miziania dla cudnej koteczki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
IKA 6 pisze:Witajcie cioteczki. Tez mam kotkę, która jak ją znalazłam miała ogromniasty brzuch. Pierwsza diagnoza FIP. Po około 2 m-cach brzuch spadł, chociaż nigdy nie będzie taki jak u 3-latki tylko jak u 8 latki. Odrobaczenie też nic nie dało. Poszła na sterylkę. Vetka przyznała się że zrobiła większe ciecie boczne niż należało, ale chciała zobaczyć jelita. I co się okazało. Kotka miała bardzo rozdęte jelita. Tak jak Gosia jak robiła qpala to robiła olbrzymiego bo takie miała jelita. Teraz robi normalne, ale od czasu do czasu ma napady zaborczości jeżeli chodzi o swoją miskę. Ona musiała głodować i nie wiadomo co jadła, że jelita tak się powiększyły.za zdrowie maleńka słodka koteczko
Dulencja pisze:Wiesz, mam wrażenie, że Cię uraziłam...A nie chciałam, wierzę, że Małgoś jest leczona u weta, którego darzysz zaufaniem i który jest najlepszy... Tylko chciałam zaproponować konsultację...naprawdę, nic złego nie miałam na myśli... Ostatnio doc. wyciągnęła Gucia z tajemniczego stanu zapalnego, chociaż nikt nie miał już nadzieji... Jakby coś pisz, podjadę na białobrzeską...
Małgosiu, za dom![]()
![]()
I zdrówka życzę... Nie martw swojej opiekunki![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw i 260 gości