[Białystok5] zapraszamy na Mruczenie 15listopada

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 29, 2009 9:23 Re: [Białystok5] niemowlaki - rudości i biszkopty foto s.22

ano Jantoś przepiękny jest...

podobnego garfieldowatego chcę złapać w weekend i udomowić :D
tak więc (choć zdania nie zaczyna się od "tak więc" :wink: ), proszę o trzymanie wszystkich kciuków za powodzenie akcji :D
ObrazekObrazek

lusesita

Od: Pon wrz 28, 2009 11:56

Post » Wto wrz 29, 2009 11:03 Re: [Białystok5] niemowlaki - rudości i biszkopty foto s.22

Bazarek dla Kotkowa: viewtopic.php?f=20&t=100881
Kota ['] 12.12.2015 | Krzyś ['] 21.10.2019 | Niunia ['] 24.01.2022 | Chrapek ['] 3.02.2022 | Kokosz ['] 17.02.2023

Zarejestruj się na FaniMani, rób zakupy i wspomagaj przy okazji fundacje!

Wiewiórki i inne ptaki

Katia K.

Od: Wto kwi 18, 2006 19:17

Post » Wto wrz 29, 2009 13:02 Re: [Białystok5] niemowlaki - rudości i biszkopty foto s.22

Wejdzcie i podpiszcie się pod tą petycją, pliss
http://pl.unitedcats.com/stopkillingdogs/

monia3a

Od: Wto paź 16, 2007 13:00

Post » Wto wrz 29, 2009 13:14 Re: [Białystok5] niemowlaki - rudości i biszkopty foto s.22

już dawno podpisałam się pod nią...

swoja drogą, trzeba mieć całkowitą próżnię pod kopułą, żeby robić i wierzyć w takie rzeczy... :?
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Wto wrz 29, 2009 15:42 Re: [Białystok5] niemowlaki - rudości i biszkopty foto s.22

lusesita pisze:już dawno podpisałam się pod nią...

swoja drogą, trzeba mieć całkowitą próżnię pod kopułą, żeby robić i wierzyć w takie rzeczy... :?

hej to znaczy ze ta petycja to sciema?
nasz wątek :)http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=2443630#2443630
Obrazek

isabella7272

Od: Śro maja 09, 2007 10:35

Post » Wto wrz 29, 2009 17:03 Re: [Białystok5] niemowlaki - rudości i biszkopty foto s.22

Podpisałam petycję.

Ponoć podczas zawodów sportowych (olimpiada chyba ale nie pamiętam gdzie) oficjalnie mówiło się o tym procederze i jakoś do norm europejskich się starano dopasować choć na chwilę.
Widziałyście to, co robią z fokami w Kanadzie? tam też warto podpisać petycję. A zdjęcia z miejsc zabijania fok???? Swego czasu prowadziłam korespondencję z VIVa! Międzynarodowym Ruchem na Rzecz Obrony Zwierząt. Szok co za barbarzyństwo.

XmonikaX

Od: Sob lut 28, 2009 20:04

Post » Wto wrz 29, 2009 18:24 Re: [Białystok5] niemowlaki - rudości i biszkopty foto s.22

Myślę, że chodziło o to, że robić niemoralne. A nie podpisywać 8)

Katia - dziękujemy serdecznie :)
Obrazek 
:: Pomóż nam informować o 1% - zamieść w swojej stopce banerek - wklej do podpisu poniższy kod ::
Kod: Zaznacz cały
[url=http://kotkowo.pl/jedenprocent][img]http://kotkowo.pl/jedenprocent/kotkowo_jedenprocent.gif[/img][/url]

aga&2

Od: Sob gru 09, 2006 22:17

Post » Wto wrz 29, 2009 20:48 Re: [Białystok5] niemowlaki - rudości i biszkopty foto s.22

XmonikaX pisze:Podpisałam petycję.

Ponoć podczas zawodów sportowych (olimpiada chyba ale nie pamiętam gdzie) oficjalnie mówiło się o tym procederze i jakoś do norm europejskich się starano dopasować choć na chwilę.
Widziałyście to, co robią z fokami w Kanadzie? tam też warto podpisać petycję. A zdjęcia z miejsc zabijania fok???? Swego czasu prowadziłam korespondencję z VIVa! Międzynarodowym Ruchem na Rzecz Obrony Zwierząt. Szok co za barbarzyństwo.

