terenia1 pisze:MIKUŚ pisze:Zgadzam się w pełni i to będzie najlepsze rozwiązanie. Spotkajmy się i podział roli byłby wskazany
Podział ról to podział ról, ale niestety przydałoby się więcej osób do pomocy zarówno w kociarni jak i do ogłoszeń. Bo gdyby było więcej osób do pomocy w kociarni to Marta spokojnie by miała czas na inne rzeczy, a tak obrobienie kociaków i jechanie do weta lub robienie zdjęć zajmuje bardzo dużo czasu.
Ja osobiście z racji tego że pracuję w takich godzinach jak pracuję, nie mam możliwość brania rannych dyzurówmogę zająć się także bazarkami w większym zakresie niż to robię.
Ale tak czy inaczej potrzebujemy osób do dyżurów, robienia ogłoszeń, może ktoś też mógłby Martę odciążyć z robienia zdjęć co też jest cholernie czasochłonne.
Ja z wiadomych względów wtajemniczonym nie będę mogła pomagać na kociarni w takiej formie jak było to dotychczas. W związku z tym od września zobowiązuje się na początek wpisywać sie na ranny dyżur narazie jeden potem zobacze jak mi sie wszystko logistycznie poukłada.... Ale wielka proźba szczególnie do Mikusia gybym miała w tym czasie podać jakieś leki to prosze mi to gdzieś napisać najlepiej DRUKOWANYMI I NA CZRWONO z dokładnym opisem pacjenta