Pń wyrzucona Milunia z działek - domek na horyzoncie ;)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 06, 2009 9:08 Re: Pń : tymczas poaborcyjny poszukiwany! Po sterylce :) w DT :)

Dla takich wiadomości warto sie rano budzic :D :D :D
Hurrrrrrrrrrrrrrra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Wto paź 06, 2009 18:11 Re: Pń : tymczas poaborcyjny poszukiwany! Po sterylce :) w DT :)

Proszę jak ekspresowo adopcja poszła.
I mała ładnie doszła do siebie.
Ja formalności u wetki też załatwiłam, dopytywała się jak sie czuje kicia i czy będziecie jej szukać domu.
Szkoda, że z moja Jafcia tak się nie udało.
Teraz jeszcze jej nie zrobiłam fotek, ale taki nie zakocony dom który pragnie kota dorosłego kanapowego i uwielbiającego głaski były idealny.

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Wto paź 06, 2009 19:21 Re: Pń : tymczas poaborcyjny poszukiwany! Po sterylce :) w DT :)

Haniu, ja mam dwa chętne domy, które szukają głównie kota pod względem konkretnych cech charakteru - ma być kot-przylepiec, przytulanka, kolankowy. Kot jest jeden, domy dwa, więc jeśli Jaffka spełnia te wymagania, to odeślę jeden z domów do Ciebie 8)

Ciekawe, jak Milusia dzisiaj 8)

Mam nadzieję, ze domki się nie rozmyślą ...
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Wto paź 06, 2009 21:20 Re: Pń : tymczas poaborcyjny poszukiwany! Po sterylce :) w DT :)

Super :!: :D Bardzo się cieszę, że Milusia już prawie ma dom - ona wręcz domaga się głaskania i brania na kolana. Staram się ją już wypuszczać "na pokoje", ale muszę to robić, kiedy moje kocisko jest w ogródku. Obrażalski i tak ciągle puszy się i warczy pod drzwiami garderoby, a kiedy dziś Milusia nieopatrznie wyszła i natknęła się na niego, myślałam, że ją zaatakuje (teraz drzwi garderoby już zabezpieczyłam). Koteczka ładnie je (4 razy +/- 100 g mokrego) i chyba przybrała na wadze. Jutro zrobię jej zdjęcia - Avian, na jaki adres Ci je przysłać?

Berute

Od: Czw wrz 24, 2009 21:04

Post » Śro paź 07, 2009 9:51 Re: Pń : tymczas poaborcyjny poszukiwany! Po sterylce :) w DT :)

Same dobre wieści, prawda? :D

Przyślij fotki na izapik@um.poznan.pl

Milusia zamieszka u rodziny z Naramowic, więc pewnie prosto z domku tymczasowego trafi do swoich nowych ludzi.
Domek ma już wszystko przygotowane na jej przyjęcie, cała rodzina czeka 8)
Obrazek

Avian

Post » Śro paź 07, 2009 10:24 Re: Pń : tymczas poaborcyjny poszukiwany! Po sterylce :) w DT :)

Dzien dobry jak tam kotka czuje się już dobrze? :D

Mataur

Od: Śro paź 07, 2009 10:14

Post » Śro paź 07, 2009 11:16 Re: Pń : tymczas poaborcyjny poszukiwany! Po sterylce :) w DT :)

Dobrze dobrze :D
Apetyt ma, je za pięciu ;) Tylko rąk za mało do głaskania ;)
jeszcze parę dni 8)

Czy to nie u Ciebie będzie Milka mieszkać? :D
Obrazek

Avian

Post » Śro paź 07, 2009 11:27 Re: Pń : tymczas poaborcyjny poszukiwany! Po sterylce :) w DT :)

Tak, u nas bedzie duzo rak do głaskania :)

Mataur

Post » Śro paź 07, 2009 11:28 Re: Pń : tymczas poaborcyjny poszukiwany! Po sterylce :) w DT :)

A u kogo jest teraz milusia? Czy ma ksiazeczke zdrowia?

Mataur

Post » Śro paź 07, 2009 11:29 Re: Pń : tymczas poaborcyjny poszukiwany! Po sterylce :) w DT :)

Doczytałam :D :D :D :D :D :D
Mataur gratuluję wyboru kotki :ok:
Milki to są najfajniejsze kocie dziewczyny pod słońcem :wink: :D
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

Post » Śro paź 07, 2009 11:33 Re: Pń : tymczas poaborcyjny poszukiwany! Po sterylce :) w DT :)

Kotek fajny ładny i charakter tez ma nie gorszy :) ale nie wiadomo jak bedzie czy mnie polubi bo popzedni kotek byl pienkny ale chował się pod krzesłem :(

Mataur

Post » Śro paź 07, 2009 12:00 Re: Pń : tymczas poaborcyjny poszukiwany! Po sterylce :) w DT :)

A gdzie teraz jest Milusia kto sie nią teraz opiekuje ? a ten kotek jest zdrowy? :kotek:

Mataur

Post » Śro paź 07, 2009 12:32 Re: Pń : tymczas poaborcyjny poszukiwany! Po sterylce :) w DT :)

Mataur pisze:A u kogo jest teraz milusia? Czy ma ksiazeczke zdrowia?

Ma książeczkę zdrowia, a mieszka obecnie w domu tymczasowym u Berute - tam dochodzi do siebie po zabiegu sterylizacji.
Obrazek

Avian

Post » Śro paź 07, 2009 17:26 Re: Pń : tymczas poaborcyjny poszukiwany! Po sterylce :) w DT :)

Milusia bardzo cieszy się z nowego domku! :D U mnie też jest sporo rąk do głaskania, ale jest też kocia konkurencja, strasznie zazdrosna.
Mam nowe fotki koteczki, wykonane dosłownie przed chwilą, ale nie umiem ich wstawić na Forum - zaraz je prześlę do Avian z prośbą o wstawienie. Milusia jest zdrowa, ładnie je i ma dobry humor. Na pewno nie jest kotem chowającym się po kątach - kiedy mój kot wychodzi na spacer i otwieram drzwi od korytarza, Milusia z miejsca na szafce pod wieszakiem szybko przychodzi do pokoju i domaga się głaskania. Zauważyłam tylko, że nie lubi hałasów - kiedy dzieci za bardzo wariują, Milusia szybko wraca na swoje posłanie.

Berute

Od: Czw wrz 24, 2009 21:04

Post » Śro paź 07, 2009 18:03 Re: Pń : tymczas poaborcyjny poszukiwany! Po sterylce :) w DT :)

Jakie super wieści, domek już jest i Milusia sterylizacje przeszła bardzo dobrze. Z tego co piszesz wynika, że już zapomniała o "krzywdzie" czyli operacji jak ja spotkała.

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

[poprzednia][następna]