Tulinek ,czyli kot, który...DO ZAMKNIĘCIA wątek, nie kot :-)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 20, 2015 15:18 Re: Tulinek ,czyli kot, który... zaprasza jesiennie :-)

Może byłoby dobrze zostac kotem u Ciebie...
Z tymi książkami pod ręką i kwiatami wokół..
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Wto paź 20, 2015 15:34 Re: Tulinek ,czyli kot, który... zaprasza jesiennie :-)

ehhh ale masz pięknie poukładane ksiązki z biblioteczce :)
cudne to bure :love:
a fioletowy storczyk ... :201494
"Człowiek którego kochają koty nie może być człowiekiem bezwartościowym.",

KotwKratke

Od: Nie lis 20, 2011 19:33

Post » Wto paź 20, 2015 15:35 Re: Tulinek ,czyli kot, który... zaprasza jesiennie :-)

morelowa pisze:Może byłoby dobrze zostac kotem u Ciebie...
Z tymi książkami pod ręką i kwiatami wokół..

oj, morelciu, to tylko pozory 8) - w gruncie rzeczy jest jak w wojsku :wink:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Wto paź 20, 2015 15:44 Re: Tulinek ,czyli kot, który... zaprasza jesiennie :-)

KotwKratke pisze:ehhh ale masz pięknie poukładane ksiązki z biblioteczce :)
cudne to bure :love:
a fioletowy storczyk ... :201494

to bure to moje najukochańsze 12letnie kociątko -ślepaczek :1luvu:
a te książki to , ehem, taki mały fiks :oops: nie tylko wg tematu ale i wielkości :lol: :wink:

biblioteka to ulubione miejsce ślepaczka :D
ObrazekObrazek

alessandra

Post » Wto paź 20, 2015 15:54 Re: Tulinek ,czyli kot, który... zaprasza jesiennie :-)

A te zdjęcia są specjalnie dla Basi i Tomka -moich ulubionych KotówKratkę z ciepłymi myślami :1luvu:

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Ostatnio edytowano Wto paź 20, 2015 15:57 przez alessandra, łącznie edytowano 1 raz

alessandra

Post » Wto paź 20, 2015 15:57 Re: Tulinek ,czyli kot, który... zaprasza jesiennie :-)

Nam te komiczne kwiaty git zdychajom. A ja mam wżosa czy cos. Fajny, można obgryźć i wyrzygac. Morf
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Wto paź 20, 2015 16:04 Re: Tulinek ,czyli kot, który... zaprasza jesiennie :-)

dziekujemy :)
z racji zdrowotnych Basi każdy taki obrazek z kwiatmi to frajda :) (chwilowo żadnych kwiatów do domu "znosic" nie mogę ..., ale mam nadzieję ze będe mogł!)
piekne, no i filoet a fiolet to ulubiony kolor Basi (poza czarnym ;))
tez mielismy wrzosa, ale z racji obgryzania własnie i wszechobecnych haftów opuscił nas ....
"Człowiek którego kochają koty nie może być człowiekiem bezwartościowym.",

KotwKratke

Od: Nie lis 20, 2011 19:33

Post » Wto paź 20, 2015 16:05 Re: Tulinek ,czyli kot, który... zaprasza jesiennie :-)

wrzos jest zajefajny, my tesz baaardzo lubimy takom jesień ze wżosem , se można porzygać i Duża nic nie powie, bo sama to przywlokła :mrgreen:
A Kefirowi powiedz, Ciocia, że my mu zawieziem tyle wrzosóf,że ho ho, byle on już tylko zdrowiał :ok: Tuliś

alessandra

Post » Wto paź 20, 2015 16:07 Re: Tulinek ,czyli kot, który... zaprasza jesiennie :-)

KotwKratke pisze:dziekujemy :)
z racji zdrowotnych Basi każdy taki obrazek z kwiatmi to frajda :) (chwilowo żadnych kwiatów do domu "znosic" nie mogę ..., ale mam nadzieję ze będe mogł!)
piekne, no i filoet a fiolet to ulubiony kolor Basi (poza czarnym ;))
tez mielismy wrzosa, ale z racji obgryzania własnie i wszechobecnych haftów opuscił nas ....

czerń i fiolet..moje kolory :wink:

kłaniaj się Basi i niechaj pamięta,że ma przyjaciół, którzy są z Nią , choć daleko :ok:

alessandra

Post » Wto paź 20, 2015 16:49 Re: Tulinek ,czyli kot, który... zaprasza jesiennie :-)

alessandra pisze:biblioteka to ulubione miejsce ślepaczka :D

Już chciałam napisać, że na tym drugim fotelu to my byśmy się chętnie z Bestią rozsiadły, ale nie, jednak nie. Bo Bestia to wielka wielbicielka storczyków jest - jak się takiego storczyka dobrze paca, to mu fajnie kwiatki spadają :mrgreen: A to by Ci się chyba ciocia nie spodobało, nie? :twisted:

Tundra

Od: Śro sie 27, 2014 9:32

Post » Wto paź 20, 2015 18:51 Re: Tulinek ,czyli kot, który... zaprasza jesiennie :-)

Nie gadaj, że Rolfik czyta ? 8O
Wycałuj go, on jest taki kochany,że jak go widzę, to od razu mam chęc go zjeść :twisted:
Miejscówkę ma super... podobają mi się takie kosze, nie wspominając o miejscu....hmmm.... przy ksiązkach :mrgreen:

gatiko

Od: Pt paź 03, 2014 10:24

Post » Śro paź 21, 2015 11:09 Re: Tulinek ,czyli kot, który... zaprasza jesiennie :-)

Ciocia Tundra, storczyki to my pochowalim na werandzie , a potem zamykamy z Percią, o, bo grzeczna starsza dama i się nie bawi kfiatami zatem siem rozsiąść można :wink:

alessandra

Post » Śro paź 21, 2015 11:20 Re: Tulinek ,czyli kot, który... zaprasza jesiennie :-)

gatiko pisze:Nie gadaj, że Rolfik czyta ? 8O
:

Ciocia, a Ty nie obglądała filmu, "Nasza mam jest kosmitką" ? Czytać można nie tylko oczami, a Rolfik jest cały kosmicznie kofany a poza tym gra w szachy i ogrywa Nikiego :smokin:
T. :ryk:

alessandra

[poprzednia][następna]