Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pixie65 pisze:PAŹDZIERNIKOWA POMOC FUNDUSZU DZIDZIULCOWEGO POMOC SPECJALNA
KORABIEWICE:
Boo77
Amika6
Buffy
Dzikus
Fraszka
Bungo
CoToMa
TyMa
Nikagda
Anna_33
pixie65
Femka
Slonko_Łódź
Wielbłądzio
Realka
Gagatek
KLARA2
zosia&ziemowit
KOTY-SIEROTY Z ŁODZI
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=66 ... sc&start=0
FUNDACJA NIECHCIANE I ZAPOMNIANE - SOS DLA ZWIERZĄT
BANK PKO BP
Nr konta: 22 1020 3408 0000 4902 0174 2246
Dla przelewów z zagranicy:
Kod SWIFT: BPKOPLPW
Nr Konta: PL22102034080000490201742246
Tytułem: "Dla osieroconych kotów" Fundusz Dzidziulcowy + nick
Boo77
pixie65
Slonko_Łódź
Amika6
zosia&ziemowit
Anna_33
Gagatek
CoToMa
Slonko_Łódź pisze:Szczepienie i odrobaczenie takiego stada to nie są małe pieniądze a myślę, że zwiększyłoby to ich szanse na dom...... "Zaszczepione, odrobaczone, książeczka zdrowia" w ogłoszeniach wygląda lepiej ..... Takie myślenie magiczne.....
Matko Słonko piłaś cosik ?Slonko_Łódź pisze:Bardzo dziękuję za przyjęcie kandydatury Matko DyktekturkoMnie oczywiście proszę dopisać (na czarno) na liście łódzkiej. Postaram się wieczorem małża przymusić do zrobienia przelewu
zosia&ziemowit pisze:Matko Słonko piłaś cosik ?![]()
Zwłaszcza Małż w wykonaniu Miłosza mnie powalił
Slonko_Łódź pisze:zosia&ziemowit pisze:Matko Słonko piłaś cosik ?![]()
Zwłaszcza Małż w wykonaniu Miłosza mnie powalił
"Małż" Marta Dzido- stąd się wziął. Małż to skrótowiec od "małżonek"Ergo Miłosz to jak najbardziej małż(onek)
![]()
Notka wydawnicza- same przyznacie, że nomenklatura powalająca:
"Małż" to krytyczna powieść o "małżach" - współczesnych, szybkich związkach przed- i małżeńskich oraz ich rozpadzie.
Bohaterka fabuły Magda, opowiada o swoim "wkurwie" na Warszawę, kolorowe media, modę, frustrującą makpracę, które negatywnie wpływają na relacje między partnerami. To także powieść o dyskryminacji kobiet oraz o terrorze piękności.
Ach to tak jak ja , ta choroba się rozprzestrzeniaSlonko_Łódź pisze:A w kwestii picia odpowiedź brzmi- niestety nie.... Nadal pozostaję ortodoksyjną abstynentkąAle nie tracę nadziei, że w końcu wymyślą na to jakiś lek
zosia&ziemowit pisze:Slonko_Łódź pisze:A w kwestii picia odpowiedź brzmi- niestety nie.... Nadal pozostaję ortodoksyjną abstynentką Ale nie tracę nadziei, że w końcu wymyślą na to jakiś lek
Ach to tak jak ja , ta choroba się rozprzestrzenia
zosia&ziemowit pisze:pixie65 pisze:To może jakiś...ehem...klub założymy...
Dzidziulcowy klub abstynentów - super sprawa![]()
![]()
popieram ta kandydature z calego sercapixie65 pisze:zosia&ziemowit pisze:pixie65 pisze:To może jakiś...ehem...klub założymy...
Dzidziulcowy klub abstynentów - super sprawa![]()
![]()
Zosia na Prezesa![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Evilus, kasiek1510, Meteorolog1 i 136 gości