Kolorusek-fivek z Katowic -już we własnym kochającym domku:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 26, 2010 19:49 Re: Kolorusek-fivek z Katowic. Czy znajdzie własnego ludzia...

Cieszę się, ze przegląd wypadł pomyslnie :D
Zęby cala gromada miała kiepskie, to pewnie w duzym stopniu wina złej diety.
I fajnie, ze macie rozsądnego weta :D .
Obrazek

tangerine1

Od: Nie lis 14, 2004 20:59

Post » Pt mar 26, 2010 19:59 Re: Kolorusek-fivek z Katowic. Czy znajdzie własnego ludzia...

Dobre wieści :) cieszę się :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pt mar 26, 2010 20:07 Re: Kolorusek-fivek z Katowic. Czy znajdzie własnego ludzia...

oo, teraz doczytałam o wecie
normalnie uściskałabym go za to 8)

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Pt mar 26, 2010 20:28 Re: Kolorusek-fivek z Katowic. Czy znajdzie własnego ludzia...

Mała1 pisze:oo, teraz doczytałam o wecie
normalnie uściskałabym go za to 8)

Kochany jest i rozumu używa :wink:

Wcześniej wkleił mi się tylko kawałek postu :twisted: , w domu prawie nie mam zasięgu
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Sob mar 27, 2010 22:21 Re: Kolorusek-fivek z Katowic. Czy znajdzie własnego ludzia...

Obrazek

Kolorusek się przypomina :kotek:
Obrazek

Te,które odeszły [*]
Fiona 12.01.2010.r. Borys 01.02.2010.r. Marusia 08.06.2011.r.
Aureliusz i Pyza 06.2011.r. Emiś 31.10.2011.r. Rudy 04.12.2011.r.
Kruszynka 04.04.2012.r. Maciuś 18.08.2012.r.Piękna 25.09.2012.r.

BOENA

Od: Czw lip 05, 2007 16:04

Post » Sob mar 27, 2010 22:27 Re: Kolorusek-fivek z Katowic. Czy znajdzie własnego ludzia...

Zaglądamy do słodziaka :1luvu: jakieś zdjęcia by się przydały :1luvu:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Nie mar 28, 2010 0:05 Re: Kolorusek-fivek z Katowic. Czy znajdzie własnego ludzia...

Cieszę się z wieści po wizycie u weta :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Nie mar 28, 2010 8:04 Re: Kolorusek-fivek z Katowic. Czy znajdzie własnego ludzia...

Jak nasz śliczny koteczek, Asiu?
Obrazek

magdaradek

Post » Nie mar 28, 2010 8:12 Re: Kolorusek-fivek z Katowic. Czy znajdzie własnego ludzia...

Gadułka kochana!
Asieńko-cieszę się,ze z nim jest nieźle-oby jeszcze na swojego ludzia trafił!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie mar 28, 2010 8:19 Re: Kolorusek-fivek z Katowic. Czy znajdzie własnego ludzia...

To super wieści, że z chłopakiem nie jest źle, świerzbola da się wyleczyć, kamień usunąć, a kocio piękny :1luvu:

Gratuluję weta, widać że normalny i zorientowany w sprawie :D
Obrazek

Satyr77

Od: Pt lip 31, 2009 12:06

Post » Pon mar 29, 2010 8:40 Re: Kolorusek-fivek z Katowic. Czy znajdzie własnego ludzia...

Witajcie :D :D :D
Nic nie pisałam przez weekend, bo mnie grypsko zmogło :twisted: Leżałam więc sobie na przemian w łóżku i w łazience :wink:
Muszę się przyznać, że jestem absolutnie zakochana w Kolorusku :oops: Ten śliczny kot jest zupełnie jak kotek z bajki - delikatny, wesoły, mądrusi i przytulaśny na zabój, człowiek to jego miłość!!! Dlatego właśnie muszę jak najszybciej napisać ogłoszenie i rozpocząć akcję pt. "Szukamy najwspanialszego domu na świecie"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kolorusek ma świetny apetyt, koopki i sioo idealne, ogólna kondycja świetna, więc nic nie stoi na przeszkodzie żeby zacząć poszukiwania.
Oczywiście umieram ze strachu, że ze względu na Fiv nikt go nie zechce, albo że nie będą zgłaszali się ludzie wystarczająco odpowiedzialni, wrażliwi, troskliwi :roll: No, ale umieranie ze strachu to chyba moja specjalność :oops: :wink: Oczywiście decydując się zabrać fivka do siebie liczyłam się z każdym scenariuszem i gdyby nam się nie udało znaleźć nikogo, kto prawdziwie pokocha ślicznota, będziemy przystosowywać dom do wspólnego zamieszkania (tzn. osiatkuję wejście do biblioteki, która stałaby się królestwem koteczka, w której miałby zawsze kontakt wzrokowy z resztą rodzinki). Oczywiście to jest ostateczność, bo Kolorusek zasługuje na cały własny dom, na bycie absolutnym pępkiem świata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Przesyłam wszystkim Wam gorące uściski od cudownego ślonskiego pierona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Pon mar 29, 2010 8:50 Re: Kolorusek-fivek z Katowic. Czy znajdzie własnego ludzia...

jerzykowka pisze:Wcześniej wkleił mi się tylko kawałek postu :twisted: , w domu prawie nie mam zasięgu

Asia, jak Ty sobie radzisz z internetem na tej swojej "wsi"? pytam, bo jestem osobiście zainteresowana - za miesiąc stracę dostęp do netu i nie wiem jak to rozwiązać :( pchać się w jakiś bezprzewodowy, czy jak :roll:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pon mar 29, 2010 9:00 Re: Kolorusek-fivek z Katowic. Czy znajdzie własnego ludzia...

Georg-inia pisze:
jerzykowka pisze:Wcześniej wkleił mi się tylko kawałek postu :twisted: , w domu prawie nie mam zasięgu

Asia, jak Ty sobie radzisz z internetem na tej swojej "wsi"? pytam, bo jestem osobiście zainteresowana - za miesiąc stracę dostęp do netu i nie wiem jak to rozwiązać :( pchać się w jakiś bezprzewodowy, czy jak :roll:

Inga, mam internet iPlusa i to jest horror :twisted: Zasięg prawie żaden i w miarę swobodnie mogę korzystać z niego w sezonie - na tarasie :roll: Podobno można zainstalować antenę wzmacniającą zasięg, ale wiesz..., kupić to jeszcze mogę, gorzej z tym montażem :roll:
Zanim się zdecydujesz na jakąś propozycję, weź modem na próbę - teraz już wszyscy operatorzy dają taką możliwość.
Najlepiej gdyby Ci się udało do Tepsy podłączyć, ale u mnie nie ma takiej możliwości (podobno mamy XXI w :roll: ).
Trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Pon mar 29, 2010 9:05 Re: Kolorusek-fivek z Katowic. Czy znajdzie własnego ludzia...

Asiu trzeba wierzyć, że Kolorusek znajdzie domek i to najlepszy na świecie!!!!!!!!!!!!!!!
:ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Post » Pon mar 29, 2010 10:14 Re: Kolorusek-fivek z Katowic. Czy znajdzie własnego ludzia...

:mrgreen:
za najlepszy :ok:
miał chłopak szczęsice,ze trafił do ciebie :1luvu:

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

[poprzednia][następna]