Oddam kotka

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Sob lis 07, 2009 0:16 Re: Oddam kotka

cypisek pisze::roll: :roll:
ciekawe ,czy mama to faktycznie mama...........

:roll: :roll:

...i co było nie tak z nickiem gabi77kotek? :roll:

Nualla

Od: Pon paź 27, 2008 16:10

Post » Sob lis 07, 2009 23:45 Re: Oddam kotka

w nicku nic,zapytałam.Bo już nie wiem czy to ktos sie bawi ..,żeby nas wkurzyć . :roll:
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Nie lis 08, 2009 15:26 Re: Oddam kotka

Witam
I co z kotkiem, jest coś w planach.. czy tylko szukanie nowego domku?
Pozdrawiam.
lesna

Post » Wto lis 10, 2009 22:52 Re: Oddam kotka

Moje GG:11116123. Jak są jakieś wątpliwość prosze pisać a podam numer telefonu do mamy.

kotek95monika

Od: Sob wrz 12, 2009 11:16

Post » Wto lis 10, 2009 22:55 Re: Oddam kotka

Nualla pisze:

...i co było nie tak z nickiem gabi77kotek? :roll:

Nie wiem kto zakładał konto z nickiem gabi77kotek.
Ale na pewno nie ja ani moja mama.

kotek95monika

Post » Wto lis 10, 2009 22:58 Re: Oddam kotka

lesna pisze:Witam
Pozdrawiam.

Niestety ale kotek musi znaleść nowy domek.

kotek95monika

Post » Wto lis 10, 2009 23:34 Re: Oddam kotka

kotek95monika pisze:
lesna pisze:Witam
Pozdrawiam.

Niestety ale kotek musi znaleść nowy domek.

No, coż... :roll:
Obrazek

redaf

Od: Śro sty 25, 2006 21:32

Post » Śro lis 11, 2009 0:29 Re: Oddam kotka

Nie zrobiliście mu badań, prawda? Zaś kropli Bacha nie podaliście z całą pewnością, mimo, że mogłyby pomóc.
Aniada

Post » Śro lis 11, 2009 0:39 Re: Oddam kotka

Aniada pisze:Nie zrobiliście mu badań, prawda? Zaś kropli Bacha nie podaliście z całą pewnością, mimo, że mogłyby pomóc.

Aniada, równie dobrze mogłabyś mówic do słupa.
www.fundacjafelis.org
na FB: Foondacja Felis
KRS 0000228933 - podaruj nam 1%

Kasia D.

Od: Sob maja 18, 2002 13:40

Post » Śro lis 11, 2009 0:52 Re: Oddam kotka

Kasia D. pisze:... równie dobrze mogłabyś mówic do słupa.

Pana słupa 8)
Obrazek

redaf

Od: Śro sty 25, 2006 21:32

Post » Śro lis 11, 2009 2:47 Re: Oddam kotka

To jest jakieś strasznie dziwne....

Oddam kotka, bo podobno atakuje inne koty... Kotek jak widać na zdjęciu wychodzący... Jak ktoś prosi o opis ataku, zostaje całkowicie zignorowany, rady forumowiczów również.... Zupełnie nie wiem dlaczego :roll: Jak moje koty toczyły wojnę, dostałam kilkanaście rad, jak wyjść z sytuacji i nie musieć oddawać żadnego footrzaka. U mnie pomógł Feliway (a konkretnie trzy w różnych kontaktach i pomieszczeniach), dziś koty myją się wzajemnie, śpią razem i jedzą z jednych misek... Stąd moja opinia... Zamiast oddawać kota, trzeba mu pomóc...Ale do tego trzeba chcieć to zrobić!!!!!!!!!!!!

