Bambo/Yoszko ma domek. Ruskowaty maluch za TM.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 17, 2010 17:57 Re: Ruskowaty maluch i brytyjczykowaty podrostek w dt w Zabrzu

Halinka może przyjdę i go rozmiziam wiesz jaka jestem na koty :twisted:
Gosiara

Post » Pon sty 18, 2010 0:01 Re: Ruskowaty maluch i brytyjczykowaty podrostek w dt w Zabrzu

niestety, w tym tygodniu odpada... zaczynam prawo jazdy praktyczne... mam też wyjazd do Krakowa popołudniowy i studniówkę w piątek, na którą muszę zakupić kreację...
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Pon sty 18, 2010 11:32 Re: Ruskowaty maluch i brytyjczykowaty podrostek w dt w Zabrzu

ooo
super, kciuki za prawko :ok: , bo teraz niełatwo zdac.

a jak tam Fiodorek?

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Pon sty 18, 2010 11:55 Re: Ruskowaty maluch i brytyjczykowaty podrostek w dt w Zabrzu

Fiodorku zdrowiej :ok:
ObrazekObrazekObrazek

kaja555

Od: Pt lut 08, 2008 12:28

Post » Pon sty 18, 2010 12:04 Re: Ruskowaty maluch i brytyjczykowaty podrostek w dt w Zabrzu

Za prawko i za ...Bal :ok: :)
Psotka 23.02.2009 - 8.04.2015 [*]
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=88961

ObrazekObrazek

Amanda_0net

Od: Pon mar 13, 2006 20:56

Post » Pon sty 18, 2010 13:15 Re: Ruskowaty maluch i brytyjczykowaty podrostek w dt w Zabrzu

Pocekam :ok:
Gosiara

Post » Pon sty 18, 2010 13:19 Re: Ruskowaty maluch i brytyjczykowaty podrostek w dt w Zabrzu

Halbinko, moją dziką dzikość, sir old Kleoska zaprzyjaźniłam z kuwetą w łazience powciskawszy w żwirek kawałki gazety własnorecznie przez kota obsikane :mrgreen: . Zadziałało niemal od razu. Na stałe. Szybko nawet nauczył się od innych kotów zagrzebywać :ok: .

Za zdrówko chłopaków :ok: :ok: :ok:

No i za jazdy :ok: . Aleś sobie pore roku wybrała ... :roll:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Pon sty 18, 2010 20:24 Re: Ruskowaty maluch i brytyjczykowaty podrostek w dt w Zabrzu

Bamboszek nadal woli trzymać aż do mojego powrotu i wybiera kącik i kafelki w kuchni... za to kupki ok, Fiodorek znalazł "kuwetę zimową", czyli pojemnik na węgiel - w ciepełku, choć żwirek czarny... i sadzi klapsy... został już odrobaczony i antybiotyk, więc liczę na to, że w końcu kupki będą ładniejsze... i chyba zawieszę karmienie puszkowym zarełkiem na rzecz suchego...
Bsmboszek raz tuli i wylizuje, a za chwilę maltretuje małego... Bambo jest gotowy do adopcji w zasadzie: wesoły, rozluźniony, rozmiziany przystojniak... i zdrowy! tylko co z tą kuwetą... :roll:
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\

halbina

Post » Pon sty 18, 2010 20:33 Re: Ruskowaty maluch i brytyjczykowaty podrostek w dt w Zabrzu

sprobuj z tym zamknięciem w łazienc z kuwetą, ja wiem,ze zal
ale szybciej załapie.

a w kuwetach masz zwirek?, moze on załatwiałby sie do pustej z tręcznikiem papierowym? :roll:

No i ciagłe kciuki za kondycje Fiodorka :ok:

