karmicielka już w psychiatryku. Duże i małe koty do adopcji

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 19, 2010 12:07 Re: dwa kociaki-kk[*] kotka spod grzejnika- str 3 [Wa-wa]

Pysia? No to chyba jestem chrzestną matką :mrgreen:
Cieszą mnie wieści z pola boju a równocześnie zastanawia mnie fakt, że macie pecha do kotów z ADHD :mrgreen:
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Wto sty 19, 2010 19:00 Re: dwa kociaki-kk[*] kotka spod grzejnika- str 3 [Wa-wa]

właśnie w łazience TŻ drze się małe czarne długowłose i jednooka krowa 8)
Obrazek

15pietro

Od: Śro kwi 23, 2008 20:51

Post » Wto sty 19, 2010 19:21 Re: dwa kociaki-kk[*] kotka spod grzejnika- str 3 [Wa-wa]

JAK TEGO DOKONAŁAS????
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Post » Wto sty 19, 2010 20:14 Re: dwa kociaki-kk[*] kotka spod grzejnika- str 3 [Wa-wa]

hmm, siłą perswazji :)
AnielkaG

Post » Wto sty 19, 2010 20:17 Re: dwa kociaki-kk[*] kotka spod grzejnika- str 3 [Wa-wa]

Karmicielka nie pamięta już na jakiej ulicy mieszka i pod jakim numerem, do tego odłączyli jej prąd. Po ponad godzinnym tłumaczeniu jej co ma zrobić, żeby prąd odzyskać i gdzie ma się w tym celu udać powiedziałam że się już bardzo śpieszę. Po czym stanowczo jej oznajmiłam, że tysiąc razy do niej po te maluchy przychodzić nie będę: bo przecież umawiałyśmy się ze miała mi je dać, krówkę na leczenie a czarnego na rezydenta :twisted:
Tak w ogóle to jest jakiś koszmar ta pani powinna szybko trafić pod opiekę lekarza :( Opieka społeczna była, zapytała się czy mogą w czymś pomóc, usłyszeli NIE i sobie poszli.
Obrazek

15pietro

Post » Wto sty 19, 2010 20:35 Re: dwa kociaki-kk[*] kotka spod grzejnika- str 3 [Wa-wa]

Serce się kroi na myśl o tej kobiecie. Rodzina powinna sie postarać o ubezwłasnowolnienie i stałą jakąś opiekę dla niej. Przecież wyjdzie kobita z domu, zabłądzi i zamarznie jak nic.
I jeszcze jakaś szuja ukradła jaj kotka :roll:
Dawaj foty!!!
Obrazek

babajaga

Post » Wto sty 19, 2010 22:02 Re: dwa kociaki-kk[*] kotka spod grzejnika- str 3 [Wa-wa]

No, no ja Ci dam tą szuję Obrazek

Fotki są, ale mam jedną prośbę. Zanim zaczniecie klikać w zdjęcia długowlosego zerknijcie na Pysię. Co to ma być ze małe czarne ma jedną fotkę i 40 kliknięć a Pyśka tylko dwa :wink: Długowłosych jest na pęczki a ile znacie kotów z krzywą paszczą i jednym okiem? :mrgreen:
Obrazek Obrazek

Obrazek
Pysia morderca myszek :twisted:
Obrazek Obrazek Obrazek

małe czarne:
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek

15pietro

Post » Śro sty 20, 2010 8:57 Re: Pysia- kotka spod grzejnika i czarny włochacz- str 7 [Wa-wa]

Moim zdaniem Pysia jest co najmniej równie rozczulająca jak kudłaty :)
A jak tam jednooczka?

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Śro sty 20, 2010 12:36 Re: Pysia- kotka spod grzejnika i czarny włochacz- str 7 [Wa-wa]

15piętro jesteś wielka!!!!!!!!!!!!1 :ok: :ok: :ok:
z tą kobietą trzeba coś zrobić, naprawdę. Biedna........

Tak się cieszę z powodu krowy i malutka.

Ale mnie najbardziej rozczula Pysia. Właśnie że jest taka jaka jest. Bura, z zamglonym oczkiem i krzywym pysiem. Jest słodka i kochana. I bardzo zasługuje na miłość :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro sty 20, 2010 18:44 Re: Pysia- kotka spod grzejnika i czarny włochacz- str 7 [Wa-wa]

Jakby kto pytał, to mam imię dla włochacza 8)
Obrazek

babajaga

Post » Śro sty 20, 2010 18:50 Re: Pysia- kotka spod grzejnika i czarny włochacz- str 7 [Wa-wa]

Ja bym wziął włochatego jeżeli moze mieszkać sam ;>.

Gelber

Od: Pon sty 18, 2010 18:19

Post » Śro sty 20, 2010 19:02 Re: Pysia- kotka spod grzejnika i czarny włochacz- str 7 [Wa-wa]

Czy mały włochacz może być częścią dwukota adopcyjnego? ;)

evl

Od: Pon mar 10, 2008 15:29

Post » Śro sty 20, 2010 19:19 Re: Pysia- kotka spod grzejnika i czarny włochacz- str 7 [Wa-wa]

Gelber pisze:Ja bym wziął włochatego jeżeli moze mieszkać sam ;>.

włochacz będzie szukał domku z towarzystwem, uwielbia się bawić z innymi kotami i bardzo się do nich garnie :) Był dużo za wcześnie odstawiony od matki więc chcemy, żeby nadrobił braki w kociej edukacji chociażby jeżeli chodzi o trafianie do kuwety. Teraz póki co leczymy go z kociego kataru, robali, sraczki, świerzbowca usznego i tuczymy. Przydałoby się go też wykastrować przed oddaniem. W skrócie: jeszcze nie jest gotowy do adopcji.

W łazience TŻ siedzi dzikawa jednooka krówka z którą nie mamy pojęcia co zrobić po przeleczeniu, boję się że będzie musiała wrócić do karmicielki a to tylko odwlekanie wyroku czyli najprawdopodobniej schroniska.
Obrazek

15pietro

Post » Śro sty 20, 2010 19:41 Re: Pysia- kotka spod grzejnika i czarny włochacz- str 7 [Wa-wa]

Jezu, tylko nie schronisko.......................
Obrazek

babajaga

Post » Śro sty 20, 2010 20:06 Re: Pysia- kotka spod grzejnika i czarny włochacz- str 7 [Wa-wa]

dzikawa jednooka krówka z którą nie mamy pojęcia co zrobić po przeleczeniu

czy ktoś ma jakiś pomysł? powrót do karmicielki to niestety nie jest dobre wyjście :?
AnielkaG

[poprzednia][następna]