Koty p.Hanki - 1%

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sie 01, 2010 19:36 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3-Małe Bajtle i Milenka do adopcji

Aleba od sierpnia 2010 roku( taką inf. otrzymalam 14 lipca) nie będzie już wirtualnym rodzicem delikatnej i wrażliwej koteczki Koroneczki.
Rozumiemy i szanujemy decyzję Aleby, bardzo dziękujemy za kilkuletnie wsparcie kotków pani Hanki.
Pomagała tym kotkom już wcześniej zanim my pojawiłyśmy się na forum.
Koteczki bardzo wiele jej zawdzięczają, serdeczne dzięki. :1luvu:
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Nie sie 01, 2010 19:41 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3-Małe Bajtle do adopcji str33,34,38

Pako pisze:
Thorkatt pisze:A teraz potrzebny bardzo DS nawet wychodzący, DT nawet platny na razie dla jednej koteczki
viewtopic.php?f=1&t=115005

Bardzo proszę w imieniu Milenki o jakiś kącik :cry:
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Post » Śro sie 04, 2010 16:40 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3-Małe Bajtle do adopcji str33,34,38

Thorkatt pisze:
Pako pisze:
Thorkatt pisze:A teraz potrzebny bardzo DS nawet wychodzący, DT nawet platny na razie dla jednej koteczki
viewtopic.php?f=1&t=115005

Bardzo proszę w imieniu Milenki o jakiś kącik :cry:

Bardzo prosimy :!: :kotek: czeka.

Bozena54

Od: Pon lip 10, 2006 16:17

Post » Sob sie 07, 2010 16:47 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3-Małe Bajtle i Milenka do adopcji

:ok: za domki, te wymarzone
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Post » Pon sie 09, 2010 7:52 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3-Małe Bajtle i Milenka do adopcji

Bajtel chłopczyk - Maruś pojechał wczoraj do DS (przyjechał po niego bardzo sympatyczny pan z córeczką - była bardzo delikatna dla kotka :D ), wieczorem Ania do mnie zatelefonowała i powiedziała, że Dyzio jest bardzo fajny, bawili się razem, że z niego niezły żarłok, a teraz popiskuje i nie chce spać. Wyjaśniłam jej, że kotek pewnie tęskni za siostrzyczką i żeby go pogłaskała to będzie mu raźniej :1luvu: Ania obiecała do mnie często telefonować - mam nadzieję, że to będzie TEN domek i Maruś-Dyzio będzie tam szczęśliwy :ok: :ok: :ok:
Pako

Post » Pon sie 09, 2010 11:02 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3-Małe Bajtle i Milenka do adopcji

Pako pisze:Bajtel chłopczyk - Maruś pojechał wczoraj do DS (przyjechał po niego bardzo sympatyczny pan z córeczką - była bardzo delikatna dla kotka :D ), wieczorem Ania do mnie zatelefonowała i powiedziała, że Dyzio jest bardzo fajny, bawili się razem, że z niego niezły żarłok, a teraz popiskuje i nie chce spać. Wyjaśniłam jej, że kotek pewnie tęskni za siostrzyczką i żeby go pogłaskała to będzie mu raźniej :1luvu: Ania obiecała do mnie często telefonować - mam nadzieję, że to będzie TEN domek i Maruś-Dyzio będzie tam szczęśliwy :ok: :ok: :ok:

Wszystkiego dobrego chlopaczku :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Post » Pon sie 09, 2010 13:59 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3-Małe Bajtle i Milenka do adopcji

Thorkatt pisze:
Pako pisze:Bajtel chłopczyk - Maruś pojechał wczoraj do DS (przyjechał po niego bardzo sympatyczny pan z córeczką - była bardzo delikatna dla kotka :D ), wieczorem Ania do mnie zatelefonowała i powiedziała, że Dyzio jest bardzo fajny, bawili się razem, że z niego niezły żarłok, a teraz popiskuje i nie chce spać. Wyjaśniłam jej, że kotek pewnie tęskni za siostrzyczką i żeby go pogłaskała to będzie mu raźniej :1luvu: Ania obiecała do mnie często telefonować - mam nadzieję, że to będzie TEN domek i Maruś-Dyzio będzie tam szczęśliwy :ok: :ok: :ok:

Wszystkiego dobrego chlopaczku :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

:ok: :ok: :ok:

pucio79

Od: Nie sty 10, 2010 14:40

Post » Pon sie 09, 2010 15:18 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3-Małe Bajtle i Milenka do adopcji

Super, że Maruś ma już swój domek :D Szkoda, że bez siostrzyczki. No i szkoda, że przy następnej wizycie nie zobaczę jego ślicznego, słodkiego pyszczusia. Niech mu się wiedzie jak najlepiej i niech to będzie ten wymarzony domek :piwa:
Optymiści wierzą, że świat stoi przed nimi otworem. Pesymiści wiedzą, gdzie świat ma ten otwór...

mukki

Od: Wto gru 02, 2008 15:00

Post » Wto sie 10, 2010 15:09 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3-Małe Bajtle i Milenka do adopcji

mukki pisze:Super, że Maruś ma już swój domek :D Szkoda, że bez siostrzyczki. No i szkoda, że przy następnej wizycie nie zobaczę jego ślicznego, słodkiego pyszczusia. Niech mu się wiedzie jak najlepiej i niech to będzie ten wymarzony domek :piwa:

Mukki - Maruś łobuziak trochę zbyt energicznie bawił się z siostrzyczką, czasem popiskiwała i uciekała od niego, teraz Mufinka bardzo ładnie bawi się z Milenką, chyba wspólny domek dla dziewczynek byłby moim marzeniem :roll:

A że Maruś oczarowywał kobiety swoim wyglądem aniołka - to inna sprawa :mrgreen:

Dzięki wszystkim za kciuki za domek Marusia-Dyzia - ja mam nadzieję, że domek okaże się przede wszystkim odpowiedzialny.
Pako

Post » Wto sie 10, 2010 16:00 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3-Małe Bajtle i Milenka do adopcji

:D
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Post » Śro sie 11, 2010 16:56 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3-Małe Bajtle i Milenka do adopcji

Mufinka też by chciała mieć swój stały domek :!:

Bozena54

Od: Pon lip 10, 2006 16:17

Post » Śro sie 11, 2010 16:58 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3-Małe Bajtle i Milenka do adopcji

Bozena54 pisze:Mufinka też by chciała mieć swój stały domek :!:

Bardzo słodka ta Mufinka i bardzo miła Milenka :D
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Post » Czw sie 12, 2010 7:48 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3-Małe Bajtle i Milenka do adopcji

Thorkatt pisze:
Bozena54 pisze:Mufinka też by chciała mieć swój stały domek :!:

Bardzo słodka ta Mufinka i bardzo miła Milenka :D

W górę dziewczynki :ok:

pucio79

Post » Pt sie 13, 2010 7:43 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3-Małe Bajtle i Milenka do adopcji

Mufinka i Milenka czekają na swoje domki :!:

pucio79

[poprzednia][następna]