma 13 kotów, Agnieszka M. 21, Agnieszka L. 9, Kinga nie może bo ma chorą Pysię stoczniową, inne dziewczyny też zakocone a ja mam 15 i o tego stado psów). Tam gdzie mogliśmy umieszczaliśmy koty z Oliwy viewtopic.php?f=1&t=109495 i nadal szukamy dt dla 5 z nich, więc jest ciężko. Nie wiem też szczerze mówiąc jak na pomysł tymczasowania zareagowała by Pani Ania, ale ostatnio trikolorkę oddała mi chętnie chociaż była bardzo zmartwiona, to jest straszne też dla Niej ponieważ przywiązuje się do tych kotów a one do niej, są takie które karmi już od 98 r.
ObrazekObrazekObrazek

Marlon

Post » Wto maja 11, 2010 23:21 Re: KOTY Z SUCHANINA SZUKAJĄ DOMÓW, JEŚLI ICH NIE ZNAJDĄ UMRĄ...

Bałagan mam na tym wątku, obiecuję się poprawić i opisać każdego kotka ze szczegółami!
ObrazekObrazekObrazek

Marlon

Post » Śro maja 12, 2010 12:09 Re: KOTY Z SUCHANINA SZUKAJĄ DOMÓW, JEŚLI ICH NIE ZNAJDĄ UMRĄ...

Podrzucę!!!

Marlenko zmodyfikuj tez tytuł wątku na jakis nowy bo obecny pewnie już się przejadł i mało kto zagląda :ok:
w 1szym wątku aktualizacja, kto jeszcze do adopcji, kto wyadoptowany :D
Obrazek

Marea

Post » Nie maja 16, 2010 11:16 Re: KOTY Z SUCHANINA SZUKAJĄ DOMÓW, JEŚLI ICH NIE ZNAJDĄ UMRĄ...

Podniosę :!:
Obrazek

Marea

Post » Nie maja 16, 2010 22:38 Re: KOTY Z SUCHANINA SZUKAJĄ DOMÓW, JEŚLI ICH NIE ZNAJDĄ UMRĄ...

Zmodyfikuje i zaktualizuje wszystko jak znajdę chwilkę czasu :)
ObrazekObrazekObrazek

Marlon

Post » Wto maja 18, 2010 8:17 Re: Słoneczko, Kropeczka i Basia - podaruj im lepszy los!

Koty szukają kochających domów – kontakt p.Ania nr tel:697755153

Basia: biało -czarna kotka, ma około 2 lata. Wysterylizowana, odpchlona, odrobaczona, zaszczepiona przeciwko chorobom kocim i wściekliźnie. Ktoś wyrzucił Basię w obróżce 1,5 roku temu. Była wychudzona i odwodniona. Uwielbia pieszczoty, jest bardzo miła i łagodna. Garnie się do każdego kto chce ją pogłaskać. Kotka chodzi za swoją karmicielką jak piesek na smyczy, reaguje na swoje imię i przybiega na każde zawołanie. Nadaje się do domu z ogrodem, gdzie będzie od swoich nowych właścicieli otrzymywać miłość i czułość a w zamian ta rewelacyjna kotka odwdzięczy się tym samym.

Kropeczka: około 3 – letnia, buro-biała, wysterylizowana koteczka, uwielbia pieszczoty, głaskanie po brzuszku. Typowa kocia indywidualność lubiąca skupiać na sobie uwagę innych, nie lubi przebywać w towarzystwie innych kotów, bo tylko ona ma być „miziana”. Może mieszkać w małym mieszkaniu, pod warunkiem, że otrzyma w nim wiele miłości. Kotka borykała się z przewlekłym kocim katarem, po którym pozostały jej trudności w oddychaniu, jednak nie przeszkadza jej to w prowadzeniu zwykłego kociego życia... życia, które Ty możesz odmienić zapraszając ją pod swój dach.

Słoneczko: ma trochę ponad 2 lata, jest wysterylizowaną biało-czarną kotką. Pomimo mieszkania pod blokiem gdzie jest często przepędzana, rzucana kamieniami oraz kopana pozostała miła i ufna i z niecierpliwością czeka na kogoś kto odmieni jej los.

TE I POZOSTAŁE KOTY, WSZYSTKIE OSWOJONE, ZASZCZEPIONE, ODROBACZONE I WYSTERYLIZOWANE CZEKAJĄ NA ADOPCJĘ.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek[/quote]
ObrazekObrazekObrazek

Marlon

Post » Wto maja 18, 2010 10:16 Re: Słoneczko, Kropeczka i Basia - podaruj im lepszy los!

Już tylko 3 w pełni oswojone kotki zostały do zabrania z tego tragicznego otoczenia....Pomimo tak dobrej opieki pani Ani kotki MUSZĄ znaleźć domki!
Obrazek

Izzi

Post » Wto maja 18, 2010 20:59 Re: Słoneczko, Kropeczka i Basia - podaruj im lepszy los!

Mam dobre wieści! Kotki (Mozart, Laleczka i Mała) zostają w swoich domach stałych! Osoby które je adoptowały nie wyobrażają już sobie życia bez nich, super dogadały się z pozostałymi kotami a Mała nawet poluje na myszki czym zyskała uwielbienie męża Pani, która ją adoptowała! :ryk:
ObrazekObrazekObrazek

Marlon

Post » Wto maja 18, 2010 22:38 Re: Słoneczko, Kropeczka i Basia - podaruj im lepszy los!

Cudownie :D . Zwłaszcza Mozart...tyle biedny przeszedł w swoim kocim życiu...Marlon brawo! Dzięki Twoim staraniom koty z Suchanina zaczynają nowe życie. A pani Ania to mądra kobieta,że pomimo ogromnego przywiązania , oddaje kotki do bezpiecznych domów. Mam nadzieję,że ktoś jeszcze dojrzy pozostałą trójkę...
Obrazek

Izzi

Post » Śro maja 19, 2010 9:15 Re: Słoneczko, Kropeczka i Basia - podaruj im lepszy los!

W górę! :)
ObrazekObrazekObrazek

Marlon

[poprzednia][następna]