Schr. Sosnowiec- kociarnia pełna.SZUKAMY DOMÓW DLA KOCIAKÓW!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 19, 2008 15:39

Kropeczka13 pisze:Swierzbikowna Wenus w Nowym Domku

Obrazek

teraz ma na imie Martini :D

:lol: :lol: :lol: cóż za smakowite i wytrawne imę
:twisted: proszę tylko slomki nie używać :lol: :lol:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pt gru 19, 2008 16:20

hopaj siupaj :lol:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pt gru 19, 2008 21:11

na zebraniu rozmawialismy tez o Dzudzu i prosze......
czy to jakas telepatia....
MMS od smartczika: smyranie pod brodka. Pozdrawiamy
Obrazek
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Pt gru 19, 2008 21:33

Kropeczka13 pisze:na zebraniu rozmawialismy tez o Dzudzu i prosze......
czy to jakas telepatia....
MMS od smartczika: smyranie pod brodka. Pozdrawiamy
Obrazek

oo jakie super wieści .Wiecie nie każdy ma czas ciągnąc wątki ,ale kamień z serca spada jak dostanie się takiego mms-a.To tylko teraz domek Bolka trzeba skontrolować:)

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pt gru 19, 2008 21:46

Spotkanie ,spotkanie i po spotkaniu .

Składkę członkowską ustaliliśmy na 10zł miesięcznie :twisted:

Obecni się zgodzili ,nieobecni nie mają wyjścia :wink:

I niech żałują ci co ich nie było.Ochh było bardzo miło,koty wymiziane (wujek Piotrek sie o to postarał),byly babeczki (od Mikusia)i piwko (od wujka Bubora).

Ja proponuje częściej takie spotkania tylko cobym nie była kierowcą tylko pasazerem :wink:

mar_tika

Post » Pt gru 19, 2008 22:12

Witajcie wieczorową porą :wink:
Nieobecni chyba muszą sie dostosować do ustaleń " posiedzenia " :wink:
tak sobie myślę że jako co najmniej dwa razy większy od przeciętnego " członka " powinienem chyba wpłacać składki w stosownej wielkości :lol: :wink:
Jak sądze babeczek na spotkaniu była zdecydowana większość :lol: , mam nadzieje że uda mi sie w końcu odwiedzić "Mariotowe " progi za jakiś czas :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Sob gru 20, 2008 8:43

Pobudka Sosnowiec. Już 8 :30 rano a tu nikogo.............

waikiki

Od: Wto gru 16, 2008 20:32

Post » Sob gru 20, 2008 8:48

bubor pisze:Witajcie wieczorową porą :wink:
tak sobie myślę że jako co najmniej dwa razy większy od przeciętnego " członka " powinienem chyba wpłacać składki w stosownej wielkości :lol: :wink:
Jak sądze babeczek na spotkaniu była zdecydowana większość :lol: , mam nadzieje że uda mi sie w końcu odwiedzić "Mariotowe " progi za jakiś czas :wink:

Ja też mam nadzieje, że dojadę do Mariota w najbliższym czasie, chociaż nie bo najbliższy czas, kiedy będę w Sosnowcu to Wigilia. No chyba,że pojadę połamać się opłatkiem z rezydentami Mariota :lol:

Ja nie wiem czy jestem członkiem ,ale miesięczną składke będę płacić,no chyba, że mi nie pozwolicie :wink:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Sob gru 20, 2008 10:46

Tak jest wszyscy nieobecni muszą sie dostosować do ustaleń ogółu zebraniowego :wink:
Składka niezależnie od wielkości ludzia,płci ,koloru skóry wynosi 10zł.
Pieniążki do kazdego 10 na konto ,a miejscowi do koperty na kociarni z napisem czynsz.
Pieniądze te bedą dołozone do czynszu, wody i wywozu nieczystości.Na dzień dzisiejszy to kwota 190zł dojdzie też nam niedługo ksiazeczka na prąd :?
Pieniązki z bazarków i darowizny bedą przeznaczone na sterylki,leczenie kociaków ,jedenie i żwirownię :wink:

hmmm faktem jest ze na spotkaniu było wiecej babeczek ,ale były też dwa rodzynki :wink: na następne spotkanie zapraszamy wszystkich.
Najbardziej ze spotkania zadowolone kociaki bo rąk do miziania od groma :D

mar_tika

Post » Sob gru 20, 2008 10:49

Iweta pisze:

Ja też mam nadzieje, że dojadę do Mariota w najbliższym czasie, chociaż nie bo najbliższy czas, kiedy będę w Sosnowcu to Wigilia. No chyba,że pojadę połamać się opłatkiem z rezydentami Mariota :lol:

Ja nie wiem czy jestem członkiem ,ale miesięczną składke będę płacić,no chyba, że mi nie pozwolicie :wink:

No jak nie pozwolimy ,jeżeli tylko chcesz i tak twoje bazarki to duza pomoc dla naszej kociarni :)

mar_tika

Post » Sob gru 20, 2008 17:15

:P :kitty:
Obrazek

Nesca38

Od: Sob lis 01, 2008 20:27

Post » Sob gru 20, 2008 21:28

Super kocurro Puchacz właśnie dzisiaj pojechał do nowego domku :lol:
Obrazek
Kciuki potrzebne mamy nadzieję, że dogada się z pieskiem :) Próba z innym pieskiem była i Puchacz zachował się całkiem spokojnie :)
W kociarni w miarę spokojnie - niestety Kasia coś kicha i kaszle :? Reszta w miarę - Sally i Molly już chyba w miarę dobrze. Kupiłam kociakom trzy puchy tuńczyka i mięska wcięły ze smakiem :)

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Sob gru 20, 2008 23:03

Puchu ,Puchu trzymam kciuki za nowy domek.Żeby ci się chłopaku w końcu dobrze trafiło.
Obyś był traktowany jak członek rodziny a nie jak rzecz którą oddaje się ot tak sobie jak np kot zachoruje

Dodam nieczytajacym nasz wątek że Puchacz został oddany do lecznicy kiedy po 2 tyg lecznienie nie było efektów.
PUchacz był forma reklamacji :? Cholernie żenujące :(

mar_tika

Post » Sob gru 20, 2008 23:04

Trzymamy kciuki!!!! Trzymamy cały czas :ok: :ok: :ok:

waikiki

Od: Wto gru 16, 2008 20:32

Post » Nie gru 21, 2008 0:59

Rozliczenie na 1 stronie uzupełnione. Wczoraj do naszej kociarni przybyła nowa lokatorka malutka 3-miesięczna Jaśminka, przywiózł ją Kropeczka 13 z Jadzią kicia mieszkała w piwniy w bloku - ale ludzie niestety nizbyt przyjaźni kociaczkom, została odrobaczona i odpchlona - prawdopodobnie jutro na tymczas pojedzie do Basi, kicia jest prawie identyczna jak świerzbikowa vel Wenus vel Martini :lol: jednym słowem bilans musi wyjść na zero Puchacz pojechał do domku Jaśminka zamieszkała w kociarni.

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

[poprzednia][następna]