Po urazie kręgołsupa-w DT u PIXIA- operacja kręgosłupa (?)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro kwi 21, 2010 12:22 Re: Po urazie kręgołsupa- schron Elblag- pomoc w ogłaszaniu :)

A czy jakaś ze schroniskowych wolontariuszek mogłaby się pojawić na wątku?
Czy ktoś jeszcze pomoże Barnabie w ogłoszeniach?

Pixia

Od: Wto paź 27, 2009 15:22

Post » Czw kwi 22, 2010 11:53 Re: Po urazie kręgołsupa- schron Elblag- pomoc w ogłaszaniu :)

Ja porobię na białostockich stronach. Wiem, że to daleko, ale cuda bywają :mrgreen: , my mamy Aslanka ze schroniska w Łodzi, a Fifi ( teraz Szanti ) ze schroniska w Radomiu :mrgreen: :ok:

ellza1

Od: Pt kwi 18, 2008 9:14

Post » Czw kwi 22, 2010 14:11 Re: Po urazie kręgołsupa- schron Elblag- pomoc w ogłaszaniu :)

Dostałam maila od wolontariuszki, ze zdjeciami:

"Straszna przylepa z niego :) Super kot! ^^
Wybacz, że tylko 2 fotki, ale był spory ruch w kociarni, a i Barnaba miał w poważaniu aparat, ciąglę wypinał się kuperkiem :)
No i ja miałam drobnę ograniczenie czasu - Ale foto jest foto :) Bedę w schronie jeszcze w piątek, mogę wtedy dorzucić fotek :)"

Obrazek

Obrazek
Obrazek

kordonia

Od: Czw sty 30, 2003 13:59

Post » Sob kwi 24, 2010 12:01 Re: Po urazie kręgołsupa- schron Elblag- pomoc w ogłaszaniu :)

W Szczecinie jest dom tymczasowy, który zdeklarował się na przyjęcie go!
Wieczorem szczegóły, jeszcze nie wierzę. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Pixia

Post » Sob kwi 24, 2010 12:03 Re: Po urazie kręgołsupa- schron Elblag- pomoc w ogłaszaniu :)

aaaa jak cudnie!! :ok:
ObrazekObrazek

77renifer

Od: Śro lut 11, 2009 21:09

Post » Sob kwi 24, 2010 12:03 Re: Po urazie kręgołsupa- schron Elblag- pomoc w ogłaszaniu :)

moze by porobic innym schroniskowym polamancom z Elbląga chwytne ogloszenia?
ObrazekObrazek

77renifer

Od: Śro lut 11, 2009 21:09

Post » Nie kwi 25, 2010 12:07 Re: Po urazie kręgołsupa- schron Elblag- pomoc w ogłaszaniu :)

Czy wiadomo coś więcej?

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Nie kwi 25, 2010 13:09 Re: Po urazie kręgołsupa- schron Elblag- pomoc w ogłaszaniu :)

gosiaa pisze:Czy wiadomo coś więcej?

W jakiej kwestii? Jestem na etapie poszukiwania transportu.

Pixia

Post » Nie kwi 25, 2010 13:19 Re: Po urazie kręgołsupa- schron Elblag- pomoc w ogłaszaniu :)

Pixia pisze:W Szczecinie jest dom tymczasowy, który zdeklarował się na przyjęcie go!
Wieczorem szczegóły, jeszcze nie wierzę. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

To była ostatnia wiadomość, dlatego dopytywałam czy coś się wyklarowało. Rozumiem że DT to już pewna sprawa i teraz poszukiwany jest transport.

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Nie kwi 25, 2010 17:18 Re: Po urazie kręgołsupa- schron Elblag- pomoc w ogłaszaniu :)

gosiaa pisze:To była ostatnia wiadomość, dlatego dopytywałam czy coś się wyklarowało. Rozumiem że DT to już pewna sprawa i teraz poszukiwany jest transport.

Sprawdzony, zaufany i przede wszystkim cierpliwy dom tymczasowy czeka już na niego.
Pani, która odpowiedziała na ogłoszenie jest świadoma tego, że może gdzieś się załatwić niekontrolowanie.
Dla tej Pani, to żadna tragedia.
Jak przeczytała ogłoszenie o poszukiwaniu dt na jednym ze szczecińskich portali to nie mogła przejść obok Barnaby obojętnie.
Wpisałam się w wątku transportowym ale jak ktoś tutaj zagląda i może pomóc to proszę o informację.

SZUKAMY TRANSPORTU ELBLĄG-SZCZECIN

Pixia

Post » Nie kwi 25, 2010 18:07 Re: Po urazie kręgołsupa- schron Elblag- pomoc w ogłaszaniu :)

Może dać to w tytule, ja dzięki temu kiedyś zorientowałam się, że mogę pomóc, w oczy mi się rzucił tytuł wątku właśnie
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Nie kwi 25, 2010 22:41 Re: Po urazie kręgołsupa- schron Elblag- pomoc w ogłaszaniu :)

Dopiero wrpociam do domu, czytam i szok, normalnie nie wierzę.

Co to za pani? Ma doświadczenie w tymczasowaniu kotów?
Miała już takie problemowe koty?
Ma świadomość, że on raczej zawsze bedzie "pampersowy"?
Że ciężko mu bedzie znaleźć dom?
Że moze być "wiecznym" tymczasem?
Obrazek

kordonia

Post » Pon kwi 26, 2010 9:19 Re: Po urazie kręgołsupa- schron Elblag- pomoc w ogłaszaniu :)

kordonia pisze:Dopiero wrpociam do domu, czytam i szok, normalnie nie wierzę.
Co to za pani? Ma doświadczenie w tymczasowaniu kotów?
Miała już takie problemowe koty?
Ma świadomość, że on raczej zawsze bedzie "pampersowy"?
Że ciężko mu bedzie znaleźć dom?
Że moze być "wiecznym" tymczasem?

Zaufana jak najbardziej kobieta, ma doświadczenie w trudnych przypadkach.
Akurat z takim problemem nie miała kota, ale ma obecnie trudny, zestresowany przypadek, który chodzi i załatwia się po kątach. Zdaje sobie sprawę, że może być to długi tymczas.

Pixia

Post » Wto kwi 27, 2010 11:33 Re: Po urazie kręgołsupa- Elblag- szukam transportu do Szczecina

Pixia, dziękuję za pw :)

Jesteś genialna, dziękuję Ci :)

Szukamy transportu do Szczecina. Moze być z Elblaga, ale też z Trójmiasta, Malborka, Tczewa, Ostródy, Olsztyna.
Obrazek

kordonia

Post » Wto kwi 27, 2010 20:43 Re: Po urazie kręgołsupa- Elblag- szukam transportu do Szczecina

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Filemon, Nuteńka [*] kocham na wieki....
Franuś [*] w moim serduszku na zawsze
Dzwoneczku [*] Kochanie, pamiętam...
Bokiruniu [*] dziękuję...
Obrazek
Obrazek

Satoru

Od: Czw sie 21, 2003 13:32

[poprzednia][następna]