Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
GRazyna pisze:C&W: umowę adopcyjną podpiszą? okna zabezpieczone? kotka ichnia wysterylizowana? dzieci jakieś mają? alergie? co z kotem na wakacje robią? whiskasem chcą karmić albo podobnym wynalazkiem? opiekę weterynaryjną zapewnią? na kontakt poadopcyjny gotowi? i takie tam podobne
cynamon i wanilia pisze:Drugiemu też już się domek szykuje, ale na razie cicho sza
jakby pani Ania swoje tymczasy obfociła i coś mi o nich napisała to tez bym im aukcję zrobiła jeśli by zbiorcza była, nawet i ogłoszenia, choć od czasu do czasu...
a na rude faktycznie zapotrzebowanie jest
gdzieś przeczytałam że w Niemczech rudych nie lubią...dziwne to, takie upodobania, skad one się biorą... u nas chyba z garfielda
cynamon i wanilia pisze:Drugiemu też już się domek szykuje, ale na razie cicho sza
jakby pani Ania swoje tymczasy obfociła i coś mi o nich napisała to tez bym im aukcję zrobiła jeśli by zbiorcza była, nawet i ogłoszenia, choć od czasu do czasu...
a na rude faktycznie zapotrzebowanie jest
gdzieś przeczytałam że w Niemczech rudych nie lubią...dziwne to, takie upodobania, skad one się biorą... u nas chyba z garfielda
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 70 gości