Sosnowiec- szukamy transportu dla Olinka do Warszawy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 27, 2009 10:38

terenia1 pisze:
MIKUŚ pisze:Zgadzam się w pełni i to będzie najlepsze rozwiązanie. Spotkajmy się i podział roli byłby wskazany :wink:

Podział ról to podział ról, ale niestety przydałoby się więcej osób do pomocy zarówno w kociarni jak i do ogłoszeń. Bo gdyby było więcej osób do pomocy w kociarni to Marta spokojnie by miała czas na inne rzeczy, a tak obrobienie kociaków i jechanie do weta lub robienie zdjęć zajmuje bardzo dużo czasu.
Ja osobiście z racji tego że pracuję w takich godzinach jak pracuję, nie mam możliwość brania rannych dyzurów :( mogę zająć się także bazarkami w większym zakresie niż to robię.
Ale tak czy inaczej potrzebujemy osób do dyżurów, robienia ogłoszeń, może ktoś też mógłby Martę odciążyć z robienia zdjęć co też jest cholernie czasochłonne.

Ja z wiadomych względów wtajemniczonym nie będę mogła pomagać na kociarni w takiej formie jak było to dotychczas. W związku z tym od września zobowiązuje się na początek wpisywać sie na ranny dyżur narazie jeden potem zobacze jak mi sie wszystko logistycznie poukłada.... Ale wielka proźba szczególnie do Mikusia gybym miała w tym czasie podać jakieś leki to prosze mi to gdzieś napisać najlepiej DRUKOWANYMI I NA CZRWONO z dokładnym opisem pacjenta :twisted:

Obrazek

felinae

Od: Pt paź 26, 2007 12:32

Post » Czw sie 27, 2009 10:56

Moniko nawet jeden dyżur w tygodniu i to ranny jest cenny :) ja jak pisałam mogę tylko popołudniami ewentualnie sobota niedziela mogę też rano, średnio mogę obsadzić 2,3 nawet w niektórych przypadkach ze 4 dyzury, ale więcej nie dam niestety rady :( musimy mieć osoby pewne, że dyżur zostanie zrobiony, bo koty muszą mieć posprzątane i muszą mieć podane jedzonko. Przwineło się parę osób przez naszą Kocią Chatkę, ale niestety niektórzy wymiękli :(

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Czw sie 27, 2009 13:18

http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Czw sie 27, 2009 14:17

:) boskie ...
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Czw sie 27, 2009 15:48

Rozliczylam sie na pierwszej stronie z pieniędzy która do mnie wpłynęły i które wydałam

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Czw sie 27, 2009 22:19

Kleo pisze:Dziewczyny czy pamiętacie tę panią??? 8)

Obrazek

.......to Neska , byłam u niej w gościnie wczoraj, normalnie wygląda extra :1luvu: futro ma lśniące i puszyste, normalnie super, lepszego domku razem z Kamą nie mogły znaleźć :dance2: a Marcysia jaka śliczna :)

Kama niestety polowała i nie udało mi sie jej zobaczyć :( ale może jeszcze kiedyś 8)

Dziękuję kochana za dobre słowo :oops: Kamcia przybiegła jakieś 10 minut po waszym wyjeździe :wink: Zapraszamy po remoncie częściej :D
Obrazek

Nesca38

Od: Sob lis 01, 2008 20:27

Post » Czw sie 27, 2009 22:25

terenia1 pisze:Moniko nawet jeden dyżur w tygodniu i to ranny jest cenny :) ja jak pisałam mogę tylko popołudniami ewentualnie sobota niedziela mogę też rano, średnio mogę obsadzić 2,3 nawet w niektórych przypadkach ze 4 dyzury, ale więcej nie dam niestety rady :( musimy mieć osoby pewne, że dyżur zostanie zrobiony, bo koty muszą mieć posprzątane i muszą mieć podane jedzonko. Przwineło się parę osób przez naszą Kocią Chatkę, ale niestety niektórzy wymiękli :(

Tereniu ja was podziwiam z całego serca i pomogę jak będę potrafiła finansowo, klatę podarowałam na razie Kleo z nadzieją, że jej to ulży w trudzie codziennym :roll: Pozdrawiam :!:
Obrazek

Nesca38

Od: Sob lis 01, 2008 20:27

Post » Czw sie 27, 2009 22:54

To żegnam Wszystkich do....wrzesnia :D
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Pt sie 28, 2009 7:17

witam piątkowo ...
Obrazek

Madziula

Post » Pt sie 28, 2009 7:22

Ja sie juz psychicznie nastawiłam,że forum nie będzie , a tu niespodzianka :wink:

Iweta

Post » Pt sie 28, 2009 7:28

pewnie admini jeszcze śpią heheheh
Obrazek

Madziula

Post » Pt sie 28, 2009 7:51

Madziula pisze:pewnie admini jeszcze śpią heheheh

Juz poczytałam , konwersja ma sie zacząc od godz.9 rano, ale prawdopodobnie
będzie zostawione forum tylko do odczytu. Będzie można czytać zaległe tematy. To dla uzależnionych :wink:

Iweta

Post » Wto wrz 01, 2009 8:40 Re: Sosnowiec-pilnie potrzebny DT dla KRESKI i GAPCIA

Jakby to powiedzieć................
Tak w ogóle to
DZIEŃ DOBRY SOSNOWIEC :kotek:

A nowa szata miauka.....................buuuuuu...........nic nie rozumię. Znowu trza uczyć się wszystkiego od nowa :roll:
MIKUŚ

Post » Wto wrz 01, 2009 9:26 Re: Sosnowiec-pilnie potrzebny DT dla KRESKI i GAPCIA

Witam także wszystkich serdecznie :lol: po dłuższym odwyku od forum :lol:
Zrobiłam całkowite rozliczenie swoje i Dorotki na 1 stronie wątku więc faktycznie rozliczenie sierpnia jest chyba całkowicie zakończone :)
Niestety gorsze wieści kończy nam się suche jedzonko - jedzemy już na oparach i jesteśmy na końcówce mokrego jedzonka :( u mnie zostało jeszcze 20zł z pierwsze zbiórki zywnościowej nie wiem jak u reszty :?:
Tak, że prośba do naszego skarbnika jedzonkowo-sterylkowego o ogłoszenie nowej zbiórki :D i co Ty na to Iwetko :D

terenia1

Post » Wto wrz 01, 2009 11:40 Re: Sosnowiec-pilnie potrzebny DT dla KRESKI i GAPCIA

Dziewczyny i mam jeszcze prośbę ustalcie datę naszego spotkania organizacyjnego, mnie pasowałoby jutro z tym, że wieczorkiemmam dyzur w kociarni, albo czwartek :)

terenia1

[poprzednia][następna]