Sisi - ma swój dom i Grubciobraciszka :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 23, 2009 6:58 Re: Maleńka Sisi bez oczka oraz nieśmiała Leosia - kto pokocha?

Z całych sił życzymy zdrowia Panienkom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt paź 23, 2009 7:00 Re: Maleńka Sisi bez oczka oraz nieśmiała Leosia - kto pokocha?

Madziu, jak Leosia? Martwię się kurczę o tę maleńką.

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

Post » Pt paź 23, 2009 7:10 Re: Maleńka Sisi bez oczka oraz nieśmiała Leosia - kto pokocha?

CoolCaty pisze:Madziu, jak Leosia? Martwię się kurczę o tę maleńką.

Aniu ja tez się martwię :( dlatego, że jak jest po zastrzyku przeciwgorączkowym to przez jakiś czas jest ok, a jak działanie jego mija to znowu jest "betka" :( dziś rano znowu miała gorączkę i zastrzyk podałam jej o 6 rano. Później zjadła, pobawiła się trochę, ale nie wiem jak długo będzie się dobrze czuła.
Aniu jak myślisz, że dobrze by było Ci ją pokazać to mój Piotrek jest dziś w domu i mógłby podjechać. Też martwi mnie to słoneczko :(
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pt paź 23, 2009 7:14 Re: Maleńka Sisi bez oczka oraz nieśmiała Leosia - kto pokocha?

kurczę, skąd ta gorączka :( trzymaj się, malutka :ok: :ok: :ok:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pt paź 23, 2009 8:07 Re: Maleńka Sisi bez oczka oraz nieśmiała Leosia - kto pokocha?

Leosiu, kruszynko, co ci jest? :(

A jak sie czuje Księżniczka Sisi?
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Pt paź 23, 2009 8:24 Re: Maleńka Sisi bez oczka oraz nieśmiała Leosia - kto pokocha?

Już umówiłam się z CoolCaty, że jeśli Leosi gorączka wróci to mój TŻ podjedzie z małą po 14 by ją pokazać.

A Sisi to jest mały hardcore a jednocześnie słodka dzidzia :) wczoraj dwa razy zasnęła mojemu TŻtowi na rękach oczywiście do góry grubym brzuszkiem ;) Piotrek nie mógł się ruszyć i siedział tak z małą około godzinki :) ona splotła sobie tylne łapki na krzyż, przednie łapki do góry i spała tak jak niemowlę :1luvu: coś jej się tam śniło i skrzeczała sobie przez sen. A jak całowałam ją w brzuszek to mruczała :D Później się obudziła i z donośnym skrzekiem :twisted: (no bo ona nie miauczy tylko skrzeczy właśnie, chyba ma uszkodzone trochę te struny głosowe) zażądała jedzenia. Jak już zjadła to potoczyła się radośnie do kuwet a stamtąd poturlała się wraz z małą piłeczką wokoło pokoju......
i tak oto się życie Sisi toczy :P :lol: :wink:
Obrazek

magdaradek

Post » Pt paź 23, 2009 8:26 Re: Maleńka Sisi bez oczka oraz nieśmiała Leosia - kto pokocha?

Kurcze co to za choróbsko się do Małej przypałętało, oby szybko poszło sobie precz i Leosia wróciła do zdrówka, bo u Sisi rozumiem ze zdrówkiem wszystko OK.

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pt paź 23, 2009 8:31 Re: Maleńka Sisi bez oczka oraz nieśmiała Leosia - kto pokocha?

Szczęśliwa jest Sisi :D :cry: :D
Tak bym chciała żeby znalazła stały domek taki jak Wasz. :cry: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

A moja Molisia(Moonlight) też nie miauczy tylko skrzeczy. :lol:
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Pt paź 23, 2009 12:22 Re: Maleńka Sisi bez oczka oraz nieśmiała Leosia - kto pokocha?

Ja też marzę o domku z prawdziwego zdarzenia dla Sisulki. Najlepiej forumowym i niezbyt zakoconym. Wierzę, że taki się znajdzie :) mała jest przekochana :1luvu:

TŻ jedzie jednak po 14 do CoolCaty z Leosią, bo ona ciągle śpi :( nie wiem co jest małej........ :( potrzebujemy kciuków...
Obrazek

magdaradek

Post » Pt paź 23, 2009 12:37 Re: Maleńka Sisi bez oczka oraz nieśmiała Leosia - kto pokocha?

:ok:

będzie OK :D
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Pt paź 23, 2009 13:09 Re: Maleńka Sisi bez oczka oraz nieśmiała Leosia - kto pokocha?

Napisz co i jak dalej z Leosią. :( :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Pt paź 23, 2009 13:46 Re: Maleńka Sisi bez oczka oraz nieśmiała Leosia - kto pokocha?

Kciuki za Leosie! Zdowiej Panienko!
Badaj kota regularnie. Kot Ci nie powie, że źle się czuje, a kiedy zauważysz może być za późno...
Obrazek

Karotka

Od: Pon maja 14, 2007 12:03

Post » Pt paź 23, 2009 16:19 Re: Maleńka Sisi bez oczka oraz nieśmiała Leosia - kto pokocha?

Co z Leosią, bo sie martwimy? :(
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Pt paź 23, 2009 17:27 Re: Maleńka Sisi bez oczka oraz nieśmiała Leosia - kto pokocha?

No teraz już się bardzo martwię. :(
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Pt paź 23, 2009 17:51 Re: Maleńka Sisi bez oczka oraz nieśmiała Leosia - kto pokocha?

ciotki z Lublyna też trzymają i za nasze i za Leonkę :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

[poprzednia][następna]