Ostatnio tez dostałam taką wiadomość o tym incydencie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
charm pisze:a jest jakiś wątek na fb?
przesłałabym kumpeli do udostępniania, a jak wczesniej były podawane, to pomijałam z racji nieposiadania konta na fb
agusialublin pisze:Szkoda że nie powstało jedno wielkie wydarzenie
CatAngel pisze:agusialublin pisze:Szkoda że nie powstało jedno wielkie wydarzenie
Na chwilę obecną nikt sie tego nie podjął.
jak napiszesz, jak ma mniej więcej wyglądać, to mogę pomóc, ale z pomysłami jakoś u mnie niebardzo...halbina pisze:nie wiem, naprawdę chętnie udostępnie grafikę np. w postaci demotywatora... niestety jestem za głupia, by sama stworzyć...
charm pisze:jak napiszesz, jak ma mniej więcej wyglądać, to mogę pomóc, ale z pomysłami jakoś u mnie niebardzo...halbina pisze:nie wiem, naprawdę chętnie udostępnie grafikę np. w postaci demotywatora... niestety jestem za głupia, by sama stworzyć...![]()
(może być na pw, i maila, na którego wysłać gotowy)
Ania G pisze:charm pisze:jak napiszesz, jak ma mniej więcej wyglądać, to mogę pomóc, ale z pomysłami jakoś u mnie niebardzo...halbina pisze:nie wiem, naprawdę chętnie udostępnie grafikę np. w postaci demotywatora... niestety jestem za głupia, by sama stworzyć...![]()
(może być na pw, i maila, na którego wysłać gotowy)
Dziewczyny wstrzymajcie się do momentu aż ktoś sprawdzi i potwierdzi czy takie działania są zgodne z prawem... Tak,żeby żadna z nas nie miała później problemów..
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, Google Adsense [Bot], Patrykpoz i 450 gości