Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mar9 pisze:najbardziej by mi się przydały metry kwadratowe dodane do mojej 26 metrowej dziupli![]()
masz na zbyciu?
mar9 pisze:kropkaXL pisze:Boże jaki on jest biedny,czy ma jeszcze jakąs szanse na dom?
Jedyna nadzieja,że wypatrzy go ktoś w ogłoszeniech i serce mu zadrży!
Moje zadrżało właśnie, problem tylko, że jestem ostatnio dość zakocona tymczasami. (3 moje + 6 tymczasów)
Murzynek prawie na wylocie, tylko muszę mu uszka ze świerzbowca wyleczyć i zaszczepić bo domek już na niego czeka.
Problem drugi to to, że mój kotek Michał ma pozytywny wynik na FeLV, więc dla każdego nowego kota jest potencjalne ryzyko.
To powyższe pisał rozsądek ale serducho mi naprawdę zadrżało na widok tego biedaka, więc jeśli naprawdę nie znajdzie się inny dom to jakoś się pomieścimy, tym bardziej, że z opisu wynika, że to spokojny kotek.
Acha, jeszcze jedno: nie mam samochodu do ewentualnego przywozu kotka do mnie na tymczas
Gibutkowa pisze:mar9 pisze:kropkaXL pisze:Boże jaki on jest biedny,czy ma jeszcze jakąs szanse na dom?
Jedyna nadzieja,że wypatrzy go ktoś w ogłoszeniech i serce mu zadrży!
Moje zadrżało właśnie, problem tylko, że jestem ostatnio dość zakocona tymczasami. (3 moje + 6 tymczasów)
Murzynek prawie na wylocie, tylko muszę mu uszka ze świerzbowca wyleczyć i zaszczepić bo domek już na niego czeka.
Problem drugi to to, że mój kotek Michał ma pozytywny wynik na FeLV, więc dla każdego nowego kota jest potencjalne ryzyko.
To powyższe pisał rozsądek ale serducho mi naprawdę zadrżało na widok tego biedaka, więc jeśli naprawdę nie znajdzie się inny dom to jakoś się pomieścimy, tym bardziej, że z opisu wynika, że to spokojny kotek.
Acha, jeszcze jedno: nie mam samochodu do ewentualnego przywozu kotka do mnie na tymczas
mar9 jak dobrze wiedziećZaraz napiszę do Kruszyny żeby się dowiedzieć o jego stan i czy do soboty powiedzmy dotrwa, MOŻE (ale to wielkie MOŻE) uda się go troszkę na nóżki postawić. Jeszcze poszukamy na miejscu ale dobrze mieć już gdzieś tam z tyłu głowy nadzieję że w razie czego domek mógłby być.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Zeeni i 208 gości