minęło 4 lata, wciąż poszukiwany

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie wrz 15, 2013 18:03 Re: Masza w DS ...... Misza w kojcu hi hi hi str. 39

A co z tym domkiem Miszy?
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Pon wrz 16, 2013 11:26 Re: Masza w DS ...... Misza w kojcu hi hi hi str. 39

:placz: :placz: :placz: Misza STRASZNIE potzrebuje domu ..... STRASZNIE .... :cry:

... dzisiaj dostałam telefon, że wczoraj gdy poszłam Misza STRASZNIE płakał ..... do nocy płakał ..... kolezanka mówi, że kilka razy do niego chodziła to się uspokajał .... gdy odchodziła PŁAKAŁ ..... i tuli się .... tuli strasznie się tuli .....

DOMKU SPIESZ SIĘ ..... BŁAGAM SPIESZ SIĘ ...

Alab ........ ja dostałam info, że domek jest i bardzo chce Miszę ....... więc "postawiłam wszystko na jedną kartę" .... nie będę opisywać ile razy tam byłam - a mój samochód naprawdę mało nie pali i tanie te wycieczki nie były, dla mnie to jest strasznie duże obciążenie, jeden wyjazd to w zaleznosci czy jest ruch na drodze czy jest pusto to ok. 40- 50zł .......
.... ale dla Miszy -to w mojej ocenie- była jedna szansa na milion .... dom "od ręki", MARZENIE gdy tyle futer czeka latami .... a ja wciąż mam przed oczami jak zimą w -12st. rano -w nocy było więcej- śpi w śniegu w polu lub na betonie w tym domu w stanie surowym :crying: ..... on na tym polu był pierwszy, on tam był najdłużej ......
wczoraj dostałam sms, że w ciągu tygodnia domek po niego przyjedzie ..... ALE ON TERAZ JUZ CIERPI .... ON CHCE DO CZŁOWIEKA TAK STRASZNIE, ŻE NIE ZJADŁ NIC OD WCZORAJ MIMO, ŻE KOŚCI MU STERCZĄ :cry: :cry: :cry:

DOMKU PRZYJEDŹ ..... BŁAGAM ..... :cry: :cry: :cry:

..... jak on się tulił w samochodzie do męża, obstawy, mnie ..... do wszystkich, nie bał się tylko zachwycony tulił się ... spał gdy ja pracowałam przytulony do człowieka ...... Misza jest jak pluszowy miś - nie chce nic tylko tulić się i tulić i tulić .... i głaskać i tulić .....
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Wto wrz 17, 2013 22:37 Re: Masza w DS ...... Misza w kojcu hi hi hi str. 39

.... Misza płacze w kojcu .... on chce do człowieka, z człowiekiem ..... to nie jest pies do kojca .... nie wiem co by było gdyby ktoś zamknął go ..... gdyby pojechał do schronu to by było juz po Miszy .... on jje tylko w obecnosci człowieka .... gdy jest sam kładzie się i płacze :oops: lub po prostu leży i patrzy na ściezkę ....
Obrazek

Kinnia

Post » Śro wrz 18, 2013 6:58 Re: Masza w DS ...... Misza w kojcu str. 39

Miszuniu, nie płacz już....tak żal psa, ale przynajmniej nikt go już nie skrzywdzi. Długo jeszcze?
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Śro wrz 18, 2013 8:52 Re: Masza w DS ...... Misza w kojcu str. 39

.... nie wiem czy długo .... kolezanka na pewno długo tego nie wytrzyma .... jej rodzina juz jest na skraju .... Misza płacze i w nocy ....
.... ja boję się, żeby ten domek był dobry ..... bardzo dobry ..... nie mam zgody na to, aby Misza poszedł do kojca, mieszkał na dworze i jadł resztki ze stołu .... on już mieszkał i jadł :evil: :evil: :evil: ... teraz ma być inaczej ....
... to jakimś cudem zdrowy pies .... jakims cudem psychicznie zrównowazony pies - chociaż od dzieci dowiedziałam się ile złego przeszedł :cry: :cry: :cry: .... on tak kocha ludzi .... tak bardzo ....
Obrazek

Kinnia

Post » Śro wrz 18, 2013 12:24 Re: Masza ma się znakomicie...DŁUG już bez komornika od s.

