Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ZAPRASZAMY DO TEGO WIELKIEGO BRĄZOWEGO GARAAgness78 pisze:Kocia skarbonka może pomieścić jeszcze wiele pieniążków![]()
ZAPRASZAMY do pomocy kotkom z Wrocławia :kotek:![]()
![]()
caps89 pisze:Witam, dostałem gratisowo troche Whiskasowego jedzenia, mogę je oddać dla kotów w schronisku (wiem ze to nie najlepsze zarcie ale chyba lepsze takie niż zadne)
-3 saszetki Whiskas Adult 100g (cielęcina, kurczak, łosoś)
-Suchy pokarm 300g Adult (kurczak x1)
-2 saszetki Whiskas Junior 100 g (kurczak x2)
-Suchy pokarm 300g Junior (kuczak x1)
mogę oddać za darmo
caps89 pisze:Witam, dostałem gratisowo troche Whiskasowego jedzenia, mogę je oddać dla kotów w schronisku (wiem ze to nie najlepsze zarcie ale chyba lepsze takie niż zadne)
-3 saszetki Whiskas Adult 100g (cielęcina, kurczak, łosoś)
-Suchy pokarm 300g Adult (kurczak x1)
-2 saszetki Whiskas Junior 100 g (kurczak x2)
-Suchy pokarm 300g Junior (kuczak x1)
mogę oddać za darmo
Kicia_ pisze:Do schroniska nie ma sensu oddawać karmy, lepiej wspomóc nią domy tymczasowe. W tej chwili przygotowujemy transport do Fundacji Azyl Nadziei z Opola, która wielokrotnie pomogła nam uratować koty z wrocławskiego schroniska i to te w najcięższym stanie, wymagające intensywnej opieki całodobowej. Możesz podrzucić karmę w okolice schroniska do soboty?
dagmara-olga pisze:mam prawie pełne opakowanie żwirku silikonowego jakiejś nowej generacji![]()
zostawię razem z lampą dla Mruczeńki u rodziców!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, CatnipAnia, Google [Bot], Kasiasemba i 54 gości