Wątek ciagniesz ten sam tylko zmieniasz tytuły.Jak jeden sie opatrzy to zmieniasz na kolejny.
Historie kotek opisz w pierwszym poście i poproś o pomoc w ogłoszeniach.
Załóż taki sam watek na Kociarni z odnośnikiem,że ten jest własciwy i oby wpisywano sie tutaj. Nikt za ciebie wątku nie załozy bo nie będziesz mogła nanosić zmian w tytułach i postach.A poza tym ty zansz je najlepiej i masz duzo do powiedzenia o nich. Inni moga tylko namieszać. No i podrzucanie wątku ,wpisy mogą zajmować wiele czasu i nie każdy mając swoje historie może poświęcić go na ciebie.
Ale jesli umiesz wklejać dokumenty to i z ogłoszeniami sobie poradzisz.Oby tekst napisać i parę fotek zrobić. Jak ja się nauczyłam to i ty to zrobisz.Mnie dużo dziecko pomogło i pomaga. Zajmuje to wiele czasu(przynajmniej dla mnie)ale powoli da sie zrobić.
Możesz rozesłać maile do różnych gospodarstw agroturystycznych z naszego rejonu.W googlach znajdziesz. Tak jak i strony z ogłoszeniami. Gdzieś jest i na kotach taka strona.
Najwięcej czasu zajmie ci rejestrowanie.Wszędzie daj ten sam login i to samo hasło.
Jak wejdziesz w google i dasz darmowe ogłoszenia oddam kota to całe mnogo stron ci wyskoczy.Rejestracja pomoże ci w pilnowaniu ogłoszeńi ich sprawdzaniu,nanoszeniu zmian.
Ja sobie je zapisałam i stawiam ptaszki

jak robie kolejne ogłoszenia.
Jak zdobędziesz foty to poros obanerek to wkleisz w podpis.Więcej ludzi zaglada, bo zaciekawi ich historia kici.. Albo popros o baner bez fot-dziewczyny i takie robia. jest watek banerkowy.
Koniecznie wpisz w tytule że bezłapka i siostra szukają DT.Pilne!!!
Powodzenia uda ci sie!