Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iza71koty pisze:Wiora Piękne Dzięki za Opiekę nad wątkiem i Opiekę nad Bazarkiem.Czy w razie czego mogę jeszcze na Ciebie liczyć?Wiesz jak u mnie z czasem.Aktualny Bazarek się skończył. Jutro mam nadzieję zrobić kolejny.Spojrzysz Wioruś?
Piękne Dzieki Wiorawiora pisze:iza71koty pisze:Wiora Piękne Dzięki za Opiekę nad wątkiem i Opiekę nad Bazarkiem.Czy w razie czego mogę jeszcze na Ciebie liczyć?Wiesz jak u mnie z czasem.Aktualny Bazarek się skończył. Jutro mam nadzieję zrobić kolejny.Spojrzysz Wioruś?
alez ma sie rozumiec
Bardzo Bardzo się cieszymy z Bazarku. Slicznie Ci Dziękujemy.No jak możesz to zamówCorrado pisze:bazarek - 50zł miałam nadzieję na więcej ale cóż, wysłać na konto czy karmę kupić? i jaką jakbyście mi dały znać to bym odrazu kupiła i wysłałą do Pano Izy
iza71koty pisze:Bardzo Bardzo się cieszymy z Bazarku. Slicznie Ci Dziękujemy.No jak możesz to zamówCorrado pisze:bazarek - 50zł miałam nadzieję na więcej ale cóż, wysłać na konto czy karmę kupić? i jaką jakbyście mi dały znać to bym odrazu kupiła i wysłałą do Pano IzyJeśli to nie kłopot?Kotek prześliczny. Masz rację Wiora
Corrado pisze:iza71koty pisze:Bardzo Bardzo się cieszymy z Bazarku. Slicznie Ci Dziękujemy.No jak możesz to zamówCorrado pisze:bazarek - 50zł miałam nadzieję na więcej ale cóż, wysłać na konto czy karmę kupić? i jaką jakbyście mi dały znać to bym odrazu kupiła i wysłałą do Pano IzyJeśli to nie kłopot?Kotek prześliczny. Masz rację Wiora
żaden kłopottyle tylko, że po 1 mam teraz ogranicziny budżet i mam 100zł a po 2 brat wyjechał na 3 tyg i nie mam samochodu więc odrazu przesłałabym Pani do odmu tylko ze nie chciałabym żeby znów Pani miała problem z pocztą :/
dziękuję Wam bardzo to mój kochany Zulusmam jeszcze 2 piękne kocury z tego jeden zdobywający puchary i ostanio z mamą wymyśliłam ,że te wszytkiego jego nagrody (w sumie nie ma ich jakoś specjlane dużo) będę przeznaczać tu na bazarki albo odsyłać do Pani Izy a niech te moje szczęściarze przysłużą się bidulkom
iza71koty pisze:Corrado![]()
Nie wiem co napisać?Piękne Piekne Dzięki![]()
![]()
Jeśli chodzi o jedzonko to zrób tak zeby było dla Ciebie wygodnie. Ja będe sie starała zamówić teraz suchego . Tylko potrzebna mi Osoba ktora ma konto na Allegro i moze pomóc w zamówieniu Profillum z Zoo Dragona. Oni mieli tam ostatnio fajną promocję. Wczoraj pisały do mnie w tej sprawie Prosiaczki2 a ja już byłam tak zmęczona ze zapomniałam odpisać
W nocy postaram sie zrobić kolejny Bazarek ciuszkowy. Mam nadzieję że dam rade. Wczoraj mnie po tej ulewie rozwaliło okrutnie.Niestety dziś pogoda też nie najlepiej wygląda. Prosimy o zdjęcia Mistrza Corrado
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Gosiagosia i 44 gości