Talonów na razie niet, p. Białoszewska sie nie śpieszy i nabiera mocy urzędowej. Powinny być od marca, wtedy mogłabyś wziąśc ze schroniska. Dam znac, jak coś bardziej szczegółowego będę wiedzieć. Miziaczki dla Ogonków, fajne imiona
Jestem dla ciebie tylko lisem, podobnym do stu tysięcy innych lisów. Lecz jeśli mnie oswoisz, będziemy się nawzajem potrzebować. Będziesz dla mnie jedyny na świecie. I ja będę dla Ciebie jedyny na świecie(...) Mały Książe
Byłam ostatnio u mamy w pracy i na żywo widziałam Basię. Potwierdzam, że to koteczka, raczej nie wysterylizowana. Wydaje mi się, że żyje na działkach w pobliżu mamy pracy, na portiernię przychodzi, bo dostaje regularnie jedzenie.
Obawiam się, że ma porządnego świerzba - wydrapała sobie rankę koło szyi, niestety nie bardzo chciała dać się złapać
Ile czasu taka dzika kotka powinna być na "kwarantannie" po sterylce? Jak nie znajdzie się DT, to może ktoś będzie miał pożyczyć klatkę wystawową? Posiedziałaby w tej klatce chociaż dobę po zabiegu na portierni...
Po sterylce to by się przydało z 5 dni. Kruszyna a czy klatka wystawowa z kuwetką nie mogłaby tam postać więcej niż jeden dzień, jeśli nic by się nie znalazło?