A wiecie kochani jakie barbarzyństwo odbywa się codziennie w naszych rzeźniach? Oczywiście podpisałam petycję, ale zawsze w takich razach nasuwa się mi to samo pytanie: Co decyduje o współczuciu ludzi w stosunku do jednych zwierząt a bezduszności wobec innych?
Obrazek

tove

Od: Pt mar 20, 2009 15:21

Post » Wto wrz 29, 2009 20:49 Re: [Białystok5] niemowlaki - rudości i biszkopty foto s.22

Roksanka pojechała do nowego domku.
Mocno trzymajcie kciuki, bo ona jeszcze płochliwa i nie wiem czy Państwu cierpliwości starczy.
Powiedziałam żeby lodówka była na środku kuchni 8)
BAMBI I TROLKA
Obrazek
"Człowiek jest wielki nie przez to, co ma,
nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym
dzieli się z innymi."

dorotak97

Od: Wto gru 23, 2008 11:52

Post » Wto wrz 29, 2009 21:37 Re: [Białystok5] niemowlaki - rudości i biszkopty foto s.22

isabella7272 pisze:

hej to znaczy ze ta petycja to sciema?

żadna ściema. najprawdziwsza prawda. niestety...
chodziło mi o zabijanie psów dla ich mięsa i "myślenie" ludzi (choć nie jestem pewna czy powinno ich sie tak nazywać :? ), że jeśli zwierzę przy tym procederze cierpiało, to mężczyźnie przybywa męskości jedząc to... paranoja... :?
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Wto wrz 29, 2009 21:40 Re: [Białystok5] niemowlaki - rudości i biszkopty foto s.22

dorotak97 pisze:Roksanka pojechała do nowego domku.
Mocno trzymajcie kciuki, bo ona jeszcze płochliwa i nie wiem czy Państwu cierpliwości starczy.
Powiedziałam żeby lodówka była na środku kuchni 8)

kciuki trzymam intensywnie mocno przez co wbijają mi się paznokcie w dłobie :D
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Wto wrz 29, 2009 23:04 Re: [Białystok5] niemowlaki - rudości i biszkopty foto s.22

Obrazek
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Od: Wto sie 18, 2009 22:11

Post » Wto wrz 29, 2009 23:13 Re: [Białystok5] niemowlaki - rudości i biszkopty foto s.22

sorki nie umiem zmniejszyć tej fotki spotkałam tego psa przed chwilą na przystanku naprzeciw Pułkowej przystanek na ulicy Jesiennej jadąc w kierunku miasta. dziewczyny z TOZU i schroniska to do was wiadomość
Ostatnio edytowano Wto wrz 29, 2009 23:39 przez Kocia Lady, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Od: Wto sie 18, 2009 22:11

Post » Wto wrz 29, 2009 23:15 Re: [Białystok5] niemowlaki - rudości i biszkopty foto s.22

Prób popełnienia kociobójstwa przez Kreciki - odcinek 2.
Kre(inka) wlazła do pralki (słowo harcerza - pralka była zamknięta,przynajmniej bęben 8O ) Nie została odwirowana tylko dzięki mojej fiksacji na tle przeliczenia futer przed praniem. Do 7 liczy się dużo gorzej niż do 4 8) Pewnie kwestia wprawy :roll:
Krecik wlazł na kuchenkę w czasie gotowania żarcia. Nie został ugotowany...
Wczoraj całe podziemie czegoś się nawciągało (podejrzane jest żarcie starszaków) Dziś wszystkie jak jeden mąż mają bolące brzuszki i rzucają kształtne pawiki :roll: skapitulowałam i ugotowałam ryż z kurczakiem. Były ZACH-WY-CO-NE. powiedziały, że odtąd będą się źle odżywiać codziennie, byle tylko ryż z kurczakiem był :twisted:

Dzisiejsza sesja - oto urocza siostrzyczka pakietu dzikusków z Niewodnicy.
Aż dziwne, że to ta sama rodzina. Kicia miła, sympatyczna i kochana.
Obrazek;Obrazek

A to wczorajsze znalezisko Niki - prawie ksero, no może kapkę mniejsze i bardziej okrągłe oczka. Bidna kicia nie mogła się skoncentrować na pozowaniu - dookoła hasały Kreciki, pracowicie zabawiane przez Melbę 8)
Obrazek;Obrazek
Obrazek 
:: Pomóż nam informować o 1% - zamieść w swojej stopce banerek - wklej do podpisu poniższy kod ::
Kod: Zaznacz cały
[url=http://kotkowo.pl/jedenprocent][img]http://kotkowo.pl/jedenprocent/kotkowo_jedenprocent.gif[/img][/url]

aga&2

Od: Sob gru 09, 2006 22:17

Post » Śro wrz 30, 2009 7:03 Re: [Białystok5] niemowlaki - rudości i biszkopty foto s.22

Kocia Lady pisze:sorki nie umiem zmniejszyć tej fotki spotkałam tego psa przed chwilą na przystanku naprzeciw Pułkowej przystanek na ulicy Jesiennej jadąc w kierunku miasta. dziewczyny z TOZU i schroniska to do was wiadomość

Takie sprawy zgłasza się bezpośrednio do schroniska a nie na forum. Najlepiej jest odtazu zadzwonić i poczekać aż przyjadą bo pies poprostu może się przemieścić i bez sensu taka informacja. Telefon do schroniska 085/ 6753700

monia3a

Od: Wto paź 16, 2007 13:00

[poprzednia][następna]