SREBRNA KOTKA MT- pojechała do domu, potrzebne kciuki

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto paź 06, 2009 14:28 Re: W-WA potrzebne DT- SREBRNA KOTKA- BŁAGAM bo M ją bije :(

Kto uchroni sreberko?

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Wto paź 06, 2009 18:28 Re: W-WA potrzebne DT- SREBRNA KOTKA- BŁAGAM bo M ją bije :(

Na razie cisza
aż dziwne, bo choć to dorosłą kotka, to jednak młodziutka, wysterylizowana i o słodkim charakterze. No a ubarwienie jak z reklamy...
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Śro paź 07, 2009 19:09 Re: W-WA potrzebne DT- SREBRNA KOTKA- BŁAGAM bo M ją bije :(

Sila śpi sobie cicutko i materializuje się w porze karmienia. Wtedy wszystkie wojny odkłądane są na później, bo obydwoje z Migdałem kochają jeść :lol:
Obrazek

Mysza

Post » Śro paź 07, 2009 19:48 Re: W-WA potrzebne DT- SREBRNA KOTKA- BŁAGAM bo M ją bije :(

A ona ma jakieś ogłoszenia? Możesz podać linka? Dziś Pani się pytała mnie o kotkę Ani Rylskiej, która ma już dom. Mogłabym takim ludziom podsyłać inne kotki. Moja z Ursusa jeszcze trochę poczeka, bo nieszczepiona.
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Śro paź 07, 2009 20:01 Re: W-WA potrzebne DT- SREBRNA KOTKA- BŁAGAM bo M ją bije :(

boli mnie to bardzo ale nie mam jak pomoc :(
u mnie dostalaby lomot i od Muczaczy :? i od Bajki
z Bajka bardzo niefajnie wiec nie powinna miec dodatkowych stresow :(

ktorys kot wczoraj rano mial lomot pod kuweta (chyba Bajka miala lomot od Muczaczy) i zrobil siku nie w kuwecie tylko tuz przy niej :(
podejrzewam ta dwojke, bo Muczacz waleczny ostatnio a w okolicach walaly sie spore ilosci czarnych kudlow...

Beata

Od: Nie lis 03, 2002 18:58

Post » Czw paź 08, 2009 8:14 Re: W-WA potrzebne DT- SREBRNA KOTKA- BŁAGAM bo M ją bije :(

genowefa pisze:A ona ma jakieś ogłoszenia? Możesz podać linka? Dziś Pani się pytała mnie o kotkę Ani Rylskiej, która ma już dom. Mogłabym takim ludziom podsyłać inne kotki. Moja z Ursusa jeszcze trochę poczeka, bo nieszczepiona.

ma allegro, na adopcyjnej jest, ale najlepiej chyba by było ludziom stronkę KMT podsyłać.
Jak nie Sila, to Tosia u Atki mamy, albo Kocilla u recepcjonistki z lecznicy, albo Pusia u Babette...
Obrazek

Mysza

Post » Czw paź 08, 2009 20:47 Re: W-WA potrzebne DT- SREBRNA KOTKA- BŁAGAM bo M ją bije :(

No jasne, o tym nie pomyślałam :oops: Mądra jestem nie, mam ta stronę w podpisie :oops:
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Post » Czw paź 08, 2009 21:04 Re: W-WA potrzebne DT- SREBRNA KOTKA- BŁAGAM bo M ją bije :(

Mysza pisze:
genowefa pisze:A ona ma jakieś ogłoszenia? Możesz podać linka? Dziś Pani się pytała mnie o kotkę Ani Rylskiej, która ma już dom. Mogłabym takim ludziom podsyłać inne kotki. Moja z Ursusa jeszcze trochę poczeka, bo nieszczepiona.

ma allegro, na adopcyjnej jest, ale najlepiej chyba by było ludziom stronkę KMT podsyłać.
Jak nie Sila, to Tosia u Atki mamy, albo Kocilla u recepcjonistki z lecznicy, albo Pusia u Babette...

jak nie Pusia to Mała Szu, jak nie Mała Szu to kociaki od Ag
nezs, bardzo patriotyczne, bo Polki, Pole itd... będą też rudy i pingwin...
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Od: Śro lut 16, 2005 10:47

Post » Pt paź 09, 2009 7:20 Re: W-WA potrzebne DT- SREBRNA KOTKA- BŁAGAM bo M ją bije :(

genowefa pisze:No jasne, o tym nie pomyślałam :oops: Mądra jestem nie, mam ta stronę w podpisie :oops:

widać kiepska pogoda była :twisted: :lol:

Wczoraj żadnej bójki nie było, no ale koty były odseparowane większość czasu.

Mam nadzieję, ze szybko ją ktoś adoptuje, bo kotenia bardzo potrzebuje swojego człowieka.
Obrazek

Mysza

Post » Pt paź 09, 2009 16:12 Re: W-WA potrzebne DT- SREBRNA KOTKA- BŁAGAM bo M ją bije :(

Jak nikt nie chce Sili na DT, to może ktoś weźmie Migdała na czas szukania domu sreberku? :roll:
Szczepiony, testowany, wszystkożerny i w nowym otoczeniu na bank nie będzie podskakiwał :roll: :lol:
Obrazek

Mysza

Post » Pt paź 09, 2009 16:13 Re: W-WA potrzebne DT- SREBRNA KOTKA- BŁAGAM bo M ją bije :(

Ojej Myszo, widze, że jesteś zdesperowana.. przytulam :1luvu:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Kocia dusza

Od: Sob wrz 26, 2009 17:42

Post » Pt paź 09, 2009 23:04 Re: W-WA potrzebne DT- SREBRNA KOTKA- BŁAGAM bo M ją bije :(

Mogę go dać na górę do kotki z kociakami :twisted: Już ona nauczy go moresu ;)
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Post » Nie paź 11, 2009 20:03 Re: W-WA potrzebne DT- SREBRNA KOTKA- BŁAGAM bo M ją bije :(

Tfu tfu w ten weekend nikt nikogo nei pobił, ale Sila zrobiłą się mistrzynią unikania kotów.
Jak Migdał śpi w łazience, to ona się przemieszcza po mieszkaniu. Sypia w kuchni pod stołem lub na balkonie.

Dziś dostałam z lecznicy tubkę Vethmintu i Sila dzielnie łyknęła pastę odrobaczającą 8)
Obrazek

Mysza

Post » Nie paź 11, 2009 21:34 Re: W-WA potrzebne DT- SREBRNA KOTKA- BŁAGAM bo M ją bije :(

:1luvu:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Kocia dusza

Od: Sob wrz 26, 2009 17:42

Post » Pon paź 12, 2009 20:44 Re: W-WA potrzebne DT- SREBRNA KOTKA- BŁAGAM bo M ją bije :(

Potrzebny dom bez... Migdała. Pilnie :!:
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

[poprzednia][następna]