Zdjęcia wyślę. Tylko znów zapomniałam adresu

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Zofia&Sasza pisze:Z tą nawigacją to ja nie jestem pewna. Mam w pamięci jazdę z moim braciakiem do Zduńskiej Woli. Był świeżo po kupnie nawigacji i zadał NAJKRÓTSZĄ TRASĘJechaliśmy godzinami. Polnymi drogami. Przez lasy i doły...
MalgosiaD pisze:Zofia&Sasza pisze:Z tą nawigacją to ja nie jestem pewna. Mam w pamięci jazdę z moim braciakiem do Zduńskiej Woli. Był świeżo po kupnie nawigacji i zadał NAJKRÓTSZĄ TRASĘJechaliśmy godzinami. Polnymi drogami. Przez lasy i doły...
Nooo, Jana też coś o tym wieOstatnio jechałam po nią z Woli na Koło przez... Bielany
![]()
Też mnie nawigacja prowadziła
Spokojnie Zosiu, my będziemy babską profesjonalną nawigacją, czyli: jeśli po prawej masz parking to idz do przodu i za zielonym koszem, pod znakiem to my
Agneska pisze:MalgosiaD pisze:Zofia&Sasza pisze:Z tą nawigacją to ja nie jestem pewna. Mam w pamięci jazdę z moim braciakiem do Zduńskiej Woli. Był świeżo po kupnie nawigacji i zadał NAJKRÓTSZĄ TRASĘJechaliśmy godzinami. Polnymi drogami. Przez lasy i doły...
Nooo, Jana też coś o tym wieOstatnio jechałam po nią z Woli na Koło przez... Bielany
![]()
Też mnie nawigacja prowadziła
Spokojnie Zosiu, my będziemy babską profesjonalną nawigacją, czyli: jeśli po prawej masz parking to idz do przodu i za zielonym koszem, pod znakiem to my
Małgosiu, czyżby moje profesjonalne wydruki z trasy dojazdu nie podobały Ci się?![]()
![]()
GPSa nie mam i na koniec świata trafiam z mapą.Bo ja dawno szkolona byłam, to i mapę umiem czytać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Google Adsense [Bot], puszatek i 1328 gości