Rozumiemy i szanujemy decyzję Aleby, bardzo dziękujemy za kilkuletnie wsparcie kotków pani Hanki.
Pomagała tym kotkom już wcześniej zanim my pojawiłyśmy się na forum.
Koteczki bardzo wiele jej zawdzięczają, serdeczne dzięki.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Pako pisze:Thorkatt pisze:A teraz potrzebny bardzo DS nawet wychodzący, DT nawet platny na razie dla jednej koteczki
viewtopic.php?f=1&t=115005
Bardzo proszę w imieniu Milenki o jakiś kącik
Thorkatt pisze:Pako pisze:Thorkatt pisze:A teraz potrzebny bardzo DS nawet wychodzący, DT nawet platny na razie dla jednej koteczki
viewtopic.php?f=1&t=115005
Bardzo proszę w imieniu Milenki o jakiś kącik
Pako pisze:Bajtel chłopczyk - Maruś pojechał wczoraj do DS (przyjechał po niego bardzo sympatyczny pan z córeczką - była bardzo delikatna dla kotka), wieczorem Ania do mnie zatelefonowała i powiedziała, że Dyzio jest bardzo fajny, bawili się razem, że z niego niezły żarłok, a teraz popiskuje i nie chce spać. Wyjaśniłam jej, że kotek pewnie tęskni za siostrzyczką i żeby go pogłaskała to będzie mu raźniej
Ania obiecała do mnie często telefonować - mam nadzieję, że to będzie TEN domek i Maruś-Dyzio będzie tam szczęśliwy
![]()
![]()
Thorkatt pisze:Pako pisze:Bajtel chłopczyk - Maruś pojechał wczoraj do DS (przyjechał po niego bardzo sympatyczny pan z córeczką - była bardzo delikatna dla kotka), wieczorem Ania do mnie zatelefonowała i powiedziała, że Dyzio jest bardzo fajny, bawili się razem, że z niego niezły żarłok, a teraz popiskuje i nie chce spać. Wyjaśniłam jej, że kotek pewnie tęskni za siostrzyczką i żeby go pogłaskała to będzie mu raźniej
Ania obiecała do mnie często telefonować - mam nadzieję, że to będzie TEN domek i Maruś-Dyzio będzie tam szczęśliwy
![]()
![]()
Wszystkiego dobrego chlopaczku![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mukki pisze:Super, że Maruś ma już swój domekSzkoda, że bez siostrzyczki. No i szkoda, że przy następnej wizycie nie zobaczę jego ślicznego, słodkiego pyszczusia. Niech mu się wiedzie jak najlepiej i niech to będzie ten wymarzony domek
Bozena54 pisze:Mufinka też by chciała mieć swój stały domek
Thorkatt pisze:Bozena54 pisze:Mufinka też by chciała mieć swój stały domek
Bardzo słodka ta Mufinka i bardzo miła Milenka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Maniek19 i 57 gości