Mała1

Post » Pon sty 18, 2010 20:43 Re: Ruskowaty maluch i brytyjczykowaty podrostek w dt w Zabrzu

http://www.karusek.com.pl/produkt.php?prod_id=3045&action=prod taki mam, ale u Formicy w kuwecie krytej był taki sam, a kot sam wszedł i siusiu zrobił... czyli albo to aż taki czyścioch, że chce oddzielnej, albo żąda intymności... :lol:
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\

halbina

Post » Pon sty 18, 2010 20:45 Re: Ruskowaty maluch i brytyjczykowaty podrostek w dt w Zabrzu

hmm, to moze wsadz kuwete pod stołek, albo do pudła z otworem wycietym-to daje taki troche typ krytej kuwety :roll:

Mała1

Post » Pon sty 18, 2010 21:16 Re: Ruskowaty maluch i brytyjczykowaty podrostek w dt w Zabrzu

damy radę, mam kryte kuwety... przynajmniej wiem, który, jaką kupę robi... :ryk:
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\

halbina

Post » Wto sty 19, 2010 8:52 Re: Ruskowaty maluch i brytyjczykowaty podrostek w dt w Zabrzu

Za kuwetkowanie :ok:
Gosiara

Post » Wto sty 19, 2010 10:24 Re: Ruskowaty maluch i brytyjczykowaty podrostek w dt w Zabrzu

Przywitam się w wątku z moją gromadką :)
Maluchy cudowne, przypominają mi trochę moje Komputerki - Pixelka i Partycję.
Fiodorek to taki misio, a Bamboszek ma cudny kolor tęczówki :love:
Taki złoto-pomarańczowy zobaczyłam pierwszy raz u Party.

Te dwie fotki mnie rozbrajają :1luvu: :1luvu: :1luvu:

halbina pisze:Obrazek

Obrazek

Kciuki za leczenie i za domki :ok: :ok: :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto sty 19, 2010 23:02 Re: Ruskowaty maluch i brytyjczykowaty podrostek w dt w Zabrzu

no więc tak... ta moja koleżanka, która adoptowała od nas dawniej czarną kicię, była w odwiedzinach i zakochala się w Bamboszku... miała przybyć z koleżanką i to ona miała zdecydować, którego kota wolą ona i jej Tż. Dziś Lidka zadzwoniła, że weźmie czarnuszka do siebie, a w zasadzie do mieszkania, które razem wynajmują i sprawdzą, czy wszyscy się akceptują i kochają... tak do niedzieli... jesli będzie ok, to w niedzielę podpisujemy umowę adopcyjną. Normalnie nie wydaję kotów "na próbę", ale Bamboszek zdrowy, rozbrykany i stęskniony miziania, Lidkę dobrze znam, wiem, że swoją kicię rozpieszcza i bardzo o nią dba, a koleżanka to dawna wolontariuszka schroniska, więc bez obaw... ale sobie pozwoliłam domek nawiedzić i obejrzeć warunki... a co?... warunki ok, a nawet super, nawet drapak do sufitu, kuwetka już gotowa, z pokrywą, żarełko dla kociąt etc. więc wydałam Bamboszka... pierwsze wieści: kociak pojadł, kupka w kuwetce, zwiedził mieszkanie i się przelewa na kolanach pańcia... pańcio twardo stwierdził, że kota już nie odda... no zobaczymy... książeczkę kocurka mam jeszcze ja, umowę podpiszemy w niedzielę...
A Fiodorka obejrzał dziś Piotr, pooglądał oczka i uszka, obmacał brzuszek, pobrał krew do badania, inne leki (jakieś świństwo doustnie na nicienie czy cuś, żeby kupki były lepsze...)
Mam pierwszy email w sprawie "niedźwiadka" - kontakt ze stronki "Niekochanych"
Piszą też inni w sprawie kotków, podsyłam i pokazuję na razie swoje i fundacyjne... Jedna pani szuka "biedy", której pomoże... ale ma już całe stadko psów i kotów, inna chce zaadoptować dwa kocurki do 7 meisięcy razem... to by było ekstra.. .jeden domek dla dwóch... małego i Liptonka... ech... nawet nie marzę glośno...
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\

halbina

[poprzednia][następna]