K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 17, 2009 13:01 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!

Dla Amelki
ObrazekObrazekObrazek
[url=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=05e8a2fba6c9a296]Obrazek[/url
Obrazek
Obrazek Obrazek
MRUCZUŚ ,JULKA (*)

markopolo00

Od: Pt cze 27, 2008 19:02

Post » Czw wrz 17, 2009 13:25 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!

Tweety dzięki wielkie.Na razie nie trzeba.Wiem o jakim leku mówisz.Rozmawialiśmy o nim z Panią doktor.Ale na razie przez ten miesiąc jest tylko na intensywnym nawadnianiu i na Baytrilu(antybiotyku).+ Alusal i Polprazol.A za miesiąc kontrola więc zobaczymy.
A swoją drogą szkoda że kiciuś nie dożył...zawsze takie informacje są przygnębiające... :(
Pozdrawiam.

P.S Jeśli nie masz nikogo chętnego na ten lek,to trzymaj mi to,bo nie wiem co będzie za miesiąc..

maja215

Od: Nie lip 19, 2009 19:29

Post » Czw wrz 17, 2009 14:10 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!

solangelica pisze:mjs ja o zadnej bonifikacie nawet nie mysle, tylko zdradz wreszcie ile takie ciasteczka? :)

lutra, moze to i lepiej ze siostry O tam nie trafily - skoro narobili takiego zamieszania, moze po prostu nie byliby dobrym domem dla nich?
Malboro i Light - suuuuper :P :!: :kotek: :ok: trzymam kciuki za powodzenie.

z innej beczki spytam - czy wiecie gdzie w Krakowie jest dobry endokrynolog? Panstwowo lub prywatnie, bede wdzieczna za namiary. Dla ludzi, nie dla kotow :)

dobrego dnia.

Ja chodze do LUX Med do dr. Stanisławy wyki- skrzyniarz. Jak dla mnie bardzo w porzadku.

elzak3

Od: Pon lis 19, 2007 11:31

Post » Czw wrz 17, 2009 14:17 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!

Solangelica - świetny endokrynolog to dr Nazim, niektórzy twierdza, że najlepszy w Polsce południowej. Wrzucę Ci na pw namiary, ale jak wrócę do domu.

Ciasteczka w liczbie 20 sztuk kosztują 15 zł, zachęcam 8)
Obrazek

mjs

Od: Pon kwi 03, 2006 17:46

Post » Czw wrz 17, 2009 15:04 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!

Bardzo dziekuje za pomoc dotyczaca endokrynologa :)
mjs zamowie u Ciebie komplet po wyplacie :)
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Czw wrz 17, 2009 15:50 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!

Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Czw wrz 17, 2009 17:42 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!

Ja mam pytanie: czy Kocimiaki - Oczka są gdzieś ogłaszane? Akima robiła im w ubiegły piątek zdjęcia, ale nie ma ich na wątku. :( Szkoda Śnieżka i Shrecka, bo Fiona jest dzika.

Namierzyłam sprawcę sikania w kącie - Sreberko Ralf :evil: Jak będę jutro u weta, to postaram się kupić jakiś odstraszacz. Oczywiście qupale na podłodze, jeden w strategicznym miejscu, na środku schodów. Obcych w kupalach brak.

Mały Burasek (ciągle nie pamiętam, jak go nazwaliście) warczy jak piesek przy jedzeniu :lol: A cały gang Szylkretek szalał dzisiaj za piłeczką.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Czw wrz 17, 2009 18:04 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!

Miszelina zdjęcia wrzucę w sobote, powystawiam im też allegro. Codziennie latam za czymś innym, musze paczki powysyłać, do Piratka co drugi dzień, adopcja Bam Bama. Stan Piratka po pierwszym zabiegu sie pogorszył, wróciła infekcja. Teraz dostanie jeszcze silniejszy antybiotyk. Doktor zrobil test na białaczke i FIV, na szczęście wyszedł negatywnie. Paczka z Krakvetu dojdzie jutro, nie wiem kiedy. Pewnie wieczorem. Jesli ktoś będzie w weekend w krakvecie, to zapraszam do moich rodziców, zjazd niżej na lewo. Na Kocimską doniose te mniejsze paczki ale 15 kg nie doniosę :-)
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Czw wrz 17, 2009 19:02 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!

Znów problem z dyżurami na Wielopolu..... :( Piątek już jutro, a nadal nikt nie zgłosił się na popołudniowy dyżur.

piątek
mjs
...........

sobota
elzak3
lutra

niedziela
mjs
............

poniedziałek
............
mjs

wtorek
mjs
............
Obrazek

mjs

Od: Pon kwi 03, 2006 17:46

Post » Czw wrz 17, 2009 19:46 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!

mjs pisze:Znów problem z dyżurami na Wielopolu..... :( Piątek już jutro, a nadal nikt nie zgłosił się na popołudniowy dyżur.

piątek
mjs
...........

sobota
elzak3
lutra

niedziela
mjs
............

poniedziałek
............
mjs

wtorek
mjs
............

no, narodzie kochany, koty czekają!

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Czw wrz 17, 2009 20:26 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!

No jutro żegnam Bolka znalazł domek
I od jutra od 18,00 będzie u swoich nowych opiekunów
A tu ostatnie jego zdjęcia stał się sporym kawałkiem kota
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
A tu Nadia jedyny kot nie szczepiony dwa dni temu skończyła
antybiotyk można ją pomalutku zacząć ogłaszać
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek Obrazek
MRUCZUŚ ,JULKA (*)

markopolo00

Od: Pt cze 27, 2008 19:02

Post » Czw wrz 17, 2009 21:15 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!

Elzak3- przyszła karma dla Ciebie ale nie wiem na kiedy uda mi się ją podrzucić na wielopole.

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Czw wrz 17, 2009 21:58 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!

Ja właśnie wracam z wizyty sąsiedzkiej. Małe czarne (on) waży 400 gram i myśli, że michał to jego mama. Urocze kocię.
Obrazek Obrazek

lutra

Post » Czw wrz 17, 2009 22:17 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!

Dziś udało mi się wygłaskać wszystkich wielopolan, nawet oba dzikusy (Gluś i Fumiś) się rozmruczały. Dorzuciłam trochę zdjęć.

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Czw wrz 17, 2009 22:45 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!

Melancholijne te foty, no oprócz Joasi.
Obrazek Obrazek

lutra

[poprzednia][następna]