Tymczasy u horacy7-Basia patronką nowej kociarni w Szczytnie

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 17, 2013 8:53 Re: Tymczasy u horacy7. Basia odeszła ...

Prakseda pisze:Nie wiem, czy to już ten moment by przejść do prozy życia ale chciałam zaproponować forumową zbiórkę na kwiaty/wieniec dla Basi od kociarzy. Czy ktoś, kto będzie na pogrzebie podjął by się tego - udostępni swoje konto na przelewy i kupi kwiaty?

Pogrzeb jest jutro - początek o godz. 10.00 w kaplicy szpitalnej, pewnie ACHA też tu napisze.
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Pt maja 17, 2013 8:57 Re: Tymczasy u horacy7. Basia odeszła ...

Nowa_Sztno pisze:
Prakseda pisze:Nie wiem, czy to już ten moment by przejść do prozy życia ale chciałam zaproponować forumową zbiórkę na kwiaty/wieniec dla Basi od kociarzy. Czy ktoś, kto będzie na pogrzebie podjął by się tego - udostępni swoje konto na przelewy i kupi kwiaty?

Pogrzeb jest jutro - początek o godz. 10.00 w kaplicy szpitalnej, pewnie ACHA też tu napisze.

W Szczytnie, tak?
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pt maja 17, 2013 9:01 Re: Tymczasy u horacy7. Basia odeszła ...

W Szczytnie.

Ja również będę na pogrzebie, w razie czego więc służę pomocą.
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Post » Pt maja 17, 2013 9:03 Re: Tymczasy u horacy7. Basia odeszła ...

Nowa_Sztno pisze:

Bardzo szybko, jak dziś tego nie załatwimy, to się nie uda z kwiatami, o ile w ogóle ktoś zechce się tym zająć. A nawet obawiam się, że dziś dokonane przelewy, nie dotrą na jutro rano.
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam, co i los zwierząt; los ich jest jeden: jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego, i oddech życia ten sam. W niczym więc człowiek nie przewyższa zwierząt.
(Biblia, Księga Koheleta 3/19)

Prakseda

Od: Czw cze 16, 2005 10:35

Post » Pt maja 17, 2013 9:03 Re: Tymczasy u horacy7. Basia odeszła ...

jesli poślemy do 12 -powinny być dziś
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Pt maja 17, 2013 9:05 Re: Tymczasy u horacy7. Basia odeszła ...

[*] :cry:
Obrazek Obrazek Nefi - moje serduszko <3 Obrazek

LadyStardust

Od: Pon cze 25, 2012 21:02

Post » Pt maja 17, 2013 9:07 Re: Tymczasy u horacy7. Basia odeszła ...

[*]
Obrazek

Bagienka

Od: Sob paź 08, 2011 6:05

Post » Pt maja 17, 2013 9:13 Re: Tymczasy u horacy7. Basia odeszła ...

Ustalcie jakie i w jakiej kwocie zamówić kwiaty, a ja zamówię.
Przepraszam, że tak na szybko skrótowo piszę, ale za pół godziny wychodzę, m.in. zamówić wieniec od pracowników i wolontariuszy w schronisku. W kwiaciarni wstępnie powiem, że zamówimy jeszcze jeden, tylko ustalcie jaki.
ObrazekObrazek

Nowa_Sztno

Post » Pt maja 17, 2013 9:15 Re: Tymczasy u horacy7. Basia odeszła ...

Prakseda pisze:
Nowa_Sztno pisze:

Bardzo szybko, jak dziś tego nie załatwimy, to się nie uda z kwiatami, o ile w ogóle ktoś zechce się tym zająć. A nawet obawiam się, że dziś dokonane przelewy, nie dotrą na jutro rano.

Ja też chcę się dołożyć do wieńca/kwiatów ...
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Pt maja 17, 2013 9:16 Re: Tymczasy u horacy7. Basia odeszła ...

:cry:
[*] .... do zobaczenia...
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Pt maja 17, 2013 9:18 Re: Tymczasy u horacy7. Basia odeszła ...

katarzyna1207 pisze:
Prakseda pisze:
Nowa_Sztno pisze:

Ja też chcę się dołożyć do wieńca/kwiatów ...

Na ile znam banki to jeśli będą zrobione netem do godz. 12tej to dotrą bo bank wysyłający zaksięguje o 12 tej a przyjmujacy w sesji popołudniowej. Jakos tak to działa.
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Pt maja 17, 2013 9:21 Re: Tymczasy u horacy7. Basia odeszła ...

Nie wiem w jakich cenach u Was są takie wieńce, ale wydaje mi się że na pewno parę osób będzie chciało się dołożyć.

A tamte wieńce jakie i za ile zmawiasz?
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Pt maja 17, 2013 9:29 Re: Tymczasy u horacy7. Basia odeszła ...

Nowa_Sztno pisze:Ustalcie jakie i w jakiej kwocie zamówić kwiaty, a ja zamówię.
Przepraszam, że tak na szybko skrótowo piszę, ale za pół godziny wychodzę, m.in. zamówić wieniec od pracowników i wolontariuszy w schronisku. W kwiaciarni wstępnie powiem, że zamówimy jeszcze jeden, tylko ustalcie jaki.

Dziękujemy bardzo.
Ja nie mam usługi internetowej w banku. Mogę zrobić przelew w banku po pracy. Pewnie na jutro nie dotrze.
Ale tutaj wobec ogółu oświadczam, że przekaże kasę. Jeżeli możesz założyć za mnie na jeden dzień, to będę wdzięczna.
(Gdybym nie przelała tych pieniędzy ( co nie będzie miało miejsca) będziesz mogła mnie publicznie oskarżyć i pozwać.)

Myślę, że nie powinniśmy Ci nic narzucać rodzaju i wielkości wiązanki, zamów to co uznasz za stosowne. Po pierwsze nie wiadomo ile będzie kasy, po drugie i tak robisz nam przysługę, więc nie możemy mieć wymagań.

Piszę pw z deklarowaną kwotą.
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam, co i los zwierząt; los ich jest jeden: jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego, i oddech życia ten sam. W niczym więc człowiek nie przewyższa zwierząt.
(Biblia, Księga Koheleta 3/19)

Prakseda

Od: Czw cze 16, 2005 10:35

Post » Pt maja 17, 2013 9:30 Re: Tymczasy u horacy7. Basia odeszła ...

:( bardzo mi przykro z powodu Basi, pamietam jej wpisy z wątku Brysia. Strasznie mi żal jej, chłopców, kotów i psów.
dziewczyny jak będzie zbiórka na wieniec albo potrzeby kotów, to właczcie mnie proszę też.

martwię się też o Falusię - wiem, że ma być zaopiekowana w jednostce wojskowej, ale ten guz. Teraz nienajlepszy moment na to, ale gdybyście dziewczyny miały możliwość dowiedzieć się czy z nią faktycznie wszystko w porządku...

margoth82

Od: Pon lut 15, 2010 21:10

Post » Pt maja 17, 2013 9:31 Re: Tymczasy u horacy7. Basia odeszła ...

Praksedo, gdyby co, ja mogę posłać za Ciebie, bo i tak mam zamiar wysłać pieniądze na wieniec. Konto internetowe mam, więc nie ma problemu.
Obrazek

rastanja

Od: Czw maja 10, 2012 20:37

[poprzednia][następna]