Kinniu, a co z tym DS, o którym 6 września pisałaś? Chyba się nie wycofał...?
Kinnia pisze:...
Misza jedzie od razu do weta i dooooooo DS Obrazek .... tak tak .... nie pomyliłam się a Was wzrok nie myli :mrgreen: DS .... mało tego to jest dom, który jest sprawdzony i będzie kontrolowalny bardzo łatwo :mrgreen:

Obrazek

violet

Od: Pon sty 07, 2013 17:17

Post » Śro wrz 18, 2013 13:27 Re: Masza ma się znakomicie...DŁUG już bez komornika od s.

violet pisze:Kinniu, a co z tym DS, o którym 6 września pisałaś? Chyba się nie wycofał...?
Kinnia pisze:...
Misza jedzie od razu do weta i dooooooo DS Obrazek .... tak tak .... nie pomyliłam się a Was wzrok nie myli :mrgreen: DS .... mało tego to jest dom, który jest sprawdzony i będzie kontrolowalny bardzo łatwo :mrgreen:

musimy poczekać .... nie ma wyboru .... pojawiła się jeszcze jedna szansa ....
dzwoniłam ... wczoraj i dzisiaj było lepiej ... wczoraj siedziałam z Misza do 22 w kojcu .... miziałam, głaskałam, tuliłam ... wydawał się spokojny gdy odchodziłam ... i taki był ..... on jest niesamowity
Obrazek

Kinnia

Post » Śro wrz 18, 2013 21:56 Re: Masza w DS ...... Misza w kojcu str. 39

.... :placz:
... ja nie wiem jak mam to powiedzieć ..... nie wiem po prostu .... własnie się dowiedziałam - domek zrezygnował z Mmiszy .... czy pech tego psa kiedyś się skończy?

... jak ja mu w oczy spojrzę jutro ... co powiem ... znów cie nie chcą .... nie płacz bo będziesz tu siedział .... bo cię nie chcą?

znów?
Obrazek

Kinnia

Post » Czw wrz 19, 2013 19:57 Re: Masza w DS ...... Misza w kojcu str. 39

biedny Misza...
i Ty też...
ale nie traćmy nadziei, pies jest tak fajny, że na pewno kogoś oczaruje, trzeba zacząć ogłaszać :ok:
Obrazek

violet

Od: Pon sty 07, 2013 17:17

Post » Czw wrz 19, 2013 20:48 Re: Masza w DS ...... Misza w kojcu str. 39

na razie trawię szok i złość....

chociaż włącza mi się moje stare i dobrze znane ..... w moim życiu nigdy nie dzieje się nic bez przyczyny i nie jest to wiara w czary czy jakies przesądy .... tak po prostu jest .... odkąd pamiętam tak jest ....
ciekawe o co teraz chodzi?

co nie zmienia faktu, że boli i jest mi smutno ...
Obrazek

Kinnia

Post » Pt wrz 20, 2013 6:53 Re: Masza w DS ...... Misza w kojcu str. 39

Za 100 razy lepszy domek dla Miszy :ok: :ok: :ok: i to już za bardzo niedługo :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pt wrz 20, 2013 6:54 Re: Masza w DS ...... Misza w kojcu str. 39

:ok: :ok: :ok:
Obrazek

nelka83

Od: Czw gru 29, 2011 8:41

Post » Pt wrz 20, 2013 18:38 Re: Masza w DS ...... Misza w kojcu str. 39

strawiłam juz .... przeszło mi ......

.... pomóżcie szukać domku dla wyjątkowego psa z pola ...... Misza jest wyjątkowy ....

zapomniałam napisać - rozliczenie pieniążków Maszy jest na str. 26

DT nie chce zwrotu pieniążków za zabawki, mięsko itd.
Obrazek

Kinnia

Post » Nie wrz 22, 2013 21:45 Re: Misza w kojcu str. 39... Rarytas na miau szuka domu ...

.... pińcettysiency wejść i zero wpisów ..... co mam mysleć?

w ta sobotę ostatniego psa z pola - Borysa nie było .... po południu tez .... martwię się ... gdy brałam Miszę ten facet był na prawdę zły .....

Misza ma chore ucholce .... trzeba je leczyć ....
Anonimowy Darczynco czy moge wziąć 65zł z pieniędzy na transport - na krople do uszu dla Miszy :oops:
brzuszek juz nie jest rozdęty przez robyle i widac jaki on chudziutki jest .... podkarmic chłopaka trzeba ....

Ania zrobiła Miszy ogłoszenia i chyba ktos jeszcze też ..... jeszcze były dt Maszy rozgląda się za dobrym domkiem .... oby jak najszybciej bo on jest taki przytulasny ..... dzisiaj na spacerku stalismy ze znajomymi i gadalismy .... Misza usiadł z nami i słuchał uwaznie nawet pies na sasiednim chodniku nie był wazny ..... on chce do ludzi a w kojcu wiadomo .....

tak myslę .... Misza juz by nie żył pewnie gdyby wylądował w schronie .... widać jest jak ten pies cierpi z dala od człowieka .... właścicielka kojca stara się byc tam jak najczęściej, ja, mąż, znajoma ..... on chce być cały czas ..... ciekawa sprawa, ze gdy jest z ludźmi tak jakby wtapiał się w człowieka, jest cichutko i reaguje na to co człowiek robi stoi, idzie, siedzi ....
Misza jest niesamowity .... strasznie przypomina mi tym zachowaniem mojego Oscarka [*]
Obrazek

Kinnia

Post » Pon wrz 23, 2013 6:41 Re: Misza w kojcu str. 39... Rarytas na miau szuka domu ...

Za dom dla Miszy :ok: :ok: Niech nie obawia się porzucenia :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

[poprzednia][następna]