Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Witaj Rafał, bardzo się cieszę, że Woland tak szybciutko się u Was zadomowił, to fantastyczna wiadomośćByłoby super gdybyście od czasu do czasu napisali co u Wolanda słychać. Powodzenia!
![]()
![]()
![]()
AnCia pisze:Martwiła się tylko tym, że tak szybko zorganizowano transport a ona nie zdążyła drapaka kupić
Etka pisze:ja moge stworzyc i wyslac komus na maila, bo wydrukowac dopiero za dwa tygodnie jak bede w schronie.
mokkunia pisze:I jeszcze jedna ważna sprawa. Brejwi nie dostała książeczki. Czy ktoś wie co ona i kiedy miała podawane? Wiem, że była wstępnie odrobaczana. Czy dostawała jakiś antybiotyk? Była szczepiona? Miała rtg?
Dajcie znać jeśli coś wiecie, to ważne.
Etka pisze:mokkunia pisze:I jeszcze jedna ważna sprawa. Brejwi nie dostała książeczki. Czy ktoś wie co ona i kiedy miała podawane? Wiem, że była wstępnie odrobaczana. Czy dostawała jakiś antybiotyk? Była szczepiona? Miała rtg?
Dajcie znać jeśli coś wiecie, to ważne.
co do Brejwi bardzo prosilabym o info, ewentualnie by wydali jednak te ksiazeczke ze wszystkim. Bo tak troche nie chcemy jej leczyc w ciemno, bo powtarzac cos co miala nie ma sensu.
mokkunia pisze:Dziewczyny, na tablicach w schronie, gdzie zawsze wisiały w formie a4 opisy kotów ze zdjęciami i numerem schroniskowym jest pustka.
Czy ktoś mógłby takie karty ogłoszeniowe stworzyć i druknąć w kolorze?
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 101 gości