Tosia jest słodka

A Duduś bardzo cierpliwy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bazyliszkowa pisze:Wspaniale się czyta![]()
Tosia jest słodka![]()
A Duduś bardzo cierpliwy
Duduś pisze:
Wystawiłam na bazarek kosmetyki Oriflame, które dostałam na bazarki dla Lunki. Ponieważ Lunka ma już zapewnione środki na operację, wystawiłam po prostu na nasz fundusz ślepaczkowy.
Zapraszam
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=4168145#4168145
BUDRYSEK pisze:Julusia zabrałam dzisiaj ze schronu
musiał tam trafic wczoraj
z 2 kociakami,starszymi od niego
podrzucone były w pudle
oczko Julusia było całe zaropiałe
po przemyciu
ukazało sie chore oczko![]()
trafił od razu do lecznicy
jutro prawdopodobnie bedzie usunięte
taki maluszek a tak musi cierpieć!
prosimy o wsparcie-moze ktos zrobi bazarek?
09.03-okazało sie ze Juluś to Julisia
osspdg pisze:BUDRYSEK pisze:Julusia zabrałam dzisiaj ze schronu
musiał tam trafic wczoraj
z 2 kociakami,starszymi od niego
podrzucone były w pudle
oczko Julusia było całe zaropiałe
po przemyciu
ukazało sie chore oczko![]()
trafił od razu do lecznicy
jutro prawdopodobnie bedzie usunięte
taki maluszek a tak musi cierpieć!
prosimy o wsparcie-moze ktos zrobi bazarek?
09.03-okazało sie ze Juluś to Julisia
Trwa bazarek na Julisię:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=89888&postdays=0&postorder=asc&start=0
Zapraszam do licytacji!!!
Anka pisze:Zasnęła...
kasiaiprzemo pisze:A my mamy taki problem, że nasza niewidoma kotka nauczyła się korzystać z kuwety, ale robi tam tylko siku. Od czasu do czasu zdarzy jej się zrobić kupę, ale tak poza tym to wali gdzie jej się podoba, a my nie za bardzo wiemy jak jej nauczyć, że to nie wszędzie tylko w kuwecie jest tego miejsce. Standardowych sposobów (chyba) już próbowaliśmy... ostatnio to nawet ma manię, żeby wejść do kuwety, zrobić siku, po czym wyjść i walnąć kupsko na dywanik w łazience. I co my mamy z nią zrobić? Jakieś pomysły;)?
Duduś pisze:Bazyliszkowa pisze:Wspaniale się czyta![]()
Tosia jest słodka![]()
A Duduś bardzo cierpliwy
Wskoczyłam na ostatnia stronę i..ale jak to, skąd, za co?? Że niby jestem cierpliwa?? I właściwie o jaka słodką Tosię chodzi
![]()
Ale już wszytsko wiem - a mój nik jest po Dudusiu - takim samym ciepłym burasku - tyle, że koteczce.
kasiaiprzemo pisze:A my mamy taki problem, że nasza niewidoma kotka nauczyła się korzystać z kuwety, ale robi tam tylko siku. Od czasu do czasu zdarzy jej się zrobić kupę, ale tak poza tym to wali gdzie jej się podoba, a my nie za bardzo wiemy jak jej nauczyć, że to nie wszędzie tylko w kuwecie jest tego miejsce. Standardowych sposobów (chyba) już próbowaliśmy... ostatnio to nawet ma manię, żeby wejść do kuwety, zrobić siku, po czym wyjść i walnąć kupsko na dywanik w łazience. I co my mamy z nią zrobić? Jakieś pomysły;)?
już jesteśmy umówione i na pewno coś wymyślimy-ale za uwagi będziemy wdzięczne!!Kicia_ pisze:kasiaiprzemo pisze:A my mamy taki problem, że nasza niewidoma kotka nauczyła się korzystać z kuwety, ale robi tam tylko siku. Od czasu do czasu zdarzy jej się zrobić kupę, ale tak poza tym to wali gdzie jej się podoba, a my nie za bardzo wiemy jak jej nauczyć, że to nie wszędzie tylko w kuwecie jest tego miejsce. Standardowych sposobów (chyba) już próbowaliśmy... ostatnio to nawet ma manię, żeby wejść do kuwety, zrobić siku, po czym wyjść i walnąć kupsko na dywanik w łazience. I co my mamy z nią zrobić? Jakieś pomysły;)?
Trochę za mało danych... Możemy podjechać do Was z Mruczeńką i spróbować przegadać to na miejscu, może coś nam wpadnie do głowy. Zadzwoń do niej i umów się na jakiś dzień.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, puszatek i 113 gości