Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dellfin612 pisze:Właśnie wróciłam ze strefy zero. Rozwiesiłam plakaty na Anielewicza, Pawiej, Esperanto, w tamtym osiedlu, no i starych śmieciach. Sumienie nie pozwoliłoby mi tego nie zrobić.
Mayo, Waldemar. Miałam spotkania, aż dwa, z niezależnymi. Jeśli dodać do tego dwie nasze, również niezależne od siebie opinie, to mogę tylko powiedzieć, że BARDZO żałuję, iż wcześniej nie trafiłam to to forum i BARDZO, BARDZO ZA TO PRZEPRASZAM
Zrobię wszystko co w mojej mocy, aby dostać się na tyły budowy, od strony boiska. Mam na to zbyt mało czasu, jutro będę w Korabiewicach, w piątek mam odbiór jednej kotki i łapankę następnej, a w sobotę wyjeżdżam na dwa tygodnie. Jak to zrobić. Kto ma płaszcz niewidkę?
dellfin612 pisze:Kasiu
95% TM, 5% cud.
wibryska pisze:trzeba powiadomić jak najwięcej osób z Warszawy
będę się wpisywać na warszawskich wątkach, może ktoś zobaczy bannerek z Fuksią i będzie mógł pomóc
Waldemar pisze:Mam nadzieję, że nie będzie to niedyskrecją. W ostatnią sobotę lipca na wykładzie w Warszawie będzie Mayo z Gdańska. Istnieje pewna szansa, że w tym jednym dniu spotka się z osobą z Warszawy i pomoże w szukaniu kociej mateczki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, elmas, Evilus, Google [Bot] i 347 gości