Dzisiaj nad ranem UMARŁ najsłodszy koteczek LALUŚ :( [']

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 01, 2014 16:07 Re: MAŁY, PORZUCONY LALUŚ Z WODOGŁOWIEM PROSI O WSPARCIE !!!

Super, że karma pomaga :ok:
Laluś rośnie w oczach :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Pon wrz 01, 2014 21:56 Re: MAŁY, PORZUCONY LALUŚ Z WODOGŁOWIEM PROSI O WSPARCIE !!!

Kasiu, mały rośnie,ale jest drobny,taki delikatny... karma jest naprawdę super od razu mu pomogła,teraz kupa jak malowana...Laluś już śpi ze mną w łóżku,przytulony,szczęśliwy i bezpieczny...dziś widziałam małe kociątko od mojej bezdomniaczki Nowej...Koteczka karmiła małego Zajączka (tak go nazwałam) na trawie,w pobliskim ogrodzie,padał deszcz,a on pił mleczko od swojej mamy..smutny widok,biedne małe kocie dziecko,na takim deszczu..leżę i myślę,nie umiem nawet zasnąć,że on tam w deszczu gdzieś...a inne moje bezdomniaki co teraz robią ? Już noce coraz zimniejsze,powoli idzie jesień,za oknem u mnie pada deszcz :(
kicikicimiauhau

Post » Pon wrz 01, 2014 22:50 Re: MAŁY, PORZUCONY LALUŚ Z WODOGŁOWIEM PROSI O WSPARCIE !!!

Biedna koteczka z dzieciatkiem :cry: Zobacz tutaj ta Fundacja buduje i sprzedaje budki dla kotkow - mialabys mozliwosc postawienia gdzies takiej budki?
viewtopic.php?f=1&t=153021&start=465
Ronda 25.04.2014[*]
Cindy 21.08.2018[*]
Kota nie powinno sie kupowac, bo kot to przyjaciel.
Przyjaciol sie nie kupuje.
Bleise Pascal

Obrazek.

Cindy

Od: Śro lut 11, 2009 13:23

Post » Wto wrz 02, 2014 22:14 Re: MAŁY, PORZUCONY LALUŚ Z WODOGŁOWIEM PROSI O WSPARCIE !!!

Z budką mógłby być problem :( Ale wiem, że ta koteczka z maluchem i resztą stadka śpi w piwnicy pobliskiej kamienicy, choć tyle dobrze... Rano strasznie padało, Nowa i Zajączek byli schowani, wieczorem na szczęście pojawili się, maluch znów pił mleczko od mamy...
Laluś i pozostali rezydenci zostali obdarowani od krakusik8 parapetnikami - bardzo dziękujemy :1luvu: , zapraszam na drugi wątek, są zdjęcia...
kicikicimiauhau

Post » Wto wrz 02, 2014 22:25 Re: MAŁY, PORZUCONY LALUŚ Z WODOGŁOWIEM PROSI O WSPARCIE !!!

A czy dalabys rade ciachnac mamuske jak przestanie karmic maluszka? :roll:
Ronda 25.04.2014[*]
Cindy 21.08.2018[*]
Kota nie powinno sie kupowac, bo kot to przyjaciel.
Przyjaciol sie nie kupuje.
Bleise Pascal

Obrazek.

Cindy

Od: Śro lut 11, 2009 13:23

Post » Wto wrz 02, 2014 22:46 Re: MAŁY, PORZUCONY LALUŚ Z WODOGŁOWIEM PROSI O WSPARCIE !!!

Cindy,ja na mamusię już poluję od roku...ona jest strasznie dzika..jeść przychodzi,ale jak odejdę od misek,a na wyciągnięcie ręki ucieka :( ale nie może rodzić więcej małych,napewno małych było więcej,a został tylko Zajączek...nikt ich nie dokarmia z mieszkańców,ja daję po 6 rano i ok 17 tej..także mają posiłek dwa razy dziennie- ciepłe mleko,suchy rc babycat i puszka/ryż/gotowane mięso...i woda.
kicikicimiauhau

Post » Śro wrz 03, 2014 8:00 Re: MAŁY, PORZUCONY LALUŚ Z WODOGŁOWIEM PROSI O WSPARCIE !!!

A próbowałaś jej dawać proverę?
Rozwiązanie może nie idealne, ale i tak lepsze, niż kolejne mioty.
A kocicę można by spróbować złapać na klatkę - łapkę, tylko trzeba by kogoś poszukać, kto ma.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro wrz 03, 2014 16:52 Re: MAŁY, PORZUCONY LALUŚ Z WODOGŁOWIEM PROSI O WSPARCIE !!!

Myślałam o Proverze, jak tylko przestanie karmić (i wcześniej), ale jest taki problem, że ona niecodziennie się stawia :( A tam stołuje się jeszcze kilka kotów, więc nawet nie mam opcji, jak to zostawić, w razie gdyby nie przyszła :?
Ale ja myślę, że za jakiś niedługi czas ona zaufa (i tak już jest naprawdę dużo lepiej) i dam radę ją złapać. Gdyby było bardzo ciężko, to muszę spróbować z tą klatką-łapką, bo żal i kociaków, i kotki, żeby cały czas rodziła... Te ufne do mnie łapałam, biorąc na ręce i do transporterka, dwie wówczas dzikie kotki capnęłam od tyłu, raz skończyło się dotkliwym pogryzieniem palca, ale najważniejsze, że już są po zabiegu :ok: . Teraz są megaprzyjazne - chyba już zapomniały o akcji ;)
kicikicimiauhau

Post » Śro wrz 03, 2014 18:19 Re: MAŁY, PORZUCONY LALUŚ Z WODOGŁOWIEM PROSI O WSPARCIE !!!

To dobrze :)
Oby z mamusia tez sie udalo :ok:

Erin

Post » Sob wrz 06, 2014 18:51 Re: MAŁY, PORZUCONY LALUŚ Z WODOGŁOWIEM PROSI O WSPARCIE !!!

Erin pisze:To dobrze :)
Oby z mamusia tez sie udalo :ok:

Dziękuję <3 Musi się udać :ok:
Laluś rosnie jak na drozdzach :)
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
kicikicimiauhau

Post » Sob wrz 06, 2014 20:27 Re: MAŁY, PORZUCONY LALUŚ Z WODOGŁOWIEM PROSI O WSPARCIE !!!

Już nie taka chudzinka jak wcześniej! :mrgreen: rośnie nam dzieciaczek aż miło <3
♥ Tosia ♥ razem od 24.11.12
klik -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=165788

Obrazek Obrazek

vanesia1

Od: Sob gru 08, 2012 12:38

Post » Nie wrz 07, 2014 10:28 Re: MAŁY, PORZUCONY LALUŚ Z WODOGŁOWIEM PROSI O WSPARCIE !!!

9 września miną dwa wspólne miesiące :1luvu: Jak ten czas leci...
kicikicimiauhau

Post » Nie wrz 07, 2014 11:35 Re: MAŁY, PORZUCONY LALUŚ Z WODOGŁOWIEM PROSI O WSPARCIE !!!

:piwa: :201461

Erin

Post » Pon wrz 08, 2014 14:39 Re: MAŁY, PORZUCONY LALUŚ Z WODOGŁOWIEM PROSI O WSPARCIE !!!

Lalus wczoraj slicznie zapozowal :1luvu:
Obrazek Obrazek
kicikicimiauhau

Post » Pon wrz 08, 2014 19:25 Re: MAŁY, PORZUCONY LALUŚ Z WODOGŁOWIEM PROSI O WSPARCIE !!!

Ślicznota <3

Erin

[poprzednia][następna]