Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lutra pisze:Ja dziś mam plan odebrać transprter Pani Sreberkowej z KOcimskiej (o której ktoś tam będzie?), odebrać od Sreberkowej transporter Arwetowo-klientowy, odstwienie transportera do arwetu i zabranie kogoś (kogo?), spotkać się z Panią, która oddaje 10 letnią kotę, bo dziecko, ustawić Gacka, zaiweźć Maję z Mopikiem do dr. Gubały (chyba, że powinnam do krakvetu? chodzi o nerki).
anna09 pisze:Kosma, nie ma za coNajtrudniej było trafić do Ciebie (dziwne to Wasze osiedle
). Hugo był już w transporterze, a Hane trzeba było wyciągać zza regału, ale jakoś poszło
Wystraszona była biedulka
Ale ją utuliłam i wsadziłam do transportera. W drodze były bardzo grzeczne, u weta też
![]()
Mnie nic nie jesteś winna. Wizyta poszła na rachunek AFN, więc się później rozliczymy z fundacją (ja za maluchy ZZ, a Ty za HH).
Liwia pisze:dziewczyny, jeśłi chcecie to mam wagę kuchenną do 5 kg, jest ciut uszkodzona ale waży poprawnie.
Śpiwory chciałybyście? Mam chyba ze dwa albo trzy do oddania.
Akima pisze:Liwia pisze:dziewczyny, jeśłi chcecie to mam wagę kuchenną do 5 kg, jest ciut uszkodzona ale waży poprawnie.
Śpiwory chciałybyście? Mam chyba ze dwa albo trzy do oddania.
wszystko co można sprzedać na bazarku jest potrzebne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Beanie, Google [Bot], Google Adsense [Bot], kasiek1510 i 1495 gości