TYSKIE MRUCZKI XIV DŁUG u weta ponad 2 tyś.zł POMOCY :(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sie 25, 2014 22:29 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-PILNIE DT dla 5 nowych kotów w tym ko

AgaS1987 pisze:Dzis Justa znalazla kolejne kocie nieszczescie :(
Biedaczek lezal kolo jakiegos auta, z glowka spuszczona w dol:(
na niektorych zdjeciach widac jakie ma nastroszone futerko :( jakby odwodniony?

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Bardzo i to bardzo Was prosze, błagam o pomoc , nie mam na weta , dług rosie i to bardzo szybko , tym bardziej że jutro muszę wziąc na kreskę rc urinary hd :(
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Wto sie 26, 2014 20:24 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-PILNIE DT dla 5 nowych kotów w tym ko

Byłam dzis u weta z Antonim , Karolka i Blackim ( ten nowy ) , Antonio dostał kolejna dawkę antybiotyku i jest o wiele lepiej , Karolka średnio , nadal nie wiemy czy przeżyje
Ale najgorzej jet z Bleckim Rano jak do niego poszłam to zwymiotował co najmniej 5 razy , wszystko co zjadł Potem jak jechaliśmy do weta bardzo sie rzucał w transprterku , podczas badanie uciekł nam ze stołu , nie było wyjścia i aby go zbadać i pobrać krew musiał mieć podana premedykacje , została pobrana krew , usuniety zgniły ząb i został tez wykastrowany . Niestety Blacki jest bardzo chory , ma niewydolność nerek , zanik miesni i swierzb w uszach , dostał kroplówkę , i leki przeciw bólowe , jest teraz na karmie nerkowej ale rokowania bardzo złe ponieważ powinien być płukany , ale przy kocie tak przerażonym jest to niewykonalne :(:(:( Tak bardzo mi go żal , błagam pomóżcie mi spłacić dług za jego diagnostykę u weta ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto sie 26, 2014 20:49 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-PILNIE DT dla 5 nowych kotów w tym ko

Załozyłam Bleckiemy watek viewtopic.php?f=1&t=164361 , ale czy to ma sens, czy ktoś tam wejdzie , czy ktoś pomoże :(:(:(
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro sie 27, 2014 20:14 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-PILNIE DT dla 5 nowych kotów w tym ko

Ważne, żeby wątek był, jak będziemy starali się go podnosić to może coś się uda znaleźć:)

miko_bs

Od: Pt lis 30, 2012 22:34

Post » Śro sie 27, 2014 20:16 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-PILNIE DT dla 5 nowych kotów w tym ko

Blacky nie żyje :( :( :( , odszedł za T.M. tak bardzo cierpiał tak bardzo wymiotował , płukanie go kroplówkami nie miało sensu , pozostał smutek i żal , że nie udało sie mu pomóc, że nerki go pokonały , i pozostał dług do spłacenia :(:(:( Może gdyby trafił troszkę predzej , może by wtedy sie dało , ale tez jest druga strona medalu , nie umierał sam , w samotności , nie umierał rozjechany przez samochód , lub zagryziony przez psa :(:(:(
Bardzo dziękuje wszystkim Wam za wsparcie finansowe ( dług jeszcze nie podliczony , ale może byc spory ) dziękuje za podnoszenie wątku , za udostępnianie , ale szczególne podziękowania śle Ani , za to iż miałaś cierpliwość dla mnie , Aniu bardzo Ci dziękuje za słowa otuchy , jest to dla mnie bardzo ważne ze nie zostawiłaś mnie samej z tym cierpieniem ...

A Laki dostał dzis carthophen , no jak co dzień Niwalin .

Antonio dostał dzis antybiotyk i na tym kończymy, za niedługo bedzie trzeba go wykastrować , tylko za co , jak dług za jego leczenie jeszcze nie zapłacony :(:(:( A domu nadal brak :(:(:(

Musiałam tez dzis wziaź od weta na kreske 6 kg RC urinary HD
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro sie 27, 2014 21:41 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-Blacky za T.M.:(:(:(Duzo kotów do ado

Bardzo żal Blackiego, ale jak napisałaś nie był sam, na ulicy. Chociaż przez chwilę miał dom.
W przyszłym tygodniu coś podeślę, chciałam kupić coś dla Blackiego, ale już za późno. Bardzo mi smutno, biedny chłopczyk.

A ten paczkomat dalej trzyma paczkę? Urinary też tam siedzi?

ps. Justynko, mam nadzieję, że pozwolisz mi na Twoim wątku poprosić o pomoc w głosowaniu w Krakvecie na Kocią Arkę Noego z Radomska. Tak dawno już próbują wygrać karmę, mają dużo kotów i wiele problemów.

marivel

Od: Sob mar 21, 2009 12:48

Post » Śro sie 27, 2014 21:54 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-Blacky za T.M.:(:(:(Duzo kotów do ado

marivel pisze:Bardzo żal Blackiego, ale jak napisałaś nie był sam, na ulicy. Chociaż przez chwilę miał dom.
W przyszłym tygodniu coś podeślę, chciałam kupić coś dla Blackiego, ale już za późno. Bardzo mi smutno, biedny chłopczyk.

ps. Justynko, mam nadzieję, że pozwolisz mi na Twoim wątku poprosić o pomoc w głosowaniu w Krakvecie na Kocią Arkę Noego z Radomska. Tak dawno już próbują wygrać karmę, mają dużo kotów i wiele problemów.