Tu widzę idzie się po łatwiźnie.. Oddam kota, który ma swój dom, swoje terytorium wychodzące (kot na zdjęciu jest na jakimś daszku), mam w nosie, jak to przeżyje, mam w nosie rady osób doświadczonych (niejednokrotnie trudniejszymi sytuacjami), mam gdzieś wszystko...Po prostu oddam i już!!!!!! Bo tak zadecydowała egzaltowana nastolatka!!!! Dorośnij dziecko!!!!!!!!!!!!!!! Masz do czynienia z żywym stworzeniem, które czuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Moniko, w sprawie nicków, dla mnie strasznie podejrzana sprawa....Nick Twojej (rzekomo) mamy jest bardzo podobny do jedynej osoby z nickiem, która raz (!!!!!) próbowała Cię bronić. Ja Ci nie wierzę i mam nadzieję, że żadne żywe stworzenie do Ciebie nie trafi :!: :!: I zamierzam prosić o wpisanie Cię na "czarną" listę...

Daj mi na PW telefon do Twojej mamy, wyjaśnię Jej czym jest słowo morfologia 8)

Dulencja

Od: Śro maja 27, 2009 13:44

Post » Śro lis 11, 2009 3:00 Re: Oddam kotka

Dulencja pisze:I zamierzam prosić o wpisanie Cię na "czarną" listę...

Madziu, nie ma już czarnej listy :oops:

Niestety :(

A gabi coś tam, to ona, bo jedna z forumowiczek dostała od niej PW, z zapytaniem czy kot (chyba Mimi/Brzydula od CoolCaty) ma już domek tymczasowy, bo ona chętnie by ją wzieła ;) widziałam tego pw...

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Śro lis 11, 2009 3:06 Re: Oddam kotka

Monika
Nadal trudno mi zrozumieć, dlaczego taka decyzja :( Tego się nie robi kotu :cry:
Może zaproś do wątku Twoją Mamę i coś tu doradzimy .. popróbujemy :roll: Zanim ostatecznie podejmiecie działania w celu oddania kotka. Dodam dla zachęty, że moje nawet zaczęło nas gryźć i to do krwi, i ogólnie zachowywał się jak wcielenie diabła.. wszytko minęło gdy zbilansowałam dietę... Dziś kot daje sie wymiziać, a zabawy z nim to czyta radość.. wiem, że trudno w to wierzyć, iż taki szczegół jak dieta może tak drastycznie wpłynąć na zachowania kota .. ale i taki cuda się zdarzają. Oczywiście pierwsze to badania by wykluczyć utajoną (dla oka ludzkiego) chorobę.. Proszę byście choć raz jeszcze spróbowali, albo choć przemyśleli decyzję.. Trudniej coś wiecej mi napisać, skoro poza tym, iż kota chcecie oddać, nic nie wiem.
Pozdrawiam.
lesna

Post » Śro lis 11, 2009 3:14 Re: Oddam kotka

Qrdę no to szkoda, ale może pochodzę po forum z PW z ostrzeżeniem :roll: Bo przecież nie można pozwolić, żeby jakikolwiek żywe stworzenie tam trafiło :evil: :evil: Przynajmniej forumowe :evil: :evil:

Skoro ktoś nie kocha własnych stworzeń, nie powinien dostać takiej bidy po przejściach (a takie z reguły są na forum)...

Przepraszam, ale mnie krew zalewa :oops: :oops: Najchętniej dorwałabym smarkulę osobiście i zastosowała którąś z metod wychowawczych wpojonych na studiach....Chociaż i to nie jest gwarancją na nalanie oleju do głowy i rozwój szarych komórek :evil: :evil:

Dulencja

Od: Śro maja 27, 2009 13:44

Post » Śro lis 11, 2009 8:29 Re: Oddam kotka

To nie wina " smarkuli" tylko rodzicow bo tak ja wychowali .Nie nauczyli gdy byla dzieckiem ,ze zwierzeta trzeba szanowac ,ze maja uczucia itd. Teraz panna odda kota a kiedys matke do przytulku, bo mamusia bedzie stara,marudna,upierdliwa.Wielu rodzicow nie uczy dzieci rozwiazywania problemow tylko pozbywania sie ich .No coz,jak to mowi moja mamuska ,"sami sobie krecą bat za d***"

kya

Od: Śro mar 14, 2007 17:09

[poprzednia][następna]