Plamka i Czarnulka są przepiękne

Za domek dla ślicznotek

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewar pisze:A jak kotka po sterylce?
AlfaLS pisze:Cudak a jak u Małej Mi ze zdrowiem?
Mogę ewent. pomyśleć nad DT dla niej ale tylko jak pomożecie w ewent. opiece wet. Jedzenie mam ale kosztom wet. mogę nie podołać bo krucho u mnie z kasą...
Cudak1 pisze:
Niestety jeden "kocur" się okocił (z tych szarych, dzikich), drugi nie daje się złapać (też niby kocur, mam nadzieję, że ten już naprawdę...).
kasiar1234 pisze:AlfaLS pisze:Cudak a jak u Małej Mi ze zdrowiem?
Mogę ewent. pomyśleć nad DT dla niej ale tylko jak pomożecie w ewent. opiece wet. Jedzenie mam ale kosztom wet. mogę nie podołać bo krucho u mnie z kasą...
Jak się zdecydujesz to nie powinno być problemu z pomocą. Bo to ma być Dt do czasu aż Wanilia 03 będzie mogła ją wziąć na DS. Taki jest plan chyba?
Chiara pisze:Cudak1 pisze:
Niestety jeden "kocur" się okocił (z tych szarych, dzikich), drugi nie daje się złapać (też niby kocur, mam nadzieję, że ten już naprawdę...).
No co za pech
Trzymaj się...
Cudak1 pisze:Chiara pisze:Cudak1 pisze:
No co za pech
Trzymaj się...
Wściekła jestem, że nic nie zauważyliśmy...
Dziś kocurka biorę do kastracji, to zobaczę, co z kociakami, czy chociaż wiadomo gdzie są.. i ile![]()
Szkoda, bo teraz żeby tą kotkę wysterylizować, to trzeba czekać chociaż 2 miesiące, żeby kociaki się usamodzielniły, a za 2 miesiące prawdopodobnie miejscowa lecznica będzie już zamknięta (wet jest dojeżdżający, 2-3 razy w tyg na ok 3 godz) i już na miejscu sie sterylki nie zrobi, a w mieście ceny wyższe + dojazd + czas, no i z kociakami kłopot, bo też mogą chorować (już nie mówiąc o znalezieniu DT lub DS...)
AlfaLS pisze:Ja mogę wziąć kiciunię na ten DT. Mam nadzieję, że jak nie ten pierwszy to ten drugi domek weźmie ją na stałe.
Ten miesiąc może u mnie pobyć. Tylko co z wizytą przedadopcyjną w tym "zagranicznym" domku??????? I gdzie ewent. będzie ten domek? Pytam bo jak oddawałam do adopcji do Niemiec Helenę / zresztą też od Cudak1/ to pojechałam do przyszłego DS i go sobie prześwietliłam. Zresztą do tej pory mam kontakt z tym domkiem.
Cudak1 pisze:Kolejny kocurek wykastrowany![]()
Jutro kotka (jeśli zostanie złapana)...
Chiara pisze:Mocne kciuki za łapanie kotki![]()
![]()
Oby się udało
![]()
A za kocurka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 123 gości