Urinary bedzie w przyszlym tygodniu.
a dzis sie okazalo, ze paczkomat nie zawinil tylko firma keko wysylajac nie ta paczke co trzeba. teraz trzeba wyslac im zdjecia z nie nasza paczka i wszystko odkrecac:(

AgaS1987

Od: Wto mar 12, 2013 9:33

Post » Śro sie 27, 2014 22:02 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-Blacky za T.M.:(:(:(Duzo kotów do ado

marivel pisze:Bardzo żal Blackiego, ale jak napisałaś nie był sam, na ulicy. Chociaż przez chwilę miał dom.

Bardzo dziękuje :1luvu:
Oczywiście że tak :ok: , sama tez zagłosuje na Kocią Akre , a od kiedy ?
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro sie 27, 2014 22:04 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-Blacky za T.M.:(:(:(Duzo kotów do ado

AgaS1987 pisze:

Urinary bedzie w przyszlym tygodniu.
a dzis sie okazalo, ze paczkomat nie zawinil tylko firma keko wysylajac nie ta paczke co trzeba. teraz trzeba wyslac im zdjecia z nie nasza paczka i wszystko odkrecac:(

Biedna Agusia, juz tyle czasu , liczone w godzinach straciła na telefony , i stresu z tym związanego :roll: :evil:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro sie 27, 2014 22:53 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-Blacky za T.M.:(:(:(Duzo kotów do ado

Blacky [*]
Justyś - zrobiłaś ile się dało, dzięki czemu nie musiał odchodzić samotnie pod płotem...

A w sprawie kastracji Antosia może spróbuj poprosić o pomoc Powszechną Sterylizację? Przecież jak będzie wycięty, to jego szanse na dom wzrosną :ok: Tylko trzeba znaleźć weta, co zrobi dobrze a tanio.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Czw sie 28, 2014 20:04 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-Blacky za T.M.:(:(:(Duzo kotów do ado

dogadajmy transport i ciachnijmy go u nas ;-)

a z optymistycznych wiadomości - byłam dziś odwiedzić Wojtusia ;-)

i choć serce krwawi wiem, że ma tam dobry domek, już jest zadomowiony na całego :ok:
juto wrzucę zdjęcia jakby jakiś gorliwy pan ze straży chciał zobaczyć
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Czw sie 28, 2014 20:16 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-Blacky za T.M.:(:(:(Duzo kotów do ado

Justa&Zwierzaki pisze:

Głosowanie jest do jutra do 12.00 ( do południa ) - kto może PLIS, PLIS

marivel

Post » Czw sie 28, 2014 20:34 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-Blacky za T.M.:(:(:(Duzo kotów do ado

marivel pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:

Głosowanie jest do jutra do 12.00 ( do południa ) - kto może PLIS, PLIS

no to trzeba glosowac:D ja zaraz od siebie i mego tomka zaglosuje :ok:

AgaS1987

Od: Wto mar 12, 2013 9:33

Post » Czw sie 28, 2014 22:00 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-Blacky za T.M.:(:(:(Duzo kotów do ado

Oczywiście że tak :ok: , sama tez zagłosuje na Kocią Akre , a od kiedy ?[/quote]

Głosowanie jest do jutra do 12.00 ( do południa ) - kto może PLIS, PLIS[/quote]

no to trzeba glosowac:D ja zaraz od siebie i mego tomka zaglosuje :ok:[/quote]

DZIĘKI WIELKIE :1luvu:

ja się z daleka trzymałam od paczkomatów, ale ostatnio tak moja niechęć słabła, bo wszędzie są, TZ się z nimi zadaje
ale tu jak poczytałam, co się może wydarzyć, to już wolę się wkurzać na kuriera :evil:

marivel

Post » Pt sie 29, 2014 20:38 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-Blacky za T.M.:(:(:(Duzo kotów do ado

marivel pisze:Oczywiście że tak :ok: , sama tez zagłosuje na Kocią Akre , a od kiedy ?

Głosowanie jest do jutra do 12.00 ( do południa ) - kto może PLIS, PLIS[/quote]

no to trzeba glosowac:D ja zaraz od siebie i mego tomka zaglosuje :ok:[/quote]

DZIĘKI WIELKIE :1luvu:

ja się z daleka trzymałam od paczkomatów, ale ostatnio tak moja niechęć słabła, bo wszędzie są, TZ się z nimi zadaje
ale tu jak poczytałam, co się może wydarzyć, to już wolę się wkurzać na kuriera :evil:[/quote]
Widze że Kocia Arka wygrała :ok: :lol:

A dziś do nad dotarły dwie paczki , jedna to od tego nieszczęsnego keko.pl i nigdy więcej , bo ta firma nie dba o klienta, dla nich tylko sie liczy kasa a nie dobro zwierzęcia, oczywiście przysyłali puszki 16 szt , tak jak miało być ponad tydzień temu , ale w ramach przeprosin Agusia napisała aby jakaś puszeczkę dali gratis , ale gdzie tam , nawet zwykłej szmacianej myszki za kilkadziesiąt groszy nie dali , nie warto u nich robić zakupów, a teraz niech oni sobie sami do mnie podeślą kuriera po te paczke która do mnie wysłali ,czyli te tabletki :evil:

A druga przesyłka to nowoczesny wózek dostał Maksiu od zaprzyjaźnionej rodziny , niebawem bedą zdjęcia :lol:

Ale też i sa nieciekawe wieści :(:(:(
Brakuje podkładów , wystarczy jeszcze tylko na tydzień , błagam o pomoc , najbardziej sa potrzebne o rozmiarze 60x90 :(:(:(
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

[poprzednia][następna]