Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ankacom pisze:111janina, a nie masz możliwości zabrać go ze sobą?
truskawka3009 pisze:Przepraszam,że piszę w nieodpowiednim dziale,ale potrzebuję szybkiej odpowiedzi. Czy któraś z was wie,ile razy dziennie powinien się wypróżniać 2 tyg kotek? Dodam,że karmię je kocim mlekiem w proszku. Masuję brzuszki,ale to nie przynosi efektów. Proszę o radę
morelowa pisze:Truskawka - jeśli nikt nie odpowie, to załóż wątek z prośba o pomoc w tytule - na forum jest mnóstwo ludzi, którzy wychowali kocie oseski, a o czekaniu na kupę są całe legendyAle może autorka wątku ma doświadczenie i takie
![]()
Janina - to tylko moje prywatne zdanie , no prawie tylko moje , ale nie wyobrażam sobie, że gdybym miała inny wybór, oddałabym kota do hotelikowej klatki. Może w wypadku jakiejś życiowej awarii, ale do hotelu z wybiegiem. Pojedynczym. Bez klatki, za to ze schowankami.
Wyobraź sobie co kot myśli - oddali, samego, w obce miejsce.![]()
Jeśli zostanie w domu to będzie przynajmniej w znajomym miejscu. Moim zdaniem mniej ważne jest, że ktoś przyjdzie 1-2 razy na dobę, ale wszystko uczciwie ogarnie [o ile masz tak zaufaną osobę, że nie odpuści] . Jeśli kotek nie jest odludkiem to może polubi, a jak jest to sie schowa [tak robi mój] 2 tygodnie to długo . Nie znajdziesz kogoś kto mógłby się wprowadzić do mieszkania na ten czas?
Bo mała klatka na 2 tygodnie...Nie, nie oddałabym.
vanesia1 pisze:Dokładnie. Nie oddałabym, to musi byc dla kota straszne przeżycie..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 30 gości