_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Udało się założyć wenflon i podać kroplówkę. Nadal jednak stan Fiołki jest określany jako bardzo ciężki
Nie wiadomo jednak jak długo wenflon wytrzyma Żyły są bardzo kruche
Jak zawiozłam dzisiaj Fiołkę do lecznicy to kiciunia zwymiotowała i znowu żywa glista była A Fiołka odrobaczona była w czwartek po tym jak też zwymiotowała glizdę
Cholera, życie wewnętrzne bardzo bogate w Fiołeczki Robale, wynoście się! I to już!
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Fiołka intensywnie została nakarmiona - 30 ml gerberka rozwodnionego dostała. Będzie jeszcze dawka conwalescenca i kroplówka z glukozą. Na szczęście dalszych wymiotów nie było. Qupala też nie było - ale niby skąd ten qupal miałby być
Fiołka leży na poduszce elektrycznej.
Nadal stan Fiołki oceniany jest jako bardzo ciężki
Bardzo WSZYSTKIM dziękuję za posty i kciuki - nie wiem jak bym sobie dała radę bez WASZEGO wsparcia.
Każdy post, każdy kciuk - wiem, że nie jestem sama. I wiem, że Fiołka - chociaż sama teraz w lecznicy na całe multum dobrych myśli może liczyć. Może to kretyńskie podejście, ale na te dobre myśli bardzo liczę.