Trufla-felv(+/-)-piękna, szczęśliwa... ds u motodramy :)))

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 03, 2010 16:22 Re: Trufla Felv (+) przytulaśna i radosna-pokochaj!!!

:kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro lut 03, 2010 21:17 Re: Trufla Felv (+) przytulaśna i radosna-pokochaj!!!

Trufelka zasługuje na film dokumentalny (poklatkowy) - jak z 1.3kg w ciągu dwóch miesięcy stała się długonogą, ponad trzykilową kocicą tylko że jest zbyt dynamiczna niestety.

Motodrama

Od: Sob wrz 29, 2007 13:21

Post » Śro lut 03, 2010 23:15 Re: Trufla Felv (+) przytulaśna i radosna-pokochaj!!!

Motodrama, no nooooo ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Czw lut 04, 2010 9:49 Re: Trufla Felv (+) przytulaśna i radosna-pokochaj!!!

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Marzenia11

Post » Czw lut 04, 2010 11:10 Re: Trufla Felv (+) przytulaśna i radosna-pokochaj!!!

up!

Marzenia11

Post » Czw lut 04, 2010 12:00 Re: Trufla Felv (+) przytulaśna i radosna-pokochaj!!!

Trufla wypatruje domu - jest piękna, cierpliwa, radosna i bardzo potrzebuje człowieka, żeby mruczeć mu do ucha i dawać brzuszek do głaskania... :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Marzenia11

Post » Czw lut 04, 2010 13:26 Re: Trufla Felv (+) przytulaśna i radosna-pokochaj!!!

Trufelko, an górę po domek! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Czw lut 04, 2010 14:47 Re: Trufla Felv (+) przytulaśna i radosna-pokochaj!!!

:kotek:

Marzenia11

Post » Czw lut 04, 2010 19:40 Re: Trufla Felv (+) przytulaśna i radosna-pokochaj!!!

Trufelka bardzo, bardzo mocno prosi o domek :1luvu:
lesna

Post » Pt lut 05, 2010 6:02 Re: Trufla Felv (+) przytulaśna i radosna-pokochaj!!!

Poranne pozdrowienia dla Trufelki :1luvu:
lesna

Post » Pt lut 05, 2010 10:52 Re: Trufla Felv (+) przytulaśna i radosna-pokochaj!!!

I podrzucamy! Po domek!!!!
ObrazekObrazek [*]Honorcia (09.2008 - 27.09.09) - wróć, najmilsza! [*] Szyluniu, nasza iskierko (05.2011 - 29.09.2011)[*]Cyrylku, czernidełko ukochane, przepraszam! Czekamy i tęsknimy! (06.2009 - 21.05.2013)[*]

maja_brygida22

Od: Czw sty 10, 2008 15:36

Post » Pt lut 05, 2010 15:27 Re: Trufla Felv (+) przytulaśna i radosna-pokochaj!!!

Trufelka to kot przyjaciel człowieka .. tęskni za domkiem na własność.. zajrzyj, może to Twój dom? :ok:
lesna

Post » Pt lut 05, 2010 17:22 Re: Trufla Felv (+) przytulaśna i radosna-pokochaj!!!

lesna pisze:Trufelka to kot przyjaciel człowieka .. tęskni za domkiem na własność.. zajrzyj, może to Twój dom? :ok:

Pierwszy raz spotkałam się z takim zjawiskiem jak Trufla (ponieważ kotów nie rozmnażam, nigdy nie miałam kota od jego urodzenia), trafiły do mnie oprócz kanarków, ryżowca, chomików (sztuk 8, jeden dożył pięciu lat) jak na razie na stałe trzy koty (jeden zaginiony już nieposzukiwany) i dwa psy(w odległym dzieciństwie). Trufelka żyje dniem dzisiejszym nie ma żadnych pretensji, a refleks ma jak w przyśpieszonym filmie. Sama włazi na rączki oraz skacze na barana, nie boi się miotły, odkurzacza - obserwuje i przyswaja, potem papuguje.

Motodrama

Od: Sob wrz 29, 2007 13:21

Post » Pt lut 05, 2010 22:43 Re: Trufla Felv (+) przytulaśna i radosna-pokochaj!!!

Motodrama
Bo to bardzo inteligentna kotka.. i nie wycofana jak sporo po cięższych doświadczeniach.. myślę, ze gdzieś miała domek, niestety do czasu :( Na pewno nie jest to typ kota lękliwego, raczej bardzo sprytny towarzysz człowieka, taki piesek w kocim futerku :wink: Tym lepiej dla niej, bo jeśli trafi do domku jako jedynaczka na pewno nie będzie się nudzić, a ludzie przy niej .. tym bardziej :mrgreen:
Ja już myślę o niej, jako o kocie- przyjacielu człowieka.. tym bardziej nie potrafię zrozumieć, co ona jeszcze tu robi :?: Przecież to najlepsze towarzystwo jakie można sobie wymarzyć... Otwarta całą sobą na człowieka.. Trufelka :1luvu:
Pozdrawiam serdecznie >^^<
lesna

Post » Sob lut 06, 2010 16:22 Re: Trufla Felv (+) przytulaśna i radosna-pokochaj!!!

Domek pilnie poszukiwany ... za piękną Trufelkę :ok:
lesna

[poprzednia][następna]