Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bubor pisze:Witajcie wieczorową porą![]()
Nieobecni chyba muszą sie dostosować do ustaleń " posiedzenia "![]()
tak sobie myślę że jako co najmniej dwa razy większy od przeciętnego " członka " powinienem chyba wpłacać składki w stosownej wielkości![]()
![]()
Jak sądze babeczek na spotkaniu była zdecydowana większość, mam nadzieje że uda mi sie w końcu odwiedzić "Mariotowe " progi za jakiś czas
bubor pisze:Witajcie wieczorową porą![]()
tak sobie myślę że jako co najmniej dwa razy większy od przeciętnego " członka " powinienem chyba wpłacać składki w stosownej wielkości![]()
![]()
Jak sądze babeczek na spotkaniu była zdecydowana większość, mam nadzieje że uda mi sie w końcu odwiedzić "Mariotowe " progi za jakiś czas
Iweta pisze:bubor pisze:Witajcie wieczorową porą![]()
![]()
Ja też mam nadzieje, że dojadę do Mariota w najbliższym czasie, chociaż nie bo najbliższy czas, kiedy będę w Sosnowcu to Wigilia. No chyba,że pojadę połamać się opłatkiem z rezydentami Mariota![]()
Ja nie wiem czy jestem członkiem ,ale miesięczną składke będę płacić,no chyba, że mi nie pozwolicie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kasiek1510 i 